Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Poza wrazeniem uszkodzonego wzroku i powidokow z fazy czy od grudek tuszu mam dziwne uczucie jakby mi totalnie odjelo rozum, umiejętnośc koncentracji i logiczne myslenie. Do tej pory moje jakiekolwiek umiejętności z koncentracja czy logicznym mysleniem sa zaburzone, chociaz nie na tyle abym stała sie po prostu jebanym debilem.
Moj mozg przy schodzeniu z fazy byl po prostu jak roztapiajace sie lody.
Osobiście nie polecam przyjmowac benzy, ale tak czy tak jezeli ktos chce jej mocno sprobowac to co ja moge zrobic? Nie zabronie
Pozdro z fartem misiaki🩷
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.