Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
myślę że to kwestia wody, dałaś jej po prostu za dużo na 2 saszetki powinno być 50ml. dałaś tyle?

@
knoxv1lle pisze:
Jak zrobić ekstrakcje septolux w aerozolu?
nie wiem jak ale po co ci to jak w jedyn aerozolu jest tylko 45mg benzy, musiałbyś kupić jakieś 25-30 opakowań żeby coś poczuć
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013 przez brutal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Tak, robiłam saszetki w oddzielnych kubkach, czyli po 25ml na saszetkę.

EDIT: Ooo jednak przypomniałam sobie coś. Co prawda dałam po 25 ml na saszetkę, ale potem chciałam przepłukać jeszcze kubek, bo zostało trochę kryształków i dlatego w sumie przelałam przez chusteczkę pewnie 2x tyle. Ok w takim razie dzięki za odpowiedź!

A i tak się jeszcze zastanawiam. benza ma okropny smak, więc czy nie można tych kryształków razem z kawałkiem chusteczki zwinąć i wsadzić w pastylkę taką w jakiej niektóre witaminy dają, wiecie o co mi chodzi? Czy jest jakaś przeszkoda techniczna, która stoi na drodze do tego?
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2013 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalenie postów.
  • 3007 / 7 / 0
Możesz bez chusteczki, zebrać benze z chusteczki (wysuszoną) i po prostu zamknąć w kapsułkach.
I skoro jesteś świeżą użytkowniczką nie pomyl czasem kryształków soli z benzą %-D
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Chyba aż taka zdolna nie jestem, żeby łyknąć sól zamiast benzy ;)
  • 3007 / 7 / 0
Różnie bywa, na prawdę różnie z tym bywa.
Trzeba uważać co się robi bo później są takie zdziwienia.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
Najlepiej na wilgotnego palca dotknąć kryształku, potem palec na jęzor. Jak zdrętwieje po chwili to benza a jak tylko słone to sól. IMO benza też jest słona ale dodatkowo znieczula.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Na dziś planuje trip więc liczę na szybką odpowiedź. :P
Po 2C-P, homecie czy generalnie czymkolwiek zauważyłem, że znacznie mniejsze dawki gdy siedze sam działają silniej niż przypierdalanie z kimś. 15mg 2-cp w barze= 10mg z 1 osobą= 5mg samemu.
Czy przy benzie jest tak samo? Jako, że działanie jest iście psychodeliczne wydaje mi się, że tak. Kosztowałem 1,5g i 2g przy ludziach. Normalnie zarzuciłbym sobie 2- 2,5g ale dla samego mnie może mnie to zniszczyć :P Czytając tripy innych wydaje się, że 1,5 powinno styknąć aby mięć spoko haluny, a w ostateczności ogarnąć. ? Dodam, że 1,5 wcześniej + 5mg 2cp trochę mnie zawiodło. (Choć wydaje mi się, że kwasowa psychodela poszerzająca mózg przybiła benzowego mindfucka. Co myślicie?
  • 477 / 18 / 0
Witam, ostatnio pierwszy raz próbowałem benzydaminy w dawce 1,5g. Działanie substancji bardzo mi się spodobało, miło zaskoczyła mnie także stymulacja. Chciałbym znowu załadować 1,5g tj. 3 saszetki i mam pytanie, czy oprócz oryginalnego Tantum Rosa tego w biało-różowym opakowaniu nadaje się do ekstrakcji Tantum Rosa InPharm (Hiszpania - import równoległy). Z tego co widzę to substancje pomocnicze nieco się różnią, ale różnica w cenie jest znacząca. Spotkał się ktoś może ze sprzedażą w aptece saszetek TR na sztuki? Tak jak sprzedają np. Theraflu na zatoki itp. leki.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 3007 / 7 / 0
Kiedyś ktoś o to pytał, zastosował ten zamiennik i od tego czasu cisza. Substancje pomocnicze się różnią ale nie odkryłem tam czegoś co powinno zaszkodzić.
Tantuma sprzedają na sztuki, chociaż zależy od apteki. Ale jak się uprzesz to powinni sprzedać.

Khleszcz trochę późno ale odpowiem, pierwsze słyszę o łączeniu benzy z 2C-P. Powinno zadziałać i należy pamiętać że benza jest bardzo kapryśna. Ogólnie z moich wniosków to trip na dworze (czyt. lesie) jest najmocniejszy.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2013 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5774 / 1179 / 43
Myślę, że z psychodelikiem dopiero pokaże prawdziwa moc. Lepsze byłoby 2C-E lub LSA bo są bardziej mroczne i maja ciemniejszy odcień oevów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.