Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 573 / 103 / 0
Genetyki inne zazwyczaj mogą różnić się jedynie czasem wejścia, ze niektóre z 5-10 min dłużej się ładują a tak to nie ma różnic.
:tabletki:
  • 1417 / 227 / 0
03 marca 2025Buhajoo pisze:
Cześć, zamówiłem w internecie Xanax, ale to nie orginal, gość mówi że sami robią, da się to zrobić, czy mnie koleś w ciula zrobił i nie wiadomo co tam faktycznie siedzi w środku, boje się tego próbować. Są jakieś testery żeby sprawdzić czy to benzodiazepina ?
Myślę że da się to sprawdzić, ludzie tu nie raz wysyłali odczynniki do badania.
Myślę że dostaniesz jakieś inne benzo po prostu, jest ich mnóstwo, tylko chuj wie jakie. Może to być coś lajtowego typu etizolam, może też coś zajebiście mocnego typo clonazolam czy flualpra. Może ten "farmaceuta" napisze ci jakie tam jest benzo i w jakiej dawce, bez tego info branie tego jest bardzo ryzykowne.
  • 9 / / 0
Wziąłem pół tabletki i nic nie poczułem, są na niej takie czerwone kropeczki, co to może oznaczać że są zanieczyszczone czymś ?
  • 3210 / 543 / 0
Odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie. Da się latwo zrobić fake xanax,
Kupujesz dużo wypełniacza do tabletek, ładujesz jakieś mikro ilości benzo rc najtańszych i mieszasz nawet nie dbając czy równomiernie.
Potem kupujesz maszynę do ubijania tabletek taką za kilka tysięcy oraz kształt metalowej formy tzw baar xanax.

Świetny sposób na wjebanie hajsu zarowno w inwestycje jak i kupno. Omijajcie to szerokim łukiem.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 703 / 159 / 0
Tylko pytanie - jak bardzo przypomina to działaniem alpre?
  • 9 / / 0
Koleś mnie w ciula zrobił myślałem że to będzie apteczny Xanax, a to jakaś podróba, wziąłem wczoraj pół tabletki i nic nie poczułem, bałem się wsiąść całej bo uj wie co w środku siedzi. One nawet kształtem nie przypominają oryginalnego Xanaxu, są takie okrągłe żółtawe z czerwonymi kropeczkami, te kropeczki to mogą być jakieś zaniczyszczenia ? Chyba to spuszcze w kiblu jak myślicie ?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2025 przez Buhajoo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1417 / 227 / 0
03 marca 2025Buhajoo pisze:
Wziąłem pół tabletki i nic nie poczułem, są na niej takie czerwone kropeczki, co to może oznaczać że są zanieczyszczone czymś ?
Cholera wie, w tych tabsach może być wszystko i nic. Lepiej to wyjeb.
  • 9 / / 0
A gdzie to można wysłać, w zwykłym laboratorium mi tego nie zbadają ? Z ciekawości bym się chciał dowiedzieć co to za szajs
  • 3210 / 543 / 0
Wywal to w pizdu, robione pewnie w warunkach chałupniczych, jeśli cokolwiek tam jest z benzo to może być nierównomiernie rozłożone na tabletki, nie wiadomo też co tam jest. Dałeś się zrobić w frajera ale każdy popełnia błędy i się na nich uczy.
Apteka ma to do siebie że przemyt legitnych leków na darknecie jest dostępny dla wąskiego grona odbiorców.
Przynajmniej w Polsce. W USA może być inaczej, ale tam potrafią opylić xanax z fentem i wysłać do grobu tak jak Lil Peepa
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1417 / 227 / 0
@Buhajoo kojarzę coś że ludzie wysyłali do jakiegoś labu w Hiszpanii, pogrzeb na forum to znajdziesz, tylko czy warto inwestować w to jeśli ten "domowy Xanax" nawet nie działa? Ja bym to pierdolił.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."