Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
nadszedl wielki dzien w ktorym wkoncu zdecydowalem sie na sprobowanie benzy.
zaladowalem z kumplem najpierw po 6 lecytyn forte 1,2g, potem wrzucili po 3 saszetki(wypilem w husteczce i do teraz jeszcze mam te smieszne powidoki:D), a potem spalilismy 3 haka na 4 :P. wynikiem tego unikalnego mixu jest totalna paranoja, bardzo wyrazne halucynacje itp etc... (TR opisze w neurogroove).

ps. a myslaelm ze cipacz to sciemka i nie dziala :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: camnb »
impreza znajomej, pierwszy raz z benzydaminą, pomyślałem, gram. jako też zrobiłem - w męczarniach połknąłem, zasiadłem do jakichś filmów i ogólnego obserwowania rzeczywistości. było ciemno, miało wkręcać od 15 minut do maksimum godziny. po drugiej tarczy nic się nie działo, wiec może coś w ekstrakcji nie tak, trzeba nadgonić alkoholem. chwila później, już światła zostawiają neonowe smugi przy przewracaniu wzroku, a błędnik szwankuje. trochę piwa, martini, spacer do okna, za którym pada deszcz, który przy zmianie punktu widzenia zostawiał masakryczny powidok jakby 'deszczu z kwasu'. dalej jakby jakieś tańczące ludziki, nic super nadzwyczajnego (no ale to tylko gram, więc specjalnych halucynacji nie oczekiwałem). powrót do domu przed drugą w nocy, powidok deszczu lekko ustępuje ale nadal mocno widoczny. do łóżka, chęć zaśnięcia (całą imprezę ziewałem i myślałem że faktycznie usnę - nie tak miało być) a tu nic. jednak to zupełnie inna niemożność, niż ta po dxm'ie. ta jest przyjemna, w głowie kreują się scenariusze filmowe, wszystko łatwo przychodzi, mózg znakomicie współpracuje z własną wolą. wtedy też w pełni doceniłem działanie benzydaminy. nie zasnąłem ani minuty, czego absolutnie nie żałuję, gdyż to co działo się pod powiekami, było fantastyczne. rano rześki jak ptak, jakbym wyspał się ponad 12 godzin. tantum rosa czeka na kolejne ekstrakcje, w większej ilości, tak bardzo chcę.
裏★海賊盤。effect collector.
  • 41 / / 0
ja mam takie pytanko co myslicie o combosie pod tytułem benza i dimenhydrynat, czyli Tantum Rosa i Aviomarin. Tak ostatnio sie zastanawiałem i mozliwe ze dobre faziwo moze by z tego wyszło, alem przydała by sie opinia wiekszego forum moze ktos cos juz takiego komponował a moze zna jakies przeciwwskazania co do tego?? moze byc ciekawie benza pobudza to aviacja nie uspi i chalo podwojnie?? Piszcie co myslicie o takim zestawieniu.
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
sądzę ze połączenie moze byc calkiem niezle, gdyz benza ostro spiduje a avio usypia wiec dzialanie substancji jakos by sie znosilo i przynajmniej czlowiek by nie zasnal. po benzie mialem bardzo realistyczne halucynacje, wiec avio mogloby je silnie spotęgowac. Do tego jeszcze baczke bym dorzucil i wtedy juz ogieńńń :D

lecz narazie poczekam az ktos sam to wyproboje z prostej przyczyny - :scared: :-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosz »
potrzebny jest krolik doswiadczalny :-D
ja musze zdac egzamin jeden na dniach i jak sie przepchnie ten syf to pomysle moze zrobie experyment na sobie jak cos to dam znac co i jak.
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
  • 11 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: ponczoh »
Wydaje mi się że mieszanie Aviomarinu z Tantum Rosa nie jest najlepszym pomysłem :/ ale jeśli ktoś ma duszę eksperymentatora... :D :D :D
  • 324 / 6 / 0
Lepiej będzie zamiast Aviomarinu użyć apap noc, bo jest dużo tańszy. Szczególnie jak sie kupi duże opakowanie 24 tabl. Zawiera difenhydramine, która działa tak samo jak dimenhydrynat tylko 2 razy mocniej. Czyli kupujac opakowanie 24 tabl. które kosztuje około 10zł będziemy mieli 600mg difenhydraminy, co będzie miało działanie takie jak 1200mg dimenhydrynatu. Czyli prawie 3 paczki avio. Tylko że 3 paczki avio kosztują prawie 20zł, a apap noc duzy 10zł.
A tym królikiem doswiadczalnym to ja moge byc.
Ale jak ktos mi to kupi. :-D Duży apap noc i ze 3 tantum rosa i moge testować. :-D
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Benzydamina sama w sobie to cholerne gówno po którym można nabawić się schizofrenii maniakalno-wyobrażeniowej. W zasadzie można określić skutki jej działania jako przedsionek ostrej choroby psychicznej. Dzięki temu specyfikowi zapewniłem sobie w całej rodzinie piętno narkomana > NADrealne haluny słuchowo-wzrokowo dotykowe zwabiły mnie przed oblicze moich zacnych członków rodziny - prawdopodobnie zamieszczę pełną wersję raportu, gdy uda mi się całość zebrać w jedno składne opowiadanie, a nie zlepek rozrzuconych omamów i 'myśli'... Polecam Benze jako dodatek do dxm, ale sama - NIGDY. <_<
Uwaga! Użytkownik Bruno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 4 / 0
papawer somniferum pisze:
Lepiej będzie zamiast aviomarinu użyć apap noc
ale jak paracetamol oddzielić? Jedna tabletka to aż pół grama tego szitu. Jak masz jakiś sposób to opisz go w którymś z wątków o difenhydraminie.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk »
Witam. Benzydamine zamierzam zażyć z kolegą 3 saszetki na dwóch. Czy taka ilosc wystarczy na pierwszy raz? (bede bral wieczorem ok godziny 19 jakies 600m od domu, chodzi mi o to żebym ok. polnocy zdołał dojść do domu :D) a może po 2 saszetki? Ekstrakcje oczywiscie przeprowadze przez filtr do kawy. :)
Uwaga! Użytkownik Patryk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.