ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Ciezko tu zestawiac efekty 5 i 6apb, bo z obu tripow ciezko mi zapamietac cos co mozna wyrazic slowami %-D, no i 5apb probowalem tylko 70mg a 6-abp w dawce 125mg. generalnie 5-apb lepiej pobudza(moze nie bardziej niz 6apb,ale jednak lepiej, tak bardziej trzezwo, mysli sa bardziej klarowne niz w przypadku 6), euforia zauwazalna nawet przy 70mg,ciezko mi napisac cos wiecej, bo cala 5-6godzinna bomba zleciala mi jak w 15minut.

Ogolnei zachecam do testowania 5-apb, ciach

Nie wspominamy o sprzedawcach, warn od macek
  • 326 / 3 / 0
Pierwsze podejście do Polskiej imitacji wykonane, użyto 100mg wobec nasalnego przyrządu rozpoznania chemicznego, efekty pozytywne nie wybiły się szczególnie ponad negatywne (nadmienić jednakowoż warto, iż poziom doznań był notowany w średnio-wysokich warstwach troposfery, niestety w przeciwnych aspektach subiektywnej oceny zadowolenia o podobne wartości, co przełożyło się na niską ocenę omawianej ewaluacji).
Kolejne raporty wkrótce, jeśli pierwsze były związane z nadinterpretacją faktów i/lub dezinformacją zamierzoną.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2011 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
Non illegitimi carborundum.
  • 62 / / 0
Re: 5-APB
Nieprzeczytany post autor: JUNG »
A co myślicie o 5-APB w porcji ~100-120mg doprawione np ethcat-em w snifie? Ciekawe czy podbije efekt?
Myślę pod kątem "upojnej nocy z kobietą"
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
and I'm all out of bubblegum
  • 2428 / 90 / 0
Stestowałem Oryginalne 5-APB i kurwa jestem pod wrażeniem :diabolic: dawka około 120mg momentami była za duża i traciłem świadomość... tfuu z wczorjszego wieczora głównie pamiętam ocknięcia sie pod czas biegu czy na ulicy itp... Muzyka brzmi cudnie :wub: , podłga w całym pokoju mi drżała sama ^^ zajebiste uczucie . Euforia też była taka inna niż tamte wcześniej wsyzstko dała sieopanować i ogaranąć w razie potrzeby ^^ za to komunikcajia miedzy mną a innych już nie była taka fajne...
Ladłowało sie strasznie długo bo 2hi10min po półtortej godzinie już byłem tak wkurwiony że chcaiłąem roztruccić aktineton + reszte tebleteke co mam ^^ To nie jest w ogóle zamulajaće momentam aż za mocno mnie nosiło... ból brzucha przy bodyloadzie...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
A jak ze spidem po orginalnym 5-APB? Nadaje się na imprezke housowo-trancową? Rozumie że odczucie muzyki zajebiste ?
  • 29 / / 0
5 apb, dobrej jakości, jest fantastyczną substancją. Euforia, empatia, stymulacja z najwyższej półki. Przy czym przy dawkach rzędu 120 - 140mg jest cholernie mocno. Odbiór muzyki i chęć do zabawy to coś nie do opisania, to trzeba przeżyć samemu. Na imprezy nadaję się w 100%.
  • 34 / / 0
Mocno w pozytywnym znaczeniu czy "za mocno" a.k.a "chciałbym zejść poziom niżej"?

A próbował ktoś mixować 5-APB z 6-APB w jednej bombce?
  • 106 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viewer »
Modyfikowany Bigos pisze:
za to komunikcajia miedzy mną a innych już nie była taka fajne...
Możesz powiedzieć coś więcej?
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kr0pka »
GetHigh pisze:
Mocno w pozytywnym znaczeniu czy "za mocno" a.k.a "chciałbym zejść poziom niżej"?

A próbował ktoś mixować 5-APB z 6-APB w jednej bombce?
Robilem taki mix, w proporcjach ~130mg 6 i ~30mg 5 ale mam wrazenie ze towar byl trefny bo przy takiej dawce czulem moze 3/4 mocy mefedronu wiec cos bylo nie tak raczej. Nie opisze roznicy przy wrzuceniu samej szostki bo tego nie robilem.
  • 2428 / 90 / 0
viewer pisze:
Modyfikowany Bigos pisze:
za to komunikcajia miedzy mną a innych już nie była taka fajne...
Możesz powiedzieć coś więcej?
Troche nie poprawnie napisałem ale sens chyba widać ? :huh: No chodziło mi o to że bardzo ciężko jest sie z kimkolwiek porozumieć - ciężko z myśleniem jest ^_^
Kropka - 30mg to zdecydowanie za mało nawet jeśli miałeś dobre 5-APB nie syf :D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".