Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Zadam trochę paradoksalne pytanie ale jak najdłużej można być w ciągu na klonie w dawce 1,5mg dzień żeby potem na odstawce sobie poradzić samemu wiem że objawy będą ciężkie ale na tyle żebym dał sobie radę bez psychiatryka?
  • 296 / 59 / 0
Ja bym obstawiał że tydzień max. Powinno się obejść bez efektów odstawiennych po takim czasie. Dłużej to się prosisz o piekło. I na chuj być w ciągu na benzo japierdole nie rozumiem.
  • 1287 / 327 / 12
ano ja właśnie zrobiłem sobie kiedyś taką niewiele ponad tygodniową kurację klonazolamem (chyba parokrotnie mocniejsze od klona) w dawkach 0,6 - 1,8 na dobę, z kilkunastogodzinnymi przerwami na vapo alfy i nepa %-D w sumie nie było tragedii ale wyraźnie odczuwałem przez kolejny tydzień problemy z zaśnięciem i ogólne rozdrażnienie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / 1 / 0
Bardziej miałem na myśli taki długoterminowy ciąg jako lekowiec tylko ten lęk na mnie działa i chciałbym po prostu wiedzieć do kiedy mogę sobie pozwolić nwm rok?
  • 1287 / 327 / 12
nwm czy chcesz leczyć lęki czy po prostu ćpać benzo bez przypału ale lepiej lekarza się zapytaj… wątpię żeby po roku żarcia klona w takiej ilości nie wyjebało ci tolerki i dało radę zejść bez zmniejszania dawki
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / 1 / 0
Próbowałem już wielu rzeczy, psychoterapię ssri psylocybinę i niestety ale nic tak nie zagłusza zaburzenia lękowego jak klonazepam
  • 318 / 81 / 0
Szczerze to nie możesz sobie pozwolić wcale, bo każde odstawienie to będzie powrót do jeszcze większego gówna. Fakty są takie że ładowanie benzo na zaburzenia lękowe to jak pudrowanie trupa
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.