Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
nie
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
mi to wygląda na gram nawet chyba grudkowata taka wiec moze sie wydawac malo a wazy dosc w życiu duzo ważyłem wiec mam orientacje Dodam ze zależy tez od worka czy cieniutki czy grubszy i sztywniejszy towar czy grudy czy mial miał bedzie sie wydawal wiecej i osiadzie na scianach grudy wiecej waza po rozdrobnieniu calkiem duzo bedzie. Z trawka jest tak ze ten sredni taki woreczek na 5gr powinien być pełniutki. 5gr proszku powinno byc oklo pol woreczka malego tego co wazy jakies 0,3 0,2. Tak moim zdaniem z doswiadczenia
  • 1817 / 107 / 0
feta moze pachniec i wygladac roznie w zaleznosci od parti,czasem pachnie mniej czasem ostrzej i obydwie moga byc dobre,jak masz male doswiadczenie i robia cie w chuja to wspolczuje,najlepiej przed zakupem powiedz ze chcesz kreske na sprobowanie jak nie bedzie chcial dac to pewnie ma cos na sumieniu,w takim razie jest mi Ciebie zal.Na pewno jest lepiej jak feta jest w grudzie albo w grudkach wtedy widac konsystencje i jest szansa ze bedzie dobra.Z czasem nabierzesz doswiadczenia i poznasz jaki jest towar bo feta musi byc feta czyli musi byc czysta,to widac jak wezmiesz worek i dobrze poogladasz podotykasz powąchasz,ale najlepiej jak spróbujesz to sie przekonasz.praktyka uczy.
Wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko dla wszystkich.
  • 30 / / 0
Dosc czesto walilem to scierwo. Robilem rozne eksperymenty takie jak mieszanie fety z pigsa, kreatyna. U mnie dobra feta jedzie sledziem. A czym nowszy towar diler dostaje tym bardziej nim zajezdza. Feta z pigsa tak samo daje ostro po nosie jak z jazyniowka. Uczucie jakby ktos mi podpalil nos od srodka i stekanie jak to nos mnie nie boli przez pol godziny. A jesli masz pomieszana fete z pigsa to jesli dobrze sie przyjrzysz to widac odcienie, np jak mieszalem z mitsubishi sobie fete to ewidetnie widac roznice miedzy tym, ale bol jaki jest w nosie po tym to jest nie do opisania.
Swiadomosc kruchosci zycia czyni je pieknym, swiadomosc jego skonczonosci - intensywnym
White power with me
  • 92 / 1 / 0
a biała, mokra, smierdząca migdałami?? ocb? no i praktycznie nie klepie, nie wiem czy to kwestia tolerancji czy to aż taki gówniany sort. moze błedem bylo zaczęcie od małej ilosci, ale towar "lepszy od tego poprzedniego" (cyt.dil.) wiec zrobiłam najpierw mały test, pozniej dociąganie i nic, praktycznie zero reakcji.
Poprzednia partia (żółtawa i śmierdząca ale zupełnie inaczej, tak mało chemicznie) też zadziałała jakoś tak nędznie, ale cokolwiek dało sie odczuć.
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
zanieczyszczony benzaldehydem?
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kejbi »
NajwyższyCzasNaRejestracje a spływ miałaś bardzo gorzki?
Osobiście miałam najmocniejsza feta jaką miałam okazję przypudrować nos, miała gorzki, bardzo spływ, nie mówiąć o zcharatanym i piekącym gardle po 2 dniach fukania. A zapach białeczka - oh, czysta chemija, uwielbiam ^^

Raz dostałam mało klepiące ścierwo, ewidentny fake, moze 5% fety, miało o ile w ogóle, i z tego co pamiętam to spływ był ledwo ledwo gorzki, nieprzyjemny ale nieporównywalny do poprzedniego.

