Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 235 / 6 / 0
Kleryk Lubi Dzieci pisze:
Szkoda komentować.
no chyba że tak....
  • 1169 / 16 / 0
Kurwa ten z kosa na smierc w avatarze:
To ty taki harpagan jestes alkoholicki, ze 2 flachy w ciagu jednej doby wypierdalasz ?
Kurwa ja po jednej bym chorowal ze 3 dni, bo vódke ostatni raz 1,5 roku temu piłem.
ALKOHOL TO GÓWNO JUZ LEPIEJ CPAC !
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
2 Flachy w ciągu jednej doby to dużo :huh: ?
Ja przez okres prawie roku miałem taki ciąg :
budziłem się rano -> 0,5mg alpry + 20mg Seroxatu -> 3 piwa 8% -> jazda na studia do drugiego miasta -> tam litrowe wino 13% -> po powrocie jeszcze 0,5-1mg alpry i wieczorne picie...
Gdybym wolny dzień miał rozłożyć na 2 flaszki to 200ml rano na apetyt :-D po obiedzie flaszka, 200ml na sen i setka nad ranem na kaca. Litr wódki to jest nic w ciągu dnia ;-)
P.S. A swoją drogą masz rację, że ćpanie zdrowsze od alko :-)
  • 577 / 10 / 0
Mam recke na afobam 1 mg czy jak poprosze w aptece o zomiren 0.25 mg za 5 zl to sprzedaja mi? bo nawet nie mam hajsu na 1 mg :/
  • 189 / / 0
cpunex pisze:
Mam recke na afobam 1 mg czy jak poprosze w aptece o zomiren 0.25 mg za 5 zl to sprzedaja mi? bo nawet nie mam hajsu na 1 mg :/
Powinni ci sprzedac
  • 87 / / 0
dzisiaj sie dowiedzialem ze raczej nierobia odpisow z bezno... ale zaslyszane z 2giej reki...

A w moich lapkach cale opakowanie Xanaxu 1mg... pojebalo ich z ta cena... za to fajniejszy kolor tabletek sa powlekane i nie sa tak gorzkie w smaku jak np. alprox.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2011 przez codacola, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 577 / 10 / 0
nie chciala pipa zrobic odpisu ale mialem 10 zl to kupilem 0.5 staremu opchnalem 5 za 5 zl i kupilem do tego nalewke mocna gorzką hehe
  • 1488 / 21 / 0
A jak to jest z alprą i dxm? Gdyby ktoś złapał bad tripa po deksie może się wyratować połówką zomka? Kiedyś miałem nieprzyjemną podróż i nie miałem czym się ratować, a z ciekawości pytam tylko, bo deksa omijam szerokim łukiem tak czy inaczej.
Coś kiedyś słyszałem, że benzodiazepiny niwelują działanie grzybów i LSD. Prawda, czy mit? Bo jeśli tak, to ciekawi mnie taka opcja "w razie czego można wyłączyć fazę" :D
  • 342 / / 0
Wydaaje mi się , żę to dobry pomysl , pamietam kiedys ze po 900 bylo mi malo pomyslalem dorzuce choc 1 mg alpry byla jakby chwila eufori a pozniej jakby zejscie fazy nie czulem sie zupelnie trzezwy ale w tym stanie nie bylo juz nawet cev-ow , wiec jak dla mnie wylaczyl faze

a tak ps to dzis od 15 poszlo 9 mg alpry , teraz pije 3 piwko i jakos slabo jest dojem jeszcze mh dopije bro i ide spac
  • 166 / / 0
Non1989 pisze:
A jak to jest z alprą i dxm? Gdyby ktoś złapał bad tripa po deksie może się wyratować połówką zomka? Kiedyś miałem nieprzyjemną podróż i nie miałem czym się ratować, a z ciekawości pytam tylko, bo deksa omijam szerokim łukiem tak czy inaczej.
Coś kiedyś słyszałem, że benzodiazepiny niwelują działanie grzybów i LSD. Prawda, czy mit? Bo jeśli tak, to ciekawi mnie taka opcja "w razie czego można wyłączyć fazę" :D
Z tego co kojarzę to neuroleptyki niwelują działanie LSD, grzybów itd.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.