Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Mózg to ty sobie już usmażyłeś, teraz to go tylko przyprawiasz. Jeżeli Ci pomaga to stosuj małe dawki stimów+mxe. Powinieneś jednak zastanowić się co dalej, bo cały czas nie będziesz przecież brał nie? Czy się mylę? %-D
  • 538 / 6 / 0
Baklo to beznadzieja. Zażyłem 50 mg i miałem lekkie mdłości i byłem wesoły coś jak 1 piwo tylko, że dłużej 0 luzu w mięśniach. Zażyłem 75 mg i to samo tylko potem źle się czułem. GBL jest 100 razy lepszy. Nie wiem czy warto brać 100mg.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2013 przez Anthony Henderson, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 69 / / 0
Witam! Od 3 dni zażywam baclofen 25mg rano na napięcie mięśni karku, oraz 2x dziennie jedna tabletka Aglan 15. Będą jakieś przeciwwskazania na to żeby wieczorem zjeść trochę 3mmc?
  • 627 / 67 / 0
myślę, że nie ma przeciwwskazań
25 mg to nieduza dawka baklo, aglan to zwykły naproxen. myślę,że bez obaw możesz jeść 3mmc
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 168 / / 0
Anthony Henderson pisze:
Baklo to beznadzieja. Zażyłem 50 mg i miałem lekkie mdłości i byłem wesoły coś jak 1 piwo tylko, że dłużej 0 luzu w mięśniach. Zażyłem 75 mg i to samo tylko potem źle się czułem. GBL jest 100 razy lepszy. Nie wiem czy warto brać 100mg.
nie warto zdarzyło mi się wziąc 175mg i prawie zero efektów, jedynie nasennie dobrze działa, jak dla mnie 25-50mg.
  • 538 / 6 / 0
Tak jak pisali poprzednicy- baklo podkręca lęki.Zauważyłem też, że na początku działa bardziej senne niż później tak samo jak benzo.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 887 / 11 / 0
Wiele tracicie. Dla mnie to świetny stymulant, po 100mg latam bardziej nakręcony niż po fecie, nie czuje zmęczenia, humor skacze wręcz na granice manii, potrafie się śmiać ze wszystkiego, do tego niesamowita pewność siebie i libido wywalone do granic możliwości.
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2013 przez peszel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 168 / / 0
peszel pisze:
Wiele tracicie. Dla mnie to świetny stymulant, po 100mg latam bardziej nakręcony niż po fecie, nie czuje zmęczenia, humor skacze wręcz na granice manii, potrafie się śmiać ze wszystkiego, do tego niesamowita pewność siebie i libido wywalone do granic możliwości.
Jacy my? dla mnie baklo jedynce co ma wspolne z gblem to to ze opoznia mocno wytrysk :D

btw. baklofen nadałby sie na wazokonstrykcje (średnio/śilną)?
  • 30 / / 0
peszel pisze:
I nie masz przy tym nudności?
  • 1180 / 5 / 0
Ja dobijałem do 250mg (na odstawkę gbla) i nigdy nie miałem mdłości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.