Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 104 / 1 / 0
wedlug mnie sex po benzo jest taki obejtny, ktos tam wczesniej pisal ze cos w glowie blokuje jakis przekaznik ..ja to ujme tak ze pod wplywaem benzo jestem spelniony do tego stopniaa ze sex moze byc ale nie musi .. ale jak co przyjdzie do zblizenia sexualnego warto miec chocby szczypte jakiegos stymulanta, bialko uratowalo mi dupe nie jedno krotnie gdy bylem pod wplywem benzo a chcialem se poruchac..
  • 597 / 2 / 0
Cóż, u mnie po 2mg alpry (xanax) zapitej piwkiem popęd pierwsza klasa. Post piszę 10 minut po zajebistym seksie, a nawet analnym %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 410 / 23 / 0
Na lorazepamie nawet w nieco wyższych dawkach (3-4 mg, bez miksowania z alko) też wszystko bez zarzutu.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
Nie mam porannego wzwodu a jeśli jest to niepełny, podniecenie seksualne też na niskim poziome. Orgazm silny, ale wytrysk bardzo znikomy. Zauważyłem też znaczny spadek zainteresowaniem płcią przeciwną.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 104 / 1 / 0
ogranicz cpanie, no albo zaczynasz dochodzic do wniosku ze jestes pedziem :D pozdro
  • 597 / 2 / 0
Pragnę dodać, choć to stary temat w piździec ale jakoś wtedy o tym zapomniałem. Wspomiana sytuacja miałą miejsce wieczoru którego i ja i partnerka poza wspomnianą alprą wrzucaliśmy w siebie kodeinę i tramal, więc co do samego benzo nie mam pewności. Myślę jednak, że benzo przyczyniło się do porzucenia wszelkich zachamowań, co z kolei oznaczało naprawde wybitny seks :)
  • 3523 / 53 / 0
TRD pisze:
Post piszę 10 minut po zajebistym seksie, a nawet analnym %-D
komu dałeś dupy ? %-D
  • 597 / 2 / 0
TRD pisze:
Wspomiana sytuacja miałą miejsce wieczoru którego i ja i partnerka ...
Dupa mężczyzny służy do srania, ewentualnie do wlewania w nią dragów jeśli już naprawdę trzeba :P
  • 1472 / 26 / 0
Jaki będzie miało wpływ pół tabletki Miolastanu lub ćwiartka czy taka mała ilość będzię miała widoczny wpływ na erekcje lub doznania ,dodam ,że z panna może się lampkę wina napije innych rzeczy nie będe brał

niewielka ilość po niej czuje się rozluzniony lepiej mi się do niej bajeruje i nie czuje się zamulony ,ale czy to wpłynie na relacje z nią w łóżku ?
  • 1599 / 47 / 0
Jeżeli chodzi o benzodiazepinę jaką bym polecił do seksu lub masturbacji to jest Bromazepam nawet na ulotce piszę, że może zmniejszać lub zwiększać popęd płciowy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.