Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 71 / 3 / 0
Mi na anhedonię pomaga selegilina. Skoro SSRI ją u ciebie wywołują, ewentualnie nasilają to zainteresuj się lekami "dopaminowymi".
  • 612 / 43 / 0
katotaliban pisze:
Z takim podejsciem, w twoim wypadku ( bo nie chcesz nawet sprobowac tego o czym mowi zielen i ja)
probowalem i proboje caly czas tego o czym gadacie, co z tego jak to na nic.
nie chce ćpać GBL bo moge finalnie pogorszyc swoj stan.
  • 454 / 26 / 0
  • 845 / 11 / 0
probowalem i proboje caly czas tego o czym gadacie, co z tego jak to na nic.
Try harder ;) Jestem prawie pewien, ze dla kazdego jest to mozliwe. Paradoksalnie, czasem duza depresja moze byc takim przelomowym momentem. Ciemna noc duszy, czy jak to tam kiedys zwali. Bylo "kilka" takich przypadkow.

nie chce ćpać GBL bo moge finalnie pogorszyc swoj stan.
Jeszcze bardziej pogorszyc ? Hmm, myslalem, ze juz ci wszystko jedno, dlatego o tym mowie, widac nie.

Coz, woz albo przewoz.

Jak uwazasz.
  • 14 / / 0
odstaw SSRi, przejdzie
  • 608 / 9 / 0
właśnie przyszło mi do głowy: jeśli masz skąd ogarnąć rutę stepową lub ayahuascę to medytacja lub jakakolwiek inna podobna praktyka na małych dawkach może być bardzo pomocna. zresztą na Twoim miejscu szarpnąłbym się na dwutygodniową wycieczkę do amazonii z rytuałami aya co drugi czy trzeci dzień. jeśli to Ci nie pomoże to znaczy, że nie istniejesz ;-)
  • 642 / 14 / 0
Co ty w bambus chcesz kolegę wysłać

A jak się ma terapia psychologiczna jakaś ....chodzisz na taką
Ja na twoim miejscu napierdolił bym się jakiś mocnym opio .....w sumie jak ma być bepresja po odstawieniu to pal go licho czy poodstawienna czy życiowa

albo zostań alkocholikiem ......chodzi o to żebyś się w końcu przestał smucić ...a cóż cel uświęca środki

bo o hospitalizacji chyba nie myślałeś
  • 693 / 7 / 0
anhedonia sranhedonia kolejny termin na usprawiedliwienie własnego lenistwa..
  • 176 / 2 / 0
Jakiego qrwa lenistwa, ja pracuje,ucze się języka i buduje DOM,a przyjemnosci i tak nie potrafie odczuwać, i nonstop chodze w kurwiony(mam zdiagnozowaną dystymie,fs,nn) i to ma być z lenistwa ?
  • 642 / 14 / 0
To może za dużo pracujesz ....
dla hipochondryka każdy powód jest dobry
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.