Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Proste pytanko do benzowraków. Czy w jakikolwiek sposób benzo wam jeszcze dają jakąś fazę czy dają jakikolwiek haj, czy też nic nie dają ale jak nie wezmiesz to wtedy czujesz konsekwencje ześ ciąg przerwał? i mimo wszystko MUSIZ brać bo bedziesz miał przejebane xD tzn ja znam odp z autopsji ale może ktoś ma inaczej?^^
  • 3231 / 549 / 0
Wszystko zależy od tolerancji, im bardziej wyjebana tym traci się materiał. Niestety. Nie warto brać zbyt często a jak już wleci uzależnienie to pora poświęcić parę miesięcy na tapowanie do zera. Wtedy magia wracs
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 927 / 289 / 5
Stosunkowo krótka przerwa pozwala znów poczuć magię benzo. Ale w ciągu traci się "haj"
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 429 / 35 / 0
02 września 2024WujekMorda pisze:
Proste pytanko do benzowraków. Czy w jakikolwiek sposób benzo wam jeszcze dają jakąś fazę czy dają jakikolwiek haj, czy też nic nie dają ale jak nie wezmiesz to wtedy czujesz konsekwencje ześ ciąg przerwał? i mimo wszystko MUSIZ brać bo bedziesz miał przejebane xD tzn ja znam odp z autopsji ale może ktoś ma inaczej?^^
Już lata temu skończyło się branie benzo dla fazy. Od dawna jest branie jak najmniejszej ilości żeby czuć się normalnie w miarę i nie zdychać.
  • 358 / 35 / 6
Nigdy dla haju nie było , zawsze by zniwelować lęki , od kilkunastu lat pierwsze co robię rano to 1mg alprazolamu później kolejne 1mg a w sytuacjach mega stresowych dodatkowo 1mg ( ale to rzadko ). I tak się cieszę ,że z 12mg alpry i 10 klona biorę ' tylko' 2mg . Nie pamiątam już ile prób było by wyzerować ... ale po każdej coś się we mnie zmieniało na gorsze ... Coraz więcej izolacji od ludzi , większy wkurw i mniej zrozumienia wobec innych , coraz słabsza motywacja do czego kolwiek ,kiedyś masę pomysłów , teraz pustka i wieczne odkładanie " na później " .
  • 5774 / 1181 / 43
Przychodzi taki czas, że już odstawić tego gówna po prostu się już nie da.

scalono - detronizator
Ja czuję efekt ich działania.
Jakieś 15 lat w benzo i 10mg relanium wyczuję.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3231 / 549 / 0
28 września 2024london5 pisze:
Przychodzi taki czas, że już odstawić tego gówna po prostu się już nie da.
28 września 2024Shrank23 pisze:
. Nie pamiątam już ile prób było by wyzerować ... ale po każdej coś się we mnie zmieniało na gorsze ... Coraz więcej izolacji od ludzi , większy wkurw i mniej zrozumienia wobec innych , coraz słabsza motywacja do czego kolwiek ,kiedyś masę pomysłów , teraz pustka i wieczne odkładanie " na później " .
O kurwq ale zrelowales coś w tym jest a że nikt nie pisze to myślałem odchyl jakiejś normy

• 3231 / 549 / 0
28 września 2024london5 pisze:
Ja czuję efekt ich działania.
Jakieś 15 lat w benzo i 10mg relanium wyczuję.
Ja myślę że tu jest różnica wyczuć a wczuć. Narkoman się wczuwa

• 761 / 105 / 0
Ja biorę tylko Clona na padaczkę i nie chcem napewno Walproinianow czy karbamazepin. Niedługo idę do neurologa po kwit żeby rodzinny mógł mi przepisywać clona i pregabe z ryczałtem.
Narazie nikt mnie nie przekona do leków wymienionych wyrzej .
Tylko spróbuje trzymać sie 1 mg Clona dziennie i 225 pregabay.
Więcej grzechow nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3231 / 549 / 0
Spróbuj do tej jednej tabletki da radę jak nie masz ciagatek. Po alko szczególnie uwazaj. Powinno być git.
Ja żeby utrzymać dawkę muszę sobie zamienne substancje znaleźć eh

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.