Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
03 maja 2025masterp213 pisze: @pomasujplecki ma jeszcze pytanie - stricte o klona.
klon to jedyne dlugie benzo, ktore moge sobie bezproblemowo ogarnąć w wiekszych ilosciach i bez wiekszych fikolkow. rolek w wiekszych ilosciach nie ogarne a dla uproszczenia dyskusji prxyjmijmy, ze nie ogsrne ich sobie w wiekszych ilosciach bigdy.
Ale przyjmijmy Twoje ograniczenie mozliwosci i pozostanmy przy klonie.
03 maja 2025masterp213 pisze: Pytanie nr 1: od jakiej najwiejszek doboej ilosci klona startowales z swoją redukcjąi i ile twoja redukcja klonem trwała?
To jest bardzo osobista sprawa od jakiej najwiekszej dawki. Wszystko zalezy od stopnia uzaleznienia i porownania z tabela mocy benzodiazepin, nie moge odpowiadać za Twoj organizm.
Ile trwala moja redukcja? cwiartka co tydzien dwa i bylo nieprzyjemnie.
Potem cwiartke na koncu cwiartkowalem ale szybko poszło.
[/quote]
03 maja 2025masterp213 pisze: Pytanie 2: czy jest jakis czas x ile max reukcja klonem trwac powinna? Schdxisz np a alpry i czy jest pi razy drzwi jakis okres, po ktorym oprocx wjebania w alpre w bonusie otrzymujesz dodatkowe wjebanie w klona? Po jakim czasie powinna zapalic sie czerwona lampka, ze najwyzszy czas z okrętu HMS Clonazepamum TZF przytomnie spierdolić/zmienic beno do odstswki/zmienic metode?
Lampka zapala sie w momencie gdy w krotkim czasie od pierwszej spożywasz druga.
Schodzisz z bezodiazepin wiec nie jest ważna Twoja fascynacja nad alpra tylko pokonanie uzaleznienia.
W takiej sytuacji klon możesz brać najlepiej rano i wieczorem, konsekwentnie cwiartkujac tabletke az do zera. Ile to potrwa? Zalezy jak dlugo i mocno wjebany jestes
P.S ja mysle ze Ty poprostu lubisz w benzo tylko usprawiedliwiasz swoj strach przed uzależnieniem
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
@LeszekSmieszek jak i @pomasujplecki może źle sformułowałem pytanie, więc ujmę sprawę inaczej. Mamy dwie jednostki, nie ważne, w jakim stopniu i czym są wjebane w benzo, jak to znoszą itd. ale redukują kolnem.
Jednostce A redukcja do 0 zajmie 6 miesięcy
Jednostce B redukcja do 0 zajmie 4 lata
U której z tych jednostek klon wyrządzi więcej szkód/zmian w mózgu, bo stawiam tezę, że im krótsza redukcja, tym lepiej. Logika podpowiada, że jednostka A jest na uprzywilejowanej w tym aspekcie pozycji. Ale waszym zdaniem prawda to czy fałsz?
z takim podejściem to się we wszystko wjebiesz raz dwa i będziesz dziwił czemu.
Ja jak tylko zniknął problem lęku to benzo przestały być dla mnie atrakcyjne
Teraz chodzą mi po głowie małe wakacje od lęku, aprowizacja to 20 tabletek Xanaxu SR 0,5 + kilka klonw2 mg.
Pytanie do expertów, jakbyście to rozpisali? Zaczącć od xanakxów a jak się skończą to zejść sobie jakoś tymi klonami? (jeżeli tak to jak?)
Czy odwrotnie, zacząć od klonów, pojechać na na tych xanaxach SR 0,5/dobę i się wyzerować na CT ewentualnie wyzerowac się jakoś klonami/pregabaliną? (również proszę o poradę/rozpsiskę w miarę możliwości)
Jak chcesz byc koneserem wakacyjnym to zjedz sobie tabletke co drugi weekend, i nigdy częściej. Ale Twoja sila woli bedzie coraz slabsza w jakimkolwiek systemie.
Następny ciąg xany również pół roku
1mg redukcja odbywała się o 0.25mg co tydzień ale jak byłem już na 0.25 były straszne schody nie do wytrzymania totalne odrealnienie, wychodzenie z ciała, zwidy które osobie przy słabej psychice by mogły osłabić psychikę totalnie ciężkie oddychanie ogólny chaos i napady paniki po których wzywałem karetkę i to 2 razy
Wiem że staż w obydwu przypadkach jest niski jak i dawki ale z moich obserwacji przy pół rocznym ciągu z clonem i xanem clon stanowczo bardziej wybacza i organizm jakoś dochodzi do siebie bez większych dolegliwości za to z Xanaxem było potwornie ciężko gdzie po odstawce parę miesięcy miałem spore lęki i długo dochodziłem do siebie.
Uważam że xanax jest gorszy do odstawienia ale mogę się myślić ponieważ nie brałem go latami bazuje tylko na własnych doświadczeniach, może komuś się przyda
Najgorsze są silne benzo nasenne z komponentą rozluźniającą o jak najkrótszym półtrwaniu. Klonazolam jak się patrzy.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/b900066e-3a83-4f75-a352-037566040652/LwcHmo%20%281%29.jpeg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250528%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250528T190402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=3866f1f79fefd8112d4f37cdbac96f20e93493fcd742519999db4d2196d4132f)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eurorynekkonopny.png)
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu
Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.