Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Alkohol+ Spice Gold/Sence/Smoke kto z was próbował tej mieszanki i w jakiej kolejności jakie były efekty ,czy działa u was któraś z tych mieszanek po paru piwach,może pisana już o tym w innych wątkach ale zamało
Uwaga! Użytkownik zycie ponad wszystko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2780 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
To jest dział Neuro Groove. Zapoznaj się z regulaminem, a później zakładaj wątki w odpowiednich działach. Czytanie nie boli.
  • 178 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nildur »
On chciał się zapytać o mixa :D
  • 2244 / 23 / 0
Cannabizzz776i99 pisze:
Ze Spicem efekty pół na pół, za to z Sence jest mistrzostwo!
p4g4y0zzz(X) pisze:
Ze spice goldem, nie ciekawie. To był chyba drugi raz jak jarałem Spice. Wpadłem