Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Jestem uzależniony od alpry, obecnie bardzo małe ilości po paromiesięcznym detoksie.

Jak poradzić sobie ze zmęczeniem/snem teraz mogę spokojnie spać 16h, co uniemożliwia mi funkcjonowanie. Na detoksie wystarczało mi 4.5h żeby mieć energię.

Jako ciekawostka senność nie otępia mnie, mogę kreatywnie myśleć, na detoksie nie mogłem na niczym się skupić.

Macie jakieś doświadczenia, rady. Może coś brać dodatkowo na pobudzenie (raczej jakiś cukier czy suple) w ostateczności coś co dostanę w aptece np. adderall + xanax?
  • 3013 / 1018 / 0
myślę, że w tym wypadku może pomóc nawet zwykła kawa lub napój energetyzujący. mnie akurat alprazolam akurat nie zamula tak bardzo, nawet dużo słabszy diazepam powoduje większą senność. jak mówiłem kofeina raczej pomoże w zbiciu senności.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1211 / 615 / 0
Może po prostu zmniejsz dawki? U mnie senność po alprze/klonach zawsze wynikała ze zbyt dużej dawki.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Kawa bardzo pomoże, ale jakiś monsterek.Spróbuj tez coś pokombinować z dawkowaniem.Musisz utrafić w odpowiednia dla Ciebie dawkę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 7 / / 0
15 marca 2019UJebany pisze:
Kawa bardzo pomoże, ale jakiś monsterek.Spróbuj tez coś pokombinować z dawkowaniem.Musisz utrafić w odpowiednia dla Ciebie dawkę.
15 marca 2019Vratislav pisze:
Może po prostu zmniejsz dawki? U mnie senność po alprze/klonach zawsze wynikała ze zbyt dużej dawki.
15 marca 2019przodownik pisze:
myślę, że w tym wypadku może pomóc nawet zwykła kawa lub napój energetyzujący. mnie akurat alprazolam akurat nie zamula tak bardzo, nawet dużo słabszy diazepam powoduje większą senność. jak mówiłem kofeina raczej pomoże w zbiciu senności.
Piję litry kawy, energetyków czy wysokocukrowych napoi a potrafię zasnąć z puszką. Zmniejszenie dawki odpada bo po detoksie biorę śladowe ilości i się po prostu nie da bardziej zmniejszyć :)
  • 8103 / 907 / 0
@miszczoo
Zmień lek na bardziej `delikatniejszy``.
alpra to szatan wśród benzodiazepin.Spróbuj diazepamu.
W wieku lat piętnastu
  • 1211 / 615 / 0
diazepam to kiepski wybór, jeśli małe dawki alprazolamu go zamulają to po diazepamie będzie rył twarzą o podłogę. Jak już to celowałbym bardziej w stronę klonazepamu lub bromazepamu, chociaż ten pierwszy też niektórych potrafi zmulić.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Ooo... dobrze, ze przypomniałeś o bromazepamie.Idealnie się nada.Nie za mocny nie za lekki i do tego ta słynna pluszowosc.
W wieku lat piętnastu
  • 7 / / 0
Bromazepam nie działa na mnie antylękowo. Spróbuje najpierw klona a później dam jeszcze szanse bromazepamowi
  • 8103 / 907 / 0
@miszczoo
To raczej odwrotnie.Najpierw słabsze benzo a później mocniejsze. :korposzczur:
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.