Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1674 / 125 / 0
klon to gowno, biore po 4-6mg i nic nie czuje
nie wiem jakim cudem
  • 8103 / 907 / 0
17 lipca 2018Drevolt pisze:
klon to gowno, biore po 4-6mg i nic nie czuje
nie wiem jakim cudem
Ja biorę 2 mg i czuje ponad 4 godziny działanie klona a jak jeszcze dorzucę 1 mg lorazepamu to mam 6 godzin fazy. :*)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1305 / 162 / 0
Przesadzilem wczoraj obudziłem się zdezorientowany bo nie pamiętam tzn nie wiem jak i kiedy zasnolem cieszyłem się ze Nowy dzień jest po prostu :cheesy: matka jak zapytałem co Dziś za dzień bo ja patrzę na zegarek widzę 6godsina to myślę sobie za kilka h do spania %-D A tu Nowy dzien :huh:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
I po chuj tak marnować towar @Anabolik . Przecież to marnotrawstwo potencjału benzo . Ale nie czepiam się, każdy lubi coś innego, takie fanaberie .

P.S. @Anabolik Ty chorujesz na coś ?
W wieku lat piętnastu
  • 1305 / 162 / 0
Mam dwubiegunowke , głębokie zaburzenia osobowości no i uzależnienie mieszane

Nie wiem jak się uchronić przed d orzucaniem ...
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2018 przez Anabolik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Jakie leki bierzesz na CHAD ?
W wieku lat piętnastu
  • 1305 / 162 / 0
Powinienem brać kwetiapine i depakine ale nie jem już tego wolę haloperidol zastrzyk co 10 dni i mam spokój
  • 8103 / 907 / 0
Klonik 2 mg już załadowany, do tego czillujaca muzyczka i zaraz kolacyjka i szlug .
To co tygryski lubią najbardziej .
W wieku lat piętnastu
  • 1305 / 162 / 0
Dlaczego ten czas biegnie tak wolno ustalilem sobie ze Max 3 ddorzutkie słowa
W ogóle chciałem iść do toalety zapomniałem ze tam sa drzwi I i zajebalem głową w te dzwi haloperidol juz się ustabilizowalll śpię Góra 2h dzień z akinetonem w ogóle nic nie czuję
Ale dobre są misy z halo
  • 1924 / 183 / 0
Poszło 12mg klona + 3 piwa. Dorzucę 5mg eti i kładę się do łóżka nim mi się film urwie. I koniec. Detoks totalny :)
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.