...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam. Przeszukałem chyba całego wujka duckduckgo oraz forum i nie mogę dowiedzieć się nic co by mnie przekonalo do zakupienia syntetycznym moczu w związku z narkotestami przeprowadzanymi w laboratorium . Użytkuje trawkę już od lat a od roku pale nie MAL codziennie . Niestety straciłem prawo jazdy przez co muszę przejść badania na wompie, gdzie prawdopodobnie będę miał Przeprowadzane narkotesty. Moje pytanie jest , czy taki mocz syntetyczny przejdzie w labo? Czy może wziąć mocz od kolegi, lecz problem wtedy z temperatura tego moczu , gdyż musi on być ciepły . A w tym syntetycznym dostaje zestaw z nakładka podtrzymującą temp. 38 stopni , ide do kibelka ,chlup i oddaje do wyników .Z góry przepraszam jeśli był juz taki temat, lecz nie mogę się niczego doszukać . pozdrawiam
  • 5075 / 870 / 0
Kup mini termos i w nim trzymaj mocz kolegi. Wyciągasz z gaci i przelewasz do kubeczka. Voila. Tylko musi być w miarę świeży.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Myślisz ż taki mocz oddany od kunpla 4-5 godzin przed badaniem , przechowywany w cieple (np. W mini termosie xd) zda egzamin?
  • 4 / / 0
A jak myślicie z tym moczem syntytycznym . Na allegro można kupić za jakieś 60zł cena dosyć przystępna jeśli na prawde miało by to przejsc przez laboratorium .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.