Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 454 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibimark »
wziąłes dzis paroksetyne?? jesli nie to bierz szybko !!! i pamietaj nie przyjmuj podwójnej dawki jak zapomnisz ją wziąść na czas
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
zryty dziecino ja nie lecze sie tym lekarstwem :) zaloz okulary i przeczytaj ...

zryty tak mnie naszlo pytanie czy ptakowaa to nie jest jakas twoja siostra czy inna rodzina ? :D
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 28 / 0
ooo chłopczyku wypieranie sie jest osiowym objawem depresji z paranoja w tle
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
zryty śmieszny jesteś, wytestowałeś w ciągu kilku mcy leki w ilości w której nie wiem czy ja wziałem w ciągu całego swojego dotychczasowego życia a teraz jeszcze masz czelność wypominać komuś że coś bierze żal...
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 3251 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Mi JSM mówił, że ćpam podczas kuracji, to jest bezczelność, wypominać komuś coś czego nie robi. Ooo jeśli nie jesteś synem plemienia z ameryki płd. to substancje naturalne są tak samo groźne. Druga rzecz, że jak ktoś jest obeznany w grzybach, ogarnie tryptaminy i vice versa. Poza tym brakuje ci ikry, ile juz razy wspominasz o tym, że obaj mamy rację, ale nigdy nie precyzujesz w czym. Pieprzenie kotka za pomocą młotka.

Zryty, wez juz wyluzuj kurwa. No ile można? Macie w tym zabawe? Mówie w liczbie mnogiej bo też w dziale dxm mamy bustfo. Ja jeśli już kogoś zaczepiam to z argumentem, a wy tu robicie trolling. Nie macie lepszych celów w życiu. Róbta tak dalej, jak polecą warny, to tak, że już sobie nie popiszecie. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nie daje ostrzeżeń, ale chyba dlatego, że bezargumentowe zaczepki traktuje jak powietrze. Ale innych denerwujecie, nie wiem, taki macie cel istnienia? Nie potraficie ambitniej? Zwykłe leszcze jesteście, osobowości typu null. Gdzie tu sens? Ni to ziembi, ni to grzeje, nie jest zabawne, ani mądre.

Całej reszcie polecam w miare możliwości kłaść lache, jako, że jest wiosna, to jestem zajęty innymi rzeczami (tak właściwie to nic nie robie, ale nie przy komputerze). Też korzystajcie z wiosny, idzcie na spacer, to tak apropo antydepresji. Ja kurde widziałem motylki i żółte kwiatki (nie mlecze) i to kurna najsilniejszy antydepresant jaki znam (ponoć zakochanie sie jest jeszcze lepsze). Więc kochani czytelnicy, trolle i cała reszta zdegenerowanych ćpunów: WYPIERDALAĆ NA SPACER!
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 454 / 28 / 0
jeszcze przed chwilą uważałeś zresztą zupełnie słusznie osobnika ooo za najwiekszego oszołoma i ćpuna na forum a teraz dziwnym trafem go bronisz ..ok.... to ile leków przetestowałem to moja sprawa i gówno cie to obchodzi... ooo jest donosicielem ,wyzywa ludzi bez powodu wiec na mój szacunek nie zasługuje o co i pewnie niezabiega ale nie w tym rzecz... ziomek ma problemy pod kopuła wiec niech zmieni dealerea bo z tego co widze juz tu troche przebywa na forum bez efektów terapeutycznych.. jogurt ty tez wyluzuj chłopcze bo pouczasz innych a sam masz mleko pod nosem..troche pokory dla ludzi o odmiennych pogladach i wogóle nie cwaniakujcie tyle ..ciekawe czy "na sucho" tez jestescie takimi kozakami...
  • 3251 / 358 / 2
Stary, tak jak mówie wyluzuj. Ooo ma swoje problemy, ja też je mam, sądze że ty też.

Widzisz, jeśli zauważyłeś taką rzecz u ooo, to będziesz na każdym kroku mu to wypominał. Chłopak ma swoją jazdę, każdy próbuje żyć najlepiej na ile go stać. To samo na tym forum. Słusznie czy nie słusznie takie zachowanie jest bez sensu. Chyba po to jest forum, a w szczególności ten dział, żeby coś zmienić, jakimkolwiek sposobem. Myślisz, że mówienie przykrych rzeczy pomoże komukolwiek? To co innego niż uświadamianie i konstruktywna krytyka.

Więc mówie jeszcze raz: wyluzuj. Po co drzeć koty? (wiem, że niektórzy to lubią, ja tez czasami... właściwie to coraz częściej, po raz pierwszy trafilem na terpaie, która mi wszelako pomaga, czasem za bardzo) Ale darcie kotów ma cel tylko i wyłącznie wtedy, gdy coś z tego wynika. Mogłeś mu napisać, żeby sie nad tym zastanowił czy cuś. Naprawde. Luz. Kanapa. Zimne drinki.

