Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 247 / 26 / 0
żółta daje takiego kopa, ponieważ nie jest mieszana tak bardzo jak ta biała. żółta/pomarańczowa pochodzi ze zjebanej syntezy lub jest nieoczyszczona. albo i to i to. wszystko było omawiane... i meth to raczej nie jest, choć kto to wie. są różne kolory amfy. z meth miałem tylko raz doczynienia więc nie bede spekulował..
  • 255 / 7 / 0
Są i białe ktore cierzej wymojtac np: wilgotne miękkie grodki ! oczywiscie smierdzace .Takiego jestem pewien
  • 11 / / 0
potwierdzam że żółta to prze ścierwo i trzyma jak nie wiem
dodatkowo taka lepka że nie da się kreski usypać bez grudek
jeszcze w moim przypadku po zajebaniu krechy czułem jakiś smak owocowy
trzymała parenaście godzin ,cały dzień zjazdu
  • 203 / 7 / 0
Drugster dobrze powiedział, ale..
feta przecież nie zawsze jest biała, zdarzy się, że dostanę żółtą..
może lepsza nazwa to ' Kolory fety'..
ps. ale mi zajebiście..
Nocny Spamer
  • 223 / 51 / 0
Gdzieś tam w innym temacie napisałem, że trafiłem raz na żółtą papkę, odrobinkę dostałem na palcu i nigdy nigdy nie miałem tak udanej fazy po fecie. A byłem pewien, że to gówno jakieś. Aaaa i przez to, miałem przypał bo to w ostródzie było. U babci. I ona w nocy do kuchni napić się wchodzi o 03:00 a ja krzyżówki napierdalam, potem wchodzi o 05:30 a ja - już wstałem xD a dalej przy krzyżówkach. Następnej nocy też tam byłem w tej kuchni, przesądziły o sprawie moje oczy, nigdy nie miałem dużych kidyś, ani po pixach po niczym, zawsze mi kumple zazdrościli. Ale jak w lustrze zobaczyłem te czarne guziki, to dzień potem matka mnie do GD odwiozła i test zrobiła. AMF (+)
  • 203 / 7 / 0
DrugSter powiem Ci, że mnie też bardziej kopie żółta 'feta', w smaku przypomina (bynajmniej mi) rybę, ale kopie o wiele mocniej od białej.
białą często dostawałem w proszku z małymi grudami (łatwo było coś dosypać)
a żółtą dostaję w tzw. kamieniach.. np. chcesz 1g, a dostajesz 3 grudki twarde jak skała, ale po rozdrobnieniu jest żółty, średnio lepki proszeczek, mhm..
Nocny Spamer
  • 223 / 51 / 0
no dobrze określenie jebie rybą. Ogólnie nigdzie nie mogę trafić na taki właśnie sprzęt. Teraz w ogóle, mamy mokrawy w Gdańsku, średnio robi, albo tolerka mi skoczyła straszliwie. Ale to nie to samo co, trafia się z regóły przypadkiem raz w roku :P A teraz wybieram się do świecia na detoks. Elo
  • 26 / / 0
spotkał sie ktoś z was może z czymś w postaci białego lepkiego proszku z małymi jakby kuleczkami, czasem chyba leciutko zmienia kolor na zółtawy. zapach jest specyficzny bo słodkawy jakos :) jest to lepkie takie jakby swieze. widuje to roku albo nawet dwóch i to w róznych zródłach i tak sie zastanawiam co to może byc? :)
  • 203 / 7 / 0
słodki władek? to nie władek raczej :*)
a jeśli chodzi o resztę to czasem taka bywa u nas.
Nocny Spamer
  • 357 / 3 / 0
ostatnio spotkałem się z białawo-żółtą(głównie ż) feta, duża jej cześć w małych "kamykach". Nie lepka. Pachnąca bardzo intensywnie takimi jakby kwiatami? słodkawo. Kumpel dostał jako połówkę 350 mg. ja po ~80(ważone tylko na początku ile jest) przez 5 godzin przyjemnie zlatany byłem. On na tym ~270 przelatał 24 godz...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.