Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
wiec zapodaje w ASS i ladnie wchodzi chociaz dopiero po ok.godzinie..dlugo i intensywnie dziala i narazie niemam zadnych dziwnych skutkow ubocznych...
ps.biore tyle zeby niemiec dolow i schiz bez tego.niewypierdalam sie wkosmos niewiadomo jaka iloscia
ps2.niemam kasy aby zapodawac to inaczej niz przez strzykawke(pukanie,wpuszczanie w ass itp)..a tak oszczedzam jak moge
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Wisior ]
staram sie jak najmniej...wachajac schodzi ok.1.5grama dziennie....w kuper sztuka na 2-3dni-oszczedzajac ofcourse...bo jak mam wizje sie zapierdolic to schodzi 3razy wiecej
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
To ludzie stworzyli sobie boga.
Co do tego, że bez fety nie da sie żyć, to wszystko zależy od psychiki. Ja rzucilem z dnia na dzień chociaż waliłem podobne dawki jak ty ;p. Pewnego dnia kiedy juz bylem tak przemeczony od tego ciaglego napierdalania że, powiedzialem KONIEC! i minął już ponad rok odkad ostatnio frukałem. Myśle, że istotnym jaki wpłynął na to, że rzucilem to fakt, że straszne ilości kasy musiałem na to wydawać bo małe ilości nie działały już na mnie w żaden sposób.
A jeśli nie chcesz rzucać to zrób sobie przynajmniej przerwe ;p tydzien ... moze dwa. Organizm potrzebuje odpoczynku, a po takich ciągach to pewnie nie spisz za wiele dlatego feta nie ma prawa dobrze dzialac.
wisior - rzucaj to, to strata czasu. teraz juz ci to gowno nie ma nic do zaoferowania, a moze byc coraz gorzej
wiec niedalam rady i poszlam w cug(ofcourse niezamierzalam znowu dac sie tak szybko wciagnac)...poprostu kazdy dzien na trzezwo to byly kolejne mysli o probach samobojczych..ogolne poczucie wew samotnosci i rozpaczy...to tak potwornie bolalo ze teraz boje sie zycuia na trzezwo..niewierze ze mi sie uda...boje sie wykonac skok w trzezwosc ktorej praktycznie nieznam na dluzsza mete...
ide na detox..to taki odpoczynek od cpania (ktore tez ma swoja cene i meczy cholernie)..tam sie niebede bac ze mnie cos dopadnie psychicznie lub fiz bo beda tam lekarze.ale co potem?...zapewne znow cpanie..mam nadzieje ze tam mi sie zmieni nastawienie i znow podejme walke...sprobuje pogadac o obawach z psychol i psychiat.moze cos sie zmieni na dobre wkoncu.
udanego wyjscia z nalogu zycze wszystkim
Zdechły Szczur pisze: A jak to jest z tą psychozą? Przechodzi z czasem całkowicie? Czy jednak na dłuuuugo zostaje jakaś część tego w bani i jest się tak zrytym że do końca życia nie można ćpać?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."