Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 122 / 3 / 0
Tak reklamowali pierwszą modyfikacje 4MMC, z której wynikło 4MEC. Do dzisiaj na czeskich stronach jest w/w adnotacja. (linków oczywiście nie mogę tutaj podać) Jeśli jest to nieprawda, co zmienili w 4MMC, by otrzymać 4MEC?
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Oj nie powiedziałbym , E1 do M1 ma na pewno bliżej niż brefedron... , w Etylonik naprawdę klepie a jak sie boisz ze będzie za słabo dorzuć do etylonu MDAI ;) ale to nie jest zamiennik mefedronu...

Apropo zamiennika mefedronu , chyba tym razem wreszcie pojawi sie prawdziwe R-MMC czyli 3,4-DMEC ^_^
Swego czasu pewien Vendor chwolił sie że zamierza wprowadzić 3-MMC (o ile dobrze kojarze to kurewsko droga lub trudna synteza ? ) ale nic z tego kolejna kurwa robiła sobie darmową reklame...

Laveyan@ - dam Ci dobra rade , jak szukasz w srod ketonów euforyka ala mefedron... to dej se spokój bo nic takiego (przynajmniej teraz nie znajdziesz) jesli sniff musi być to zainteresuj sie
2-FMA lub 4-FMA tylko że twoja śluzówka Cie znienawidzi ^_^
A najlepij cierpliwie czekej na 4-EAR :heart: już niedługo :yay:

Apropo eth-cat`a mała ciekawostka ;] wieta jak go niby po kryjomu próbują zagramanicom sprzedawać ? :huh:
EMMA :wall: a 4-MeMABP to MEMA :nuts:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Apropo zamiennika Mefedronu , chyba tym razem wreszcie pojawi sie prawdziwe R-MMC czyli 3,4-DMEC ^_^
:
To mnie bardzo zainteresowało :-D Masz jakieś szczegóły? Nigdzie na hyperrealu nie znalazłem odniesienia do tej substancji. Na Necie też pełno jedynie 3,4-DMMC.

Co do 4-EAR, widziałem opis na blogu Murtibinga, jest również na hypku.

Mam nadzieję, że choć jedna z tych substancji okaże się dostatecznie podobna do 4MMC/4MEC.

Mogli nam chociaż 4MEC zostawić. Unia europejska globalnie zakazała jedynie 4MMC :wall:
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Laveyan pisze:
Tak reklamowali pierwszą modyfikacje 4MMC, z której wynikło 4MEC. Do dzisiaj na czeskich stronach jest w/w adnotacja. (linków oczywiście nie mogę tutaj podać) Jeśli jest to nieprawda, co zmienili w 4MMC, by otrzymać 4MEC?
W czasie syntezy zamiast metyloaminy użyto elyloaminy przedłużając tylko łańcuch węglowy przy atomie azotu
BS
  • 2428 / 90 / 0
4-EAR to raczej zamiennik meth , ale musi być zajebisty i chuj :E

Laveyan@ - wysłołbym Ci PM`ke ale nimosz.. eh
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
derb pisze:
Laveyan pisze:
[...] co zmienili w 4MMC, by otrzymać 4MEC?
W czasie syntezy zamiast metyloaminy użyto elyloaminy przedłużając tylko łańcuch węglowy przy atomie azotu
Czy jest to jedyna możliwa modyfikacja 4MMC, dzięki której nie traci się walorów oryginału? A jedynie osłabia moc.

Choć gdyby było inaczej, pewnie już mielibyśmy taką substancję. A nie drastycznie odmienne zamienniki...
  • 2362 / 28 / 0
Każda modyfikacja zmienia właściwości biologiczne cząsteczki
BS
  • 2428 / 90 / 0
Jeszcze jest 4-EMC , i to ponoć jest lepszym zamiennikiem mefedronu...
  • 122 / 3 / 0
derb pisze:
Każda modyfikacja zmienia właściwości biologiczne cząsteczki
Jednak modyfikacja 4MMC na 4MEC jedynie osłabiła moc. Nic poza tym. Oczywiście moim zdaniem. Przerzucając się z 4MMC na 4MEC, zacząłem tylko zarzucać około 2 razy tyle towaru i nie widziałem różnicy w działaniu.

scalono. korzystaj z funkcji "edytuj". - surveilled
Modyfikowany Bigos pisze:
Jeszcze jest 4-EMC , i to ponoć jest lepszym zamiennikiem Mefedronu...
4-EMC jest nielegalny. Tak samo jak 4MEC. Więc w tym wątku poruszamy chyba legalne zamienniki. Inaczej kupiłbym po prostu 4MMC (choć od momentu delegalizacji - wątpliwej jakości)
  • 2814 / 14 / 0
4-MEC nie jest objęty kontrolą na całym świecie. Jest słabiej kontrolowany niż 4-MMC.

Edit: Na forum przebywają nie tylko osoby z RP.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).