Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
ja ostatnio też zajebałem w chuj dobrej fety i jakoś już mnie to nie rusza :/- bo zajebaniu ściech nic nie gadałem, ogarnąłem pokój na błysk i poszedłem na pizze. Jednak feta to gówno. Nie wiem czym Wy się tak rajcujecie.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 474 / 10 / 0
C9H13N pisze:
Jednak feta to gówno. Nie wiem czym Wy się tak rajcujecie.
kto sie rajcuje ten sie rajcuje , nowicjusze co sie srają ze ciarki na bani mają. feta to gównooo to zjedz ją równo jak banana czikita swiadkowa inkognita suuuko ssijjj. na mnie tez słabo działa ale jemy zeby usmiech mamy mamy.
  • 3854 / 314 / 0
ja ostatnio też zajebałem w chuj dobrej fety i jakoś już mnie to nie rusza :/-
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to była dobra feta ? Bo Twój kumpel-diler a.k.a don Fetone tak Ci powiedział ? Po dobrej ścierze, nie miałbyś absolutnie ochoty na pizzę. Na 98 % dostałeś słaby materiał. Pozostałe dwa procent zostawiam na ewentualność, że być może jesteś mutantem.
  • 2 / / 0
siema mój problem dotyczy amfetaminy. nie biorę jej często tylko okazyjnie na jakąś większą impreze. ale problem w tym że ostatnio miałem amfe z dwóch różnych źródeł ,pierwsza trochę mnie pobudziła fizycznie oczy się powiększyły i tyle pomimo tego że wziełem 0.5g w ciągu 30 minut. Kolega brał ze mna tylko że on drugi raz w życiu to go kopneła. feta z drugiego źródła podobno była zmieszana z koką. więc brałem z kolega małe kreski bo mocna. kolegę skopała super miał bardzo speeda A ja poczułem po takiej samej kresce jak on , lęki uczucie że mówię nie wyraźnie i presję otoczenia wiec nic sie nie odzywałem lekkie drżenie rąk , spać nie mogłem i zejście przy tym było a przecież praktycznie mi nic fajnego nie dała tylko męczarnie próbowałem ją 3 razy i 3 razy to samo ( brałem średnie krechy nie wiem czy to ma jakiś wpływ. ) . A dodam ze na wakacjach jak brałem amfe to nie było żadnych problemów działała super. wiec powiedzcie mi czy coś mam nie tak z psychom czy coś w mózgu zepsute czy wina fety??
  • 132 / 4 / 0
C9H13N pisze:
(...)
Swoją drogą ciekawy nick, jak na kogoś, kto nigdy nie zaznał efektów działania tejże substancji ;-) .
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
  • 333 / 12 / 0
C9H13N pisze:
ja ostatnio też zajebałem w chuj dobrej fety i jakoś już mnie to nie rusza :/- bo zajebaniu ściech nic nie gadałem, ogarnąłem pokój na błysk i poszedłem na pizze. Jednak feta to gówno. Nie wiem czym Wy się tak rajcujecie.
jak poszedłeś na pizze bo byłeś głodny i narzałeś się ciasta z czymśtam i bylo Ci dobrze to miałęś gówno a nie temat. :-) -w huja Cie zrobili i wszystko na ten temat :-p więc się tu nie rzucaj czym sie kto rajcuje , załatw coś konkretnego zarzuć a pogadamy . ale rzebyś napewno załatwił :-D

Dario -to temat dlaczego to na mnie nie dziala ..Ciebie z tego co piszesz coś tam porobilo więc przynajmniej takiego walka nie bylo.
-ta z koksem mieszana pewnie nie byla z niczym mieszana a jesli to napewno nie z koksem a mniej szitu do nij dali-czystsza mogla byc ;-) jak goście wiedzieli że niebardzo sie orjentujecie to też zrobili delikatny interes bo pewnie wam drożej policzyli z racji ze z takim szlachetnym tematem mieszane..
w każdym razie jak mówisz że kumpla porobiło na cacy a Ty mialeś krzywe jazdy to powiem Ci z własnej psychy że może zabardzo się nastawileś..w poblizu byl ktos kto wpływał na Ciebie w taki sposób tzn rysował Ci glowe -zabierał ochote do zabawy irytował albo może cos nagadał...niemam pojecia stary cotam sie dzialo ale to przedewszystkim Twoja Gl;owa-nastepnym razem RELAX -nikt nic nie wie i niema żadnej presji a wrecz przeciwnie mysl pozytynie -to życia energia i bedzie zajebiscie. Feta koks i tego typu zabawki ..początkowa akcja to twoja wkretka -od niej wszystko zalezy ;-)
tak nawiasem-kto załatwiał temat? kolega co go tak elegancko porobilo? kolega kolegą..-chyba że pewny to sory. ale jeżeli on kolował to przemyśl czy sam sie nie zrobił z kimś a póżniej szitu nie przyniusl..dla niego to i tak juz bylo dobrze a na Ciebie takie cos mialo prawo nie podzialać .. pozdr ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 17 / / 0
feta żeniona kokosami? Nie uwierze w to nigdy, przecież to się w żaden sposób nie opłaca...Na odwrót, owszem częsty(niestety)manewr "dilerów".
A co do jedzenia po fuce, to calkiem niedawno też wpierdalalem cos takiego: normalny apetyt, ale nie moglem zasnac do jakiejs 1-2 w nocy. Jakis walek to byl, na bank nie feta. A tym manewrem "ziomek" stracil kilku klientow(chociaz powinien kilka zebow;) ).
Uwaga! Użytkownik mcdolar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 4 / 0
mozecie powiedziec czemu kumpli nie chyta?

wzielismy 2g na 4. ja po 4 malych kreskach faza niesamowita, kumpel drugi po wiekszej dace i lekkim opóźnieniu zaczal gadac jak pojebany przez cala noc. 2 kumpli wicgneli clay material i NIC wtf? potem sprzedalem jakiemus rasowemu cpunowi polowke i podobno go koplo nieźle.

w czym jest problem?

mamy po 16 lat
  • 705 / 16 / 0
Może dlatego że mieliście chujowo przemieszany towar z domieszkami, tj. tobie i koledze posypało się dobrego towaru, a pozostałym się posypało domieszek. Albo Ty i kolega nie jesteście w ciągu a pozostali byli? Chuj wi dlaczego tak jest... też kiedyś myślałem że na mnie nie działa, nie odczuwałem objawów zażycia amf, a jednak, działao. A doszło to do mnie po latach.
Ryyyyyyyba!
  • 199 / 4 / 0
wtedy to byl nasz pierwszy raz xd nie moglo byc domieszek bo wysypalem i rozdrobnilem towar
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.