Opierdol swojego dila, i powiedz żeby Cie w chuja nie robił, bo z kobietami trzeba uczciwie :D
"... że życie jest piękne..! "
  • 92 / 1 / 0
Kejbi pisze:
NajwyższyCzasNaRejestracje a spływ miałaś bardzo gorzki?
własnie praktycznie zerowy, ledwo wyczuwalny
Kejbi pisze:
Raz dostałam mało klepiące ścierwo, ewidentny fake, moze 5% fety, miało o ile w ogóle, i z tego co pamiętam to spływ był ledwo ledwo gorzki, nieprzyjemny ale nieporównywalny do poprzedniego.
to nie było klepiące wcale, tylko maksymalny wkurw i bolący łeb
Kejbi pisze:
Opierdol swojego dila, i powiedz żeby Cie w chuja nie robił, bo z kobietami trzeba uczciwie ]
własnie taki mam plan :finger: w gardlo mi wcisne te "migdaly" a jak sie nie będzie potrafił zachować to :motz:
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 1 / 1 / 0
Ostatnimi czasy to jednak ciężko znaleźć dobre sprzęciwo. Powód: Policja zajmuje się nie tym czym powinna, nękając uczciwych "sprzedawców" i przez to każdy kombinuje jak się utrzymać i nie tracić na jakości swoich produktów :finger:. Jednak w większości przypadków bez głównych Dostawców (Szacunek Dal Nich, bo to jednak jedna z niebezpieczniejszych inwestycji, nie wszyscy się na to decydują, a Ci co się zdecydowali nierzadko szybko kończą - w większości przypadków) jest to niemożliwe, a co za tym idzie produkty stają się gorszej jakości :-(, a niestety nie wszyscy mają zamiłowanie do takich przedmiotów ścisłych jak: Chemia :scared:. Nie wszyscy tez lubią zielarstwo i lecznictwo, dlatego większość z Nas - konsumentów musi ostatnimi czasy zadowalać się słabszymi partiami, bądź pozostałościami po "ostatniej dostawie". Jednak spokojnie, ten rynek Jest, Był i Zawsze Będzie, czasami przechodzi tylko małe kryzysy <Informuje Nas o Tym nasze „okno na świat” ostatnio dość często, a nawet za często, ale dzięki temu jesteśmy na bieżąco;/>] Musimy spokojnie czekać, bądź wziąć się do nauki przede wszystkim uważać więcej na lekcjach Chemii <hehe>, bądź zakładać małe przydomowe ogródki ... ale tylko wyłącznie po to, aby mieć jakieś hobby ;) Żeby łączyć przyjemnie z pożytecznym ;)

Pzdr Dla Wszystkich forumowiczów ;)
Peace :
Green&White Life
  • 7 / / 0
Jakis rok temu dostalam towar, ze tak rzekne bardzo enigmatyczny. Bylo to na wakacjach w Polsce [a wiem, ze w Polsce towar swiezszy przez co lepszy niz importowany z Polski], powiem szczerze, ze kolesia nie znalam, zalatwilam na spontanie, bo kumpel kumpla ma bla bla bla. No, ale do rzeczy. Ziomek wyklada mi jakis na oko... 20letni towar [tak mi sie wydawalo]. Kamien, no zwykly kamien. Musialam matce tluczek do schabowych podjumac, zeby to jakos tak rozparcelowac. Zólte pardziej niz poranny mocz. Wygladalo jak siarka, acz jak siarka nie jebalo. Jakas konkretna chemia. Mialam ochote go wysmiac, ale mówie chuj... juz sobie wkrecilam, ze bedzie staf + pól darmo na ladne oczy.
Po jednym sciechu prawie 3 dni i noce chodzilam do tylu. W pewnym momencie wrecz bylam pewna, ze zmienie swiat. Wierzylam, ze jestem w stanie pozamiatac pustynie. Wszystkie pustynie.
Ktos mi powie co to bylo? Nie byla to meta, tego jestem pewna, bo zjazd byl mniejszy niz po zwyklym prochu i ogólnie mniej banie rylo niz mozna sie spodziewac po mecie, ale pauer i schizy wieksze i przede wszystkim duzo dluzej trwajace niz po fecie.
Rebusa kurwa mam. :#:

A tak poza tym, to ktos tu wczesniej gdzies tam pisal o rózy. Ja róze bardzo lubie. Nie bede sie wymadrzac, bo nie wiem, ale jesli powodem rózowego prochu jest barwnik to ten barwnik to zajebista rzecz jest. Wchodzi jak woda, nie boli, wypierdala w kosmos, a zjazd tak nie beczy. I tak polubilam róz.... ^^
'A my jesteśmy bardzo poważne, każdego dnia wymierzamy w siebie widelec i umieramy, i każdego ranka jest Mała Niedziela, pełne zawodu zmartwychwstanie.'
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.