Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
mam ampułki z relaniu czy wypicie ich coś poskutkuje?
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Poskutkuje, ale (podobno) picie lekow z ampulek jest szkodliwe dla zoladka. Jak sie boisz walnac iv to podaj im. Inaczej nie ma sensu. Przy srednio-niskiej tolerce na benzo jedna ampulka 10mg podana im potrafi milo porobic. Jak masz wstret do igiel to przeslij ampulki mnie, ja na pewno je odpowiednio wykorzystam ;-) .
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
słaby nie marnuj tak beznadziejnie szkieł pijąc je!! jeśli sam się boisz poproś kogoś kto ma jakieś pojęcie o robieniu zastrzyków i niech poda ci w pośladek.

PS. opisz na maila
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
Jak nie lubisz igieł to pij
podziała
Gargamel ma rację poniekąd ale jak masz się martwić o zdrowie to nie ćpaj wcale;
i nie słuchaj głodnych ćpunów, dla nich każda dawka nie zajebana osobiście i w sposób inny niż preferują to marnotrawstwo ^_^
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
miałeś kogoś konkretnego na myśli?? Chodzi o to, że o wiele lepiej podać ampułę chociażby w pupsko niż pić i toże kolega ma ampuły z benzo nie sprawia, żebym był na "głodzie".
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Wielu tu kozaków typu no1(pozdro) chwali sie że szkła to jest wjazd, bania, do mixów perfect.

Ale jeśli sie nie myle to są w zaamkniętym obiegu szpitalno/ambulatoryjnym.Na recke nie, bo i kto Ci wypisze ampułki żebyś sobie walił w kabel w ataku drgawek?? bez jaj.

Wiem że jest czarny rynek, ale tu trzeba mieć sparawdzone źródło.Bo można też z hospicjum, ale mam zmienić umierającym ludziom pampery i patrzeć śmierci w oczy za rolki w szkle.Bo poza dormicum, to samoróby na salicylu z tablet są niewydajne i niebezpieczne.

Co sądzicie na ten temat?

do modka|:jeśli uważasz topic za niekonstruktywny itp.wywal- nie obraże sie.ale pewnie sie ktoś zainteresuje bo temat był omawiany w przechwałkach wielkich kozaków, dla których różowa recka to pikuś :cheesy:

pzdr
LMRK
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Też z chęcią bym się dowiedział jak zmotać jakieś benzo w szkle. Bo samoróbki z tabletek dają bardzo mizerny efekt w porównaniu z tym co tutaj niektórzy pisali o szkle. Najbardziej bym chciał klony do mixów z metkatem :*) tylko jak się obmotać ?
No Risk, No Fun :]
  • 437 / 21 / 0
Teraz tak mnie naszło, że przy standardowej procedurze wyłudzania benzo można by poskarżyć się np. na jakieś konkretne zaburzenia gastryczne (wymioty, sraczka) przy zażywaniu p.o. Może w takim wypadku przeszło by przepisanie innej formy leku, czyli ampułek tudzież wlewek (w innej postaci chyba benzodiazepiny u nas nie występują). Ale żeby zadziałało to musi być jakiś nowy lekarz, który nie wypisywał wcześniej tabsów a wyrwanie benzo w szkle na pierwszej wizycie wydaje się być mało prawdopodobne ;) . Ale może coś w tym kierunku - że wrzody, że delikatny żołądek, że nie wiem, cokolwiek. Jakoś wcześniej na to nie wpadłem.

Dużo zachodu aby zmotać, a wybór nikły. W szkle można dostać chyba tylko klona, relanium i midazolam (w leczenie zamkniętym pewnie więcej). A (chyba my favorite) ni ma :(
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 989 / 36 / 0
Miałem klony w szkle.
Nic szczególnego.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
[quote="Hegemon_Krwawy"]Dużo zachodu aby zmotać, a wybór nikły. W szkle można dostać chyba tylko klona, relanium i midazolam (w leczenie zamkniętym pewnie więcej). A (chyba my favorite) ni ma ]
Mida w szkle jest tylko w leczeniu zamkniętym, podobnie duża paczka rolek.
I sądzę że dużą szansę na wyłudzenie dają tylko duża łapówka lub padaczka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.