Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Do kota. Poza tym wg mnie jest "zdrowiej".
A tak ogólnie to bez sensu jest pukać ketony. Za krótko to działa wtedy.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 4 / 0
Obecny mef ssie, przesiadłem się na penta+GBL i powiem szczerze, że nawet mi to bardziej odpowiada ;)
  • 187 / 1 / 0
Czytalem ostatnio o substancji zwanej B2, wystarczy w duckduckgo wpisac 'b2 research chemical vendor'
Ponoc dzialaniem przewyzsza mefa i okrzyknieto go jego nastepca.
  • 2632 / 37 / 0
b2/m1m

Było.
Chodziły słuchy ze to tak naprawdę mef lecz sprzedawany pod inna nazwą. Chwilowo znikł z półek.
Znowu sie pojawił?
  • 187 / 1 / 0
si, 2g za 24 funty
wyszlo nawet b3, ale cholera wie co tam zmiksowali.
  • 37 / 6 / 0
A czy próbował ktoś z Was soli sprzedawanej w jednym ze sklepów i określonej jako idealny zamiennik mefedronu? Sól zawiera 3mmc + substancje wzmacniające działąnie (nie wiem jakie).
  • 2334 / 9 / 0
Kumpel za moją radą wciągnął w jednej kresce 80mg pentedronu, 80mg 3-MMC, 70mg NEB'a i stwierdził, że wyjebało go to jak mefedron. Z czymże narkotyki rzadko szamie, ale ma jakieś tam porównanie z lepszymi rzeczami. Sam nie wiem jak do tego podejść. Po detoksie sprawdzę takie coś.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1049 / 10 / 0
^kompletne bzdury. W tym miksie i przy takiej drodze administracji 3-MMC w ogole nie poczujesz.
  • 101 / / 0
ja np zajebalem 250mg 3-MMC i 150mg pente, naprawde bylo dobrze,tylko ze 3-MMC bylo lepsze.oczywiscie sniffem.
  • 124 / / 0
jednak ja potwierdzę że 3-MMC daje pełne działanie tylko przy podaniu oral(przy sniffie daje tylko 50% swojego działania) a w sumie sniff to tak czy siak straszne niszczenie organizmu
przy każdej substancji 3-MMC zarzucone oralnie zadowalające efekty 5h bezsenności pózniej sen 10h i sie da żyć i niema żadnych spustoszeń w organizmie jednak wiadomo mef przy snifie się lepiej sprawdzał i taki jakiś nawyk został ale dzięki 3-MMC się oduczyłem w końcu sniffa i chorych ciągów
a to dla mnie wielka zmiana w psychice(lecz się tym czym się strułeś) i sobie tak podjadam czasami bo trochę mi jeszcze zostało(płace swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i tego nie wyrzucę do kosza:P) ale nie planuję
później już nic zamawiać jak się skończy bo do życia mi to nie potrzebne psycha w końcu mi się przestawiła po tym jebanym mefie
i to mi styknie dodam że 3-MMC pozostawia u mnie na następne dni działanie antydepresyjne a euforia po metafedronie jest niemal identyczna jak przy metkacie tylko o wiele dłuższa ale w żaden sposób działanie mefa nie przypomina odrealnienie po tym mi nie odpowiada
gdzie mef tworzył odrealnienie przyjemnej dla mnie powiedzmy 'krainy' nie tworzył tylko mocnej euforii tylko wciągał w taką 'krainę czarów'
dlatego tyle lat te wspomnienia zostają nie jarajcie się tak tym mefem bo jego specyficzne działanie ma na celu jebanie w nieskończonośc co jest bez sensu
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.