Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 12 / 0
Wydaje mi się , że był taki temat ale nie mogę znalezć więc jak cos to prosze moda o przeniesienie posta.

Czy jak sobie zrobię 2 miesięczną przerwe od alko to znacznie spadnie mi na niego tolerancja ? W tym czasie od czasu do czasu będę brał na spotkania towarzyskie jedną tabletke Xanaxu lub Pregabaliny 0.25-0.5 MG alpry , 75- 150 mg Pregabaliny. To jak spadnie tolerancja na alko od 2 miesięcznej przerwy.
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 366 / 0
Tak, spadnie, przy mocnym piciu tolerka skacze bardzo szybko i przy zupełnym nie piciu szybko spada, nawet z wysokiego poziomu, problem czy cie nie potrzepie i czy nie będzie delirium.
  • 30 / 2 / 0
Tak spadnie. Ja miałem kiedyś ciąg nie całe 2msc gdzie mnie ledwo smyrał 6-pak potem przerwa właśnie też jakoś tak 2 - 2 i pół msc i znacznie spadła.
  • 995 / 104 / 0
Spadnie zdecydowanie (jak wyzej) - pod warunkiem nie naduzywania alprazolamu.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 20 / 0
Po około miesięcznym piciu z 7 piw zrobiło się 15 a po paru tygodniach od detoksie klepaly mnie już 3 tyskie. Wiec u ciebie tolerancji tez zjedzie
  • 138 / 32 / 0
A mi się wydaje że lepiej podawać dane w... promilach :D Podczas ciągu, nabijałem tak max do 3 promili, to schodziło to w ok 10h. Obecnie jak nabiję 1.5, to muszę czekać ponad 12h. Miałem raptem miesiąc przerwy. Fakt że wcześniej łoiłem dzień w dzień.
  • 72 / 9 / 0
Nie wiem jak na to wpływają te twoje "leki", ale jeśli zachowasz całkowitą "czystość" przez te 2 miesiące to spadnie bardzo mocno. Ważne, aby nie pić nawet choćby jednego browara dziennie.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).