Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1342 / 48 / 0
Alpra jest jak najbardziej ok, ale zdecydowanie bardziej wolę etizolam. Lepsze działanie przeciwlękowe i ogólnie eti jest hmm jakieś takie przyjemniejsze. Flubromazepam też moim zdaniem przebija alprę, ale to już benzo z innej półki.
SESH
  • 343 / 3 / 0
Sporo osób osób chwali Eti.
Skoro nie ma krzyżowej,to zjem sobie tej alpry za chwilkę.
Mam tabsy 0,25mg (alprox)...trzeba tego troche wdupcyć,nie ? :/
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 190 / 2 / 0
Przecież istnieje tolerancja krzyżowa pomiędzy różnymi benzodiazepinami. Nie wiem jak bardzo masz ją wyrobioną, ale jeśli znasz się już z benzo to zacznij od 1mg alpry.
  • 343 / 3 / 0
Wiesz....zdaży się tak,że zjm 20 klonów jednego dnia, a czasem zarzuce jednego.

Klon i alpra to dobry miks ? do tego słabe piwko ?
Who am I to disagree?
  • 190 / 2 / 0
Jeśli zarzucasz regularnie to na pewno masz wyrobioną tolerancję.

To zależy co masz na myśli mówiąc dobry - na pewno jest mega prospołeczny i euforyczny, ale jest duże ryzyko narobienia głupot, zerwania filmu no i depresji oddechowej.

Jeśli nigdy nie próbowałeś samej alpry to lepiej wypróbuj ją najpierw solo.
  • 343 / 3 / 0
Godzinkę temu skonsumowałem 3mg alpry, 4 klony, piwko i 500mg tramca. Jest wyśmienicie.
(wczoraj zjadłem jakieś 10 klonów)
Who am I to disagree?
  • 606 / 8 / 0
Światło pisze:
Ja się nie urabiam i 3 miligramami Alpry, na mnie to działa od dupy strony, stawia mnie na nogi lepiej niż kawa, poprawia koncentrację, mogę się skupić na jednym, nie na stu rzeczach jak to mam w darze od natury. Poza tym jest to jedyna benzodiazepina której działanie w ogóle czuję, etizolam może trochę ale bardzo słabo, bromazepamu mogę oszamać 60mg i nic. Diazepam jeszcze czuję ale zwyczajowo mnie muli, bez rewelacji. Coś czuję że będę miał coraz większe problemy z dostaniem alpry bo już lekarze widzą błysk w oku, a kto mi uwierzy że ja na tym nie śpię ani nie chodzę bez filmu.

Znajdź zaufanego lekarza, bez tego bycie wjebanym w benzo to koszmar znajdowania nowych konowałów i czekania na niepewne/przepłacone wizyty. Właściwie bez pewnego lekarza ten sport to skazanie się na wieczne telepawki w razie opóźnień :D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 4807 / 267 / 0
Na szczęście mam zaufanego i prosto z mostu mówi mi że alprę wypisuje mi tylko dzięki znajomości, inaczej by mnie pogonił, a zmuszać go raczej nie będę gdy w końcu nie zechce, jak z gadki wyczuje że nici, lecę na bajerkę do rodzinnego. Nie czuję uzależnienia fizycznego bo na zmianę z allprą używam podobnego i słabszego (no jescze kurwa drogiego w porównaniu do alpry - 30 tablelet Alproxu 0,5 kosztuje 13.50) Etizolamu, dzięki czemu jestem w miarę zadowolony z utrzymywania nastroju w stanie dobrym i mam sensowne przerwy między kolejnymi wizytami nacelowanymi w receptę. Ciekawe do czego to mnie doprowadzi. W życiu bym nie widział siebie na pogotowiu sobotę ściemniającego lekarza że skończył się Zomiren a jest weekend i potrzebuję, a tak było i oczywiście opakowanie dostałem.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 606 / 8 / 0
Dyżury... po którymś razie zwyczajnie wstydziłem się iść, ale jak przycisnęło nie miałem wyjścia. Dopiero wtedy dotarło do mnie że lekomania to równie degenerujący nałóg co opiaty i stymulanty
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1874 / 96 / 127
Ja kiedyś brałem Afobam donosowo, fajny wjazd ma te benzo w nosek. Ogólnie to moje ulubione benzo
wolna molekula
#mops
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.