Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 437 / 20 / 0
Hm, biodostępność alprazolamu p.o. dochodzi do 90%, więc nie ma co tak na siłę kombinować. Jeżeli komuś zależy na szybszym wejściu to może zarucić pod język. Dobre nie jest ale z autopsji wiem, że wchodzi szybciej.

A wciąganie przez nos wydaje mi się nieefektywne. Alpra nie rozpuszcza się w wodzie, nie przejdzie przez śluzówkę, conajwyżej spłynie do żołądka.

Ogólnie z tego co widzę doniesienia są takie, że nie ma większego sensu aby to wciągać nosem.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
No sensu nie ma wiekszego w aspekcie efektywnosci, ale jak ktos zwyczajnie lubi klame (jak ja np :nuts:) to autosugestia 'przyjebalem do nocha wejdzie szybciej' robi swoje. Ale ogólnie alpre preferuje pod jezyk, nawet ten smak polubilem %-D (xanaxu, nie wiem jak smakuja generyki).
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
kiedys jak bylem młody i głupi to waliłem alprazolam w nos, ale tak naprawdę ma on dużo większą biodostępność z przewodu pokarmowego, tak więc to mija się z celem

pewnie 1000 razy ktoś to pisał, ale chuj tam

a do tematu
jak wpieprzacie alprazolam i chcecie funkcjonować to opanujcie sie (i kto to mowi %-D) z wpieprzaniem wieczorem i zapewnijcie sobie te 8 godzin snu

ja oczywiscie mialem sobie lajtowo podjadac ten alprazolamik, ale wpierdolilem konkretnie cala paczuszke hmmm w chyba 8 dni, w sumie spoko, dzisiaj bylem mocno wkurwiony ale 0,5mg i sie uspokoilem

oczywiście najpierw lajtowo 1 albo 1,5mg, aż do 2,5 na koncercie, miałem nie brać od nowego tygodnia... no i co? no i drugi listek się rozpłynął, bo już w poniedziałek (czy może to był wtorek? ;D) poszło 4mg i w chuj jarania ofkz.

ide do lekarza po ssri to moze zapytam o coś na skołatane nerwy ;)
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
z samymi klonami nie miałem ekscesów. To samo z alprazolamem. Jedynie w połaczęniu tych diazepin a etanolem działy się dziwne rzeczy
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
Ja kiedyś poszdłem natchnięty alprazolamem i tramadolem na ognisko u sąsiadów - raczej młodsi od nas o jakieś 4 lata i w zasadzie z nigdy z nimi się nie integrowałem, choć mieszkamy przy jednej ulicy - opowiadałem im jak cudownie człowiek może się czuć pod wpływem opioidowych leków przeciwbólowych i leku przeciwlękowego %-D. Jarałem sobie z nimi z sziszy smakowy tytoń popijając piwko. W sumie na drugi dzień zastanawiałem się co takiego im właściwie naopowiadałem ;) i mam na myśli amnezji po ćpaniu tylko dlaczego dałem się ponieść temu jak zajebiście się czułem i im tak o tym poopowiadać. Lol!

Od tej pory cała lokalna społeczność ma mnie za ćpuna. Wszyscy wiedzą!
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2009 przez aspirant, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
Hegemon_Krwawy pisze:
A alprazolam + amfetamina to szkoda gadać, słowotok i gadka nie do okiełznania...
opowiedz coś więcej o tym miksie - bezpieczny?? jak to działa?? zmniejsza zjazd?? można żreć równocześnie czy jest kolejność??

Coś czytałem, że benzo właśnie na zjazd... a co jeśli jem benzo o 16 a 20 rzucam furanie??
  • 437 / 20 / 0
To zależy ( ;) ) co kto lubi.

Miks wydaje mi się bezpieczny, ale bierzecie na własną odpowiedzialność, ja nie miałem po nim żadnych problemów. Alprazolam wrzucamy jak już feta się trochę rozkręci, pod koniec peaku. Wrzucanie przed sniffem trochę mija się z celem bo feta na wejście musi się przebić przez benzo i wchodzi jakby słabiej (ja mam takie wrażenie). Natomiast dorzucane jak pisałem - pod koniec peaku (ten moment wydaje mi się idealny bo po co zakłócać peak?) gdy powoli już zniżamy pułap lotu to jest idealne, działanie przeciwlękowe i pewność siebie zwiększona ZNACZNIE, przyjemnie rozluźnione mięśnie no i jak wspomniałem wyżej przymus opowiedzenia wszystkim wszystkiego. Aha, piłem też do tego piwo i jarałem.

Ogólnie do fety polecam takie benzo, które najmniej was zamula, myślę, że taki nitrazepam słabiej by się komponował.

Zjazdu jakoś specjalnie nie zmniejsza, może trochę. No chyba, że się podczas zjazdu dorzuci ;) .
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
no relaks jest potrzebny też zjem alpra tylko nie mogę się zdecydować czy zomiren czy zomiren SR? mam wrażenie jakby ten SR nie działał <_<
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mycek »
ten sr z założenia ma nie wywoływać takiego nagłego stanu uspokojenia jak po zwykłym alprazolamie, ta wersja jest bardziej przydatna na lęki, dla rekreacji lepszy jest zwykły zomiren pozatym stężenie we krwi 0,5 mg alprazolamu sr jest o połowe niższe niż 0,5 mg zwykłego
Uwaga! Użytkownik Mycek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Jeśli SR, to radzę w większej dawce. Też nieszczególnie czułem działanie swojego Xanaxu SR dopóki nie rozjebałem tabletki w pył.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.