Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dzieki, a w jakich ilościach ten sudafed?
  • 2466 / 15 / 0
Utleniasz całą pakę i wpierdalasz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1293 / 20 / 0
lepiej iv :) o ile jesteś w temacie iv już obeznany
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 606 / 8 / 0
qrdeee pisze:
Witam, potrzebuję rady a mianowicie: mam pod reką sudafed,thiocodin,relanium(5mg),onirex i lorafen i zastanawiam sie co da najlepszy aczkolwiek nie za mocny efekt? :)
Ja bym zrobił tak: podkład z 20 mg diazepamu, potem koda a na zejściu kody i relanium dorzucił sudafed i lorafen. To chyba jedyne benzo jakie się z tym komponuje, próbowałem i polecam. W ten sposób masz 8h miłej biby bez oczojebnych efektów :)

Tymczasem u mnie 250mg kody i 25mg diazepamu. Nigdy nie dorzucam, ale tym razem słabo poklepało i zastanawiam się nad dorzutką. Co radzicie? Klony czy rolki?
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 41 / / 0
t-0: 140mg ketaminy im
t-35min 2mg Zomirenu + 50mg relanium +4mg klona pod język
t-45min: ket schodzi zostaje przyjemna euforia, lekki nieogar, wiem, że jestem w stanie wbić się w żyłę i podać 160mg czystej majki z ampułek.
t-1h: lufka dobrej sativy
t-1h 10min: plaster Durogesic 50 μg/h złożony na pół pod język.
t-1h 15min : opioidowy błogostan, zapadam w nodding, jest najlepiej.
just antraxkelso.
  • 1 / / 0
mam takie pytanie, biorę teraz convulex 300 2 razy dziennie, lamitrin 2x25mg, abilify 1,5x15mg i Efevelon SR 1x75 mg.
z czym moge to połączyć, żeby nie paść? DXM wchodzi w grę?
  • 25 / / 0
ehh wypadło mi z głowy, brał ktoś z was naltrexon (antaxone np) ? biore go 3mg przed snem codziennie, zrobilem roztwór. do tego piracetam w ilosciach 4-6g oraz planuje teraz dodac noopept 60mg i sulbutaminy (do 1g na dzien)

próbował ktoś taki mix ? jesli nie to będe królikiem dosw :D
  • 1709 / 11 / 0
chaderka pisze:
mam takie pytanie, biorę teraz convulex 300 2 razy dziennie, lamitrin 2x25mg, abilify 1,5x15mg i Efevelon SR 1x75 mg.
z czym moge to połączyć, żeby nie paść? dxm wchodzi w grę?
Przy Efevelonie DXM odpada..
  • 1 / / 0
Nie wiem czy ktos juz o to pytal, ale serio nie chce mi sie przegladac wszystkich stron tak wiec...mam amizepin 200mg x10, poltram retard 100 x8 i jakies gowna bactrim forte i ortanolu fchuj. Pytanie czy moge cos z tego :-D zarzucic i/albo mix?

bactrimu to na pewno nie miksuj, to antybiotyk, a ortanol lek na nadkwasotę żołądka :scared: i nie zakładaj następnym razem nowego tematu, ok? >miss disaster
  • 1 / / 0
Witam poszukuje jakiegos prostego i sprawdzonego mixu dzialajacego typowo pobudzajaco jak amfetamina. Najlepiej z jak najdluzszym efektem dzialania :) Jest ktos w stanie pomoc?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.