Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Czesc mam pytanie dotyczące działania amfetanimy z 3 lekami:

Claritine - Loratadyna
Loperamid - czasami mam problemy żałądkowe bo wiadomo wiecej fajek sie pali i ogolnie od tego mam troche problemy z żołądkiem;p
Duomox - Antybiotyk, Amoksycylina

może jest tu ktoś kto to dobrze ogarnia, i czy te leki maja działają bardzo negatywnie na organizm ktory jest juz pod wplywem anfetaminy? Chce teraz sie znowu troche w to pobawic po jakims pol roku przerwy:)
z gory dzieki
  • 406 / 3 / 0
Łączenie amfetaminy z antybiotykami to nie jest dobry pomysł. Lepiej nawet odczekać kilka dni po zakończeniu kuracji.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 15 / / 0
Hm.. ja w sylwestra przerwalem antybiotyk i wciagalem. i nic sie nie dzialo :) Zadnych skutkow ubocznych.
  • 4 / / 0
z antybiotykami to wiem ze mocno obciaza wątrobe podobno ale spoko juz i tak odstawilem:)

najbardziej mnie interesuje ten pierwszy, ktory podalem, tez juz odstawiam na okres zabawy ale chcialbym wiedziec, tylko watpie zeby ktos to ogarnial;/
  • 406 / 3 / 0
Jeśli dobrze kojarzę to loratadyna jest lekiem na alergie. Kiedyś zdarzało mi się spożywać razem, negatywnych efektów nie zaobserwowałem. Nie znaczy to, że nie mogą wystąpić. Poczekaj na więcej opinii, tak dla bezpieczeństwa.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.