Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 14 / / 0
Aktualnie wrzucam alpre 0,5-1mg raz/pare razy na tydz. Tolerka na srednim poziomie (poprzednio lorek 2,5 podobnie, lecz op. zostalo mi podwedzone na zerwanym filmie z alko, ktorego tez uzywalem sporo swego czasu).

Dzialanie przeciwlękowe jest wyraźne, euforii nie uświadczylem wrzuciwszy ostatnio 1mg gdy w tle dzialalo 150mg pregabaliny a z pol roku temu po prawie 3mg po dluzszej przerwie rowniez, po prostu zalacza sie zmulenie, obojetnosc i amnezja. Benzo w b. Malym stopniu dzialaja u mnie na pewnosc siebie, prospolecznie, ale alpra potrafi indukowac stany ostrej furii ktore normalnie sie tlumi w sobie.

Niedlugo czeka mnie dluga podroz (20h+). Myslalem nad tym aby po 12h. meczenia wrzucic 2x1-2mg. 1sza dawka po 12h druga po 6h od pierwszej. Czy to dobry pomysl? Mam tez propranolol, tianeptyne, klorazepat, tiapryd.
Uwaga! Użytkownik szajkk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Alpra okazjonalnie przydała mi się w trakcie rozpoczynania nowej pracy. Wszedłem w team jak lebron james pod kosz. Ale gdy zacząłem opróżniać blister z dnia na dzień, zdolności interpersonalne zmieniły się z zamułkę, odstawiłem z dnia na dzień- zero objawów (nigdy nie byłem uzależniony od bzdzp, ale miałem mini ciąg dobrze że to było łącznie tylko 1 paczka 0.5 afobamu wcześniej paczka rolek (kilka dni przerwy pomiędzy nimi). Skończyła się alpra to po prostu nie biorę, użyję jej ponownie jako narzędzia do osiągania celów, gdy przyjdzie czas.
Bo jak mi weszła zamuła, w miejsce boosta, to jedną rzecz spierdoliłem po marnym 0.5 (pod koniec ciągu, więc pewnie trochę substancji osadziło w organizmie). Ale ją odkręcę ;-)
Uwaga! Użytkownik afobam1mg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Dobra pytanie do wyjadaczy nie do gimbazy :
Mam okazję zakupić xanax 2mg tylko ze wystepuje on w 3 różnych tabletkach, wszystkie białe podłużne tylko są inme oznaczenia. Na jednej jest sama "dwójka" na drugiej "GG249" I ostatnia to "U49" . Proszę o wyjaśnienie które brać no i czym one sie różnią?
  • 3244 / 553 / 0
[mention]thcon22[/mention] kupujesz na czarnym rynku? Bierz pod uwagę możliwość podrobionych xanaxów, jednak alprazolam to alprazolam, więc po za jakością różnicy nie odczujesz gdybyś kupił trefny towar, szkoda jednak przepłacać jak nie masz pewności.

Nie wiem co to U49, ale GG249 to oryginalny synonim nazwy leku XANAX, podejrzewam, że te wszystkie pigułki są jednakowe w działaniu - kosztują tyle samo? :-p Ja bym wziął drugą, ale to tylko taka moja sugestia bo bliżej mi do farmaceuty niż wyjadacza ;-)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 270 / 13 / 0
Wszystko legal. "U49" to xanax Pfizer, z naszych aptek!
  • 3244 / 553 / 0
Skoro mówisz o legalu to niczym się nie różnią, są takie same.
Jedynie mogą się różnić przedłużonym uwalnianiem jeśli na opakowaniu obok nazwy "XANAX" jest "SR".
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1345 / 147 / 8
od paru dni czysty od alprazolamu.
nie biorę z kilka dni i nie miałem większych problemów z odstawką.
zawsze mam przy sobie ten lek, oczywiście są chęci by sięgnąć ale przezwyciężam tą chęć, dumny ćpun :-)
teraz czekam na odpowiedni moment by nabyć thiocodin i nawdupiać się końskich dawek w upalny dzień, wyjść z domu nagrzany tramadolem, kodą i benzo, pić piwo ze słuchawkami na uszach i zwiedzać miasto.
żebym nie zgubił swoich recept na psychotropy (brom i alpra) prawdopodobnie po 4mg alproxu i piwie miałbym już zamówione leki w pobliskiej aptece.
trudno, może jeszcze znajdę swoje świstki i będę mógł jeszcze bardziej się naćpać.
alprazolam jest zajebisty, polecam każdemu.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 240 / 12 / 0
12 lipca 2017thcon22 pisze:
Mam okazję zakupić xanax 2mg tylko ze wystepuje on w 3 różnych tabletkach, wszystkie białe podłużne tylko są inme oznaczenia. Na jednej jest sama "dwójka" na drugiej "GG249" I ostatnia to "U49" . Proszę o wyjaśnienie które brać no i czym one sie różnią?
Napewno u94 (nie 49) jest ok, taki mam i dziala wysmienicie, wlasnie pfizerowski

ale roznic nie powinno byc zadnych skoro to legale
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
12 lipca 2017thcon22 pisze:
Tej, stary wyjadaczu. ;-) Jeżeli są legitne, to nie różnią się niczym poza wypełniaczami i tym, że jedna może będzie trochę inna w smaku, a druga gorzej się rozpuści pod językiem niż trzecia.
GG249 to czteroczęściowe bloczki 2mg alprazolamu produkowane przez Sandoz. klik

U49 oraz "dwójka" - pokażesz zdjęcia? Tych bym nie brała, bo żadne ze znanych przeze mnie (czy to import, czy generyk, czy Xanax jako Xanax) tak nie wyglądają. Alprox 1mg ma oznacznie ORN i 50 na dole, ale to 50 i bez żadnego U. Może U49 to tabletka z tym syntetycznym opio U49-900? W takim razie trzymaj się od niej z daleka. Oczywiście istnieje opcja, że to jakiś egzotyczny import o takim oznaczeniu, ale... :-(

Przyszło mi do głowy, że to może być A49 - i jest to wtedy 15 mg oksykodonu, ale ta tabletka jest zielona i cholernie charakterystyczna.

W skrócie - bierz GG249, wstaw zdjęcia pozostałych jak możesz, ale i tak jeśli nie kupujesz z apteki, to GG249 są jednymi z najczęściej podrabianych wariantów. Na darknecie często vendorzy mają też własne oznaczenia, pozostałe (U49 i dwójka) również MOGĄ być jakimiś "autorskimi" alprazolamami, ale nie ryzykowałabym.

Tu masz przykładową ściągawkę...
[ external image ]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 240 / 12 / 0
Moze koledze sie machnely cyferki. Jak cos wrzucam legitne u94, prosto z apteki.

[ external image ]
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.