Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 3 / 0
Jeść podczas ćpania i pić wodę.

Kefir, banany, suszone morele, czekolada gorzka, delikatny obiad na ciepło zupado tego pić wodę.
  • 112 / 17 / 0
Mleko, dużo witaminy C, prysznic, węgiel aktywny (odtruwa organizm) jogurty
  • 2394 / 653 / 0
Własnie trzasnąłem nockę z jedyną naprawde dobrej fety. Jako że była naprawde dobra kiedy się temat skończył zaczeło się konkret zwałowisko. Ja od jakiś dwóch lat zawsze na zwała biorę pregę bo ona nie dośc że zalecza zwała to jeszcze nakłada swoją pregową pizdę na stymulacje jaką mamy w organiźmie , odgania złe myśli i tak naprawde z pregą zamiast zwała ma się przedłużenie pizdeczki o dobre 6/8h ;)
Ale dziś nie miałem więc sięgnąłem po stare sprawdzone środki. Zajebałem aż 5mg klona ( a tolerke mam na 1mg) i powiem wam że chuj... zwałowisko owszem wyjebało w eter. Ale poza uspokojeniem, dalej czuję się wyjebany i zmęczony..... klony działają selektywnie i niwelują bądź kasują niektóre rzeczy wywołane przez amfetaminowy zjazd ale nie kasują go całkowicie a już kurwa na pewno BONUSOWEJ extra pizdy nie dają jak prega xD xD

to tylko taka moja mała dygresja... zapierdalam do apteki po liścia pregi xD
  • 3455 / 555 / 2
Litr mleka na siłę w siebie wlać. Mleko oj to każdy spidziarz powinien wiedzieć to są podstawy ;)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 38 / 0
Najważniejsza rada to nie ćpać tyle. Ludzie nie znają się na fecie i gonią za wystrzałem dopaminy aka euforią, ale za tym idzie mocniejsze pobudzenie fizyczne, które potem daje w kość jak organizm jest przemęczony, nie można spać a pozytywne efekty znikają.
  • 40 / 4 / 0
ja po mefedronie jak bardzo pilnie musze coś zrobić rano to wypijam duży redbull -koniecznie oryginalny bo reszta to gowno dobrze stawia na nogi wiec morze przy amfie tez sie nadaje
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Dostosowanie dawki najlepiej działa, ja miałem problem tylko za pierwszym razem ale dużo alkoholu było.
  • 1430 / 513 / 0
Przestać kupować temat 10% czystości
  • 249 / 74 / 0
12 października 2024manchester4 pisze:
ja po mefedronie jak bardzo pilnie musze coś zrobić rano to wypijam duży redbull -koniecznie oryginalny bo reszta to gowno dobrze stawia na nogi wiec morze przy amfie tez sie nadaje
kofeina po bk faktycznie pomaga, ale po amfie? Jeszcze jak jest calkiem prawdopobne ze temat jest w wiekszosci kofeina rozrobiony i po czesci to ona odpowiada za zjazd? kofeina potrafi bardzo zmeczyc plus odpalic specyficzny stan pomiedzy niepokojem, napieciem i lekiem, nawet solo przy duzych dawkach.

IMO im lepszy towar tym mniejszy zjazd. Zjesc cos sensownego i odespac porzadnie, tyle starczy, przy w miare przyzwoitym temacie.

Opio tez zawsze dobre, w pakiecie z rolkami zwlaszcza, ale zaczynac z tym tylko zeby zjazd zminimalizowac, to ze zrozumialych wzgledow nie polecam.
  • 9 / / 0
Witam, dobrze sobie przygotować zestaw na zejście już przed furaniem, żeby był pod ręką jak się zacznie. U mnie działają banany, mandarynki, jak komuś ciężko jedzenie wchodzi to soki pomidorowe albo typu kubuś, musy owocowe, jogurty pitne i mleczka smakowe albo samo mleko. Koniecznie izotonik albo elektrolity do picia. No i zawsze nieźle coś ciepłego zjeść zupka chińska daje radę ale rosół, pomidorówka albo jakaś jarzynowa krem to strzał w dziesiątkę. Do tego zazwyczaj buch na uspokojenie i można względnie iść spać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.