Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Ale ja mam tylko Tatrazepan i aplre ,alpra odpada nie będę zamulony na spotkaniu z nią ,a po Miolastanie w takiej ilości ,nie zamulało a bajerowało się super

więc proszę o odpowiedz jesli chodzi o Tatrazepan czy taka małą ilość będzie miała wpływ
  • 1358 / 23 / 0
Raczej pozytywny wpływ będzie miała głównie, bo wydłuży stosunek, chyba że naprawdę ostro się tym zaprawisz, że stracisz "moc", ale wtedy to sądzę, że sama randka by się nie potoczyła w tym kierunku %-D
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1472 / 26 / 0
Mówię o pół tabletki tylko ,więc się nie przejem i właśnie tylko w celu aby sama randka była lepsza :-)

Doznania i tak będą fajne ,ale chodzi mi o erekcje czy to wpłynie w jakiś sposób ,bo nie chce zaliczyć wpadki ,zaledwie pół tabletki na erekcje :) ?
  • 1599 / 47 / 0
Jak ja brałem benzodwuazepiny na randkach to tylko po to, żeby opanować lęk.
  • 1358 / 23 / 0
Nie powinno negatywnie wpłynąć, będziesz spokojniejszy po benzo, więc tym bardziej nie powinno być problemów ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 44 / 5 / 0
zawsze fajnie stawał, tylko się robi taki seks wtedy leniwy. nie chce się, benzo rozluznia i taka guma. generalnie to polecam, napięcie znika i jest większy spokój czy się człowiek sprawdzi w łóżku :D
  • 4 / / 0
U mnie raczej duży problem z obniżeniem libido. Ochota raz na kilka dni:(
  • 5 / / 0
Po bezno nawet nie mysli sie o sexie. Tylkjo muza taniec i rozmowa.
  • 440 / 32 / 0
Zgadzam się. Są inne lepsze według mnie leki do uprawiania sexu. U mnie wyglądało to tak że po 2mg alpry + browar (spotkanie z lubą na spontanie) nie dało się dojść. Walczyłem mężnie ale po długim czasie się poddałem %-D poprostu już mi się nie chciało XD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1599 / 47 / 0
Jak się bierze benzo + SSRI (np. seralina ) to teorytcznie Libido powinno być zerowe, ale jak się założy, że benzo osłabiają działanie SSRI to libido powinno być na + i jeszcze do tego jak się weźmie Bromazepam, który może libido podwyższczać lub obniżać, ja dzisiaj miałem libido trochę może na +, ale jak wieczorem wziąłem 0.5 mg clona i 10 mg nitrazepamu to juz wogóle mi się nie chcę, a jestem dodatkow na seratlinie 200 mg rano.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.