Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 86 / 3 / 0
Miał ktoś może z was sny o alprze? Ja ostatni raz 2 tygodnie temu zjadłem pakę, a od 2 dni mam sny, typu że znalazłem gdzieś w szafce ostatnie tabletki xanaxu i je zeżarłem, albo że szedłem do lekarza po receptę na xanax, zaczyna mnie to przerażać trochę. Swoją drogą, ma ktoś z was paraliże senne po odstawieniu tego? Zawsze jak skończę pakę to po kilku dniach mam przez jakieś 3 dni paraliże senne i koszmary, ale to akurat wiem, że to zaburzenia snu po odstawieniu, koszmary to tam chuj, ale te paraliże są przesadzone czasami, szczególnie, gdy dochodzą do tego halucynacje w postaci zmory, a Ty leżysz nieruchomy w środku nocy i nie możesz nic zrobić.
  • 2115 / 629 / 0
Norma. Podobnie, jak opiatowcy śnią o czerwieni w kontrolce skontrowanej ciarami, stymulantowcy o ścieżkach, a farmakoofiary - o tabletkach. I tak dobrze, że nie o tych z krzyżem. ;-)

Że nie wspomnę o tzw. suchych skrętach...

Na paraliże, choć te same miną, spróbuj tolperyzonu/baklofenu. Nigdy klonazepamu!
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1916 / 335 / 2
Słoiczek plastikowy to profanacja, w dhc się to sprawdza, ale w benzo musi być szklany :P uwielbiam mieć w łapach właśnie słoiczek, obecnie mam z afobamem który się nazywa frontin. Wrzucałem już tu kiedyś foty, śliczny jest. No ale xanaxowego nie pobije chyba żaden.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2115 / 629 / 0
Dobra, zdjątko jest. Podobno w niektórych aptekach pojawiły się już wcześniej. W innych schodziły stare zapasy magazynowe, bo jednak Alpragen popularniejszy, ja też preferowałam Alpragen, choć w mojej hurtowni różnica w cenie to 3zł na paczce... Ale Alpragen to blistry, a tu - słoiczek. Podłą bestia. :rolleyes:

Zrobiłam i zgrałam na imgura, wiecie, exify i inne pierdoły.

Myślę, że kult 'barów' jest jednak nieco... Przesadzony, jakkolwiek estetycznie przyjemne by one nie były. ;-) Ale rozumiem tego korzenie.

No to myk, uploaduję. Klik - https://i.imgur.com/vnVgjtm.jpg

(duża rozdziałka, można oznaczeniom na tabletkach się przyjrzeć %-D )
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1924 / 183 / 0
Taki słoiczek to już z rok temu widziałem.

Smaka na alprę złapałem :(
A nie mam :(
Take DXM and Be Happy
  • 48 / 3 / 0
Wypilem 2 piwa I bede 1 raz wrzucal 0.5 alpry. Nie zmiecie mnie przez to alko?

scalanie dwóch kolejnych postów - Jamedris

A wiec tak wrzucilem 0.5, po 10minutach następne 0.5, po godzinie 1 do tego 3 kawki I w sumie nic, Dodam ze spalilem kilka fajek . Mam zjebane Gaba czy o Co chodzi. Dodam ze eti I clonazolam dzialaly normalnie.

Czy tu tez jest cos z wyrbianem "receptorow" prosze o scalenie
  • 440 / 32 / 0
Raczej nie powinno. Jakbyś zarzucił od 1mg w górę to możliwe że miałbyś pocięty film
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 137 / 8 / 0
Po 2 mocnych browarkach, w trakcie picia 3-go piwa, Żywca, zrzuciłem podjęzykowo 0.5 aprazolamu, wjazd tej substancji na mózg jest mocno odczuwalny....jakby masaż :*)

Jednocześnie p.o. poszło 2 mg klonazepamu, ale nawet nie podjęzykowo, tylko oralnie, więc wjazd jest po stronie alrpazolamu...klon tak z buta z drzwiami nie wchodzi.

A klona dorzuciłem, bo mix substancji jest zajebisty.
Mam urlop wypoczynkowy, więc korzystam i ćpam co pod ręką.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
dojeb jeszcze alpry...co sie bedziesz %-D
  • 137 / 8 / 0
Sprostuję- poszło 1 mg alpry do tego 2 mg klonazepamu.
2 mg klona przytłumiłoby raczej 0.5 mg alprazolamu, przejęzyczyłem się ;-)

Piwka powodują, że synergia benzodiazepin i alko (i trochę mj) nabiera postaci rekreacyjnej.

Jakby klon miał wjazd na zwoje, niczym alprazolam- byłby superbenzodiazepiną.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.