Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 190 / 2 / 0
Mozna - zaczyna dzialac szybciej i czuc wejscie.
  • 609 / 16 / 0
Można, pod warunkiem, że nie będzie to alprazolam z leku o nazwie Zomiren SR, ponieważ jest to wersja retard.
Ci, którzy podawali sobie Zomiren SR donosowo, utrzymują, że nie działa podany w ten sposób.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
Wiem, że to nie ten wątek, ale pośrednio też pasuje. Alpra już wiem, że można, a Clonozepam?
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 190 / 2 / 0
Clonazepam tez mozna.
  • 2 / / 0
Szczęśliwe życie nosi wzór C17H13ClN4.

Nieszczęśliwe gdy miesięczne ciągi kończą się na zimno i jest biedaszyb jak we Wałbrzychu
  • 1709 / 11 / 0
Alprazolam. Wczoraj załatwiłem 60mg alpry , myślałem na jakiś nawet dłuzszy ciąg ale mój "ciąg" trawał ...4 godziny :cheesy: a do lekarza poszedłem po 6 piwach. Także da sie tylko pizdusie niektore z forum maja z tym prolem. Moja wizyta trwała 2 miuty + tramal setki.

Ogarnijcie sie, wchodzisz, dzień nobry komplemencik "ale dzisiaj Pani rozprpmieniona" :-D i dwie miuty wychodzisz z "zestawem ćpuna" %-D
  • 4 / / 0
Warto załatwiać Xanax, zamiast Afobamu, Zomirenu, czy Neurolu? Xanax o jakieś 10 zł droższy, ale tabsy 2mg... Jest jakaś różnica w działaniu?
  • 950 / 41 / 0
Xanax jest 2 razy droższy od Alproxu, który ma fajne pudełeczko, szczególnie sprawdzające się w razie potrzeby dzielenia tabletek. Zomiren czy Afobam podobna cena, tak czy siak - za duża. Xanax jest słodki i z przyjemnością pakuje się go pod język. To jedyna zaleta. Nie odczułem ŻADNYCH różnic testując wiele zamienników w tym samym czasie. Jedynie najtańszego chyba - Alpragenu - nie miałem okazji jeść. Domyślam się, na podstawie doświadczeń z różnymi zamiennikami różnych benzo czy z-drugs, że różnicy w działaniu by po prostu nie było. Tu i tu jest alprazolam i chuj.

edit - aha, 2mg. Xanax 2mg niecałe 8 pak? Alprox 1mg - 20zł. Razy dwa - 40zł. Teraz sprawdź cenę Alpragenu i sam się zastanów.
  • 112 / 4 / 0
afobam to lipa nie ma prawie zadnego dzialania "upierdalajaco-relaksujacego", polecam Xanax dziala jak prawdziwa Alpra w tabletce, ale bardziej uzaleznia bo sie fajnie wkreca i wspaniale dziala. Mam w domu oba w dawkach Afobam 0,5mg i Xanax 1mg. Po 1,5mg z kazdego Xanax dziala, afobam nie, wniosek jest prosty bierz Xanax, a nawet o przedluzonym dzialniu jest SR
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 950 / 41 / 0
Cuda na patyku... Nie ma żadnej różnicy, psychika raczej odgrywa rolę u ludzi, którzy gdzieś tam od kogoś usłyszeli, że tylko iksy działają.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.