Ps. Za kogo uważałem ooo? Wypomniałem mu tylko te całe... memłanie (takie ni w pizde ni w oko). Musze przyznać, że takie zachowanie wywołuje stany depresyjne. Dlatego ciesze sie, że testosteron mnie od tego uwalnia. Każdy musi przejść inną drogę, czy jest jakikolwiek sens krytykowania czyjejś ścieżki? Lepiej chyba wskazać drogę.

Zacytuje jeszcze ulubinego rapera:
"Ile naświetlać problem można,
nie proponując w ogóle rozwiązań?"
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010 przez jogurt, łącznie zmieniany 2 razy.

Pozdrawiam %-D
  • 454 / 28 / 0
nie ma sie co unosić,chyba ze honorem.. ja jestem człowiekiem z którym mozna sie dogadac tylko prowadząc rozmowe bez inwektyw ,rzeczowo ..nie na zasadzie "ja do Ciebie swiete słowa ,a ty ciągle-moja krowa"...
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
zrytyłeb pisze:
jeszcze przed chwilą uważałeś zresztą zupełnie słusznie osobnika ooo za najwiekszego oszołoma i ćpuna na forum a teraz dziwnym trafem go bronisz ..ok.... to ile leków przetestowałem to moja sprawa i gówno cie to obchodzi... ooo jest donosicielem ,wyzywa ludzi bez powodu wiec na mój szacunek nie zasługuje o co i pewnie niezabiega ale nie w tym rzecz... ziomek ma problemy pod kopuła wiec niech zmieni dealerea bo z tego co widze juz tu troche przebywa na forum bez efektów terapeutycznych.. jogurt ty tez wyluzuj chłopcze bo pouczasz innych a sam masz mleko pod nosem..troche pokory dla ludzi o odmiennych pogladach i wogóle nie cwaniakujcie tyle ..ciekawe czy "na sucho" tez jestescie takimi kozakami...
zryty wez se qrwa poplacz !!!
jestes tak popierdolony ze wogole nie wiadomo o czym ty cwoku piszesz !!! ani nie biore paro - skad Ci sie to pierdolo wymyslilo ? ani wogole nic z tego co piszesz nie jest wlascie prawda CO TY KURWO FANTASTYKE MI TU ODPIERDALASZ ... spierdalaj gowniarzu wymysl sobie bohatera skoro taki ambitny jestes

co za donosicielem jestm QRWA co ty zryty juz calkiem popierdolony hestes ?

wyzywam ludzi bez powodu ... jak to uargumentujesz ? to ze nie podzielam twoich kretynskich tez nie znaczy ze Cie wyzywam (a jak Ci napisze chlopczyku czy dziecino to nie jest wyzwisko imbecylu :) dopiero imbecylu bylo wyzwiskiem bo jak juz wyzywam to wtedy kiedy pizdo mala zasluzyles ....

sram na warany bo dostaje sie je bez powodu itd ... - a zreszta...

Ci co chca niech czytaja ooo - nie podoba Ci sie ooo to sie ODPIERDOL i opusc moje posty

A ciebie zrytosci wlasciwie tylko ignorowac mi pozostaje - jak pisal jogort ... ty mozesz ignorowac mnie i kazdy bedzie happy
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010 przez ooo, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 358 / 2
Ja tu sie hormonem unosze. W praktyce, żadna różnica.

Jeśli kurde to był mój błąd w systemie, to ostro. Myśle, że to była ten pierwszy, z którego urosło drzewo reszty. Odetne korzenie to pójdzie z górki. Musimy sie dogadać, bo każdy w tym dziale szuka tego sporyszu w spichleżu. Prosta sprawa, JSM wyrwał to psylocybami, ja mam nadzieje, że dobrze szukam. Co jak co ten dział jest wartościowy. Właśnie dlatego, że jest tu, nie traktujemy naszych umysłów jako problem na forach o depresji itp. tu są ludzie z pasją, co lubią w neuronach grzebać. I to jest piękne, dział researchu, a nie płaczków pocieszających innych płaczków. Jakbym tam siedział to bym się tylko dobił. Tu wszyscy są nieco bardziej popaprani niż diagnozy lekarskie przewidują. To nam daje siłę, byleśmy sie nawzajem nie pozagryzali.

PS. Warto czasem sobie przypomnieć, gdzie jesteśmy. W dziale antydepresanty z ćpuńskiego forum. Bierzmy na to poprawkę. (sie kurwa pan opanowany jogurt odezwał hahah)
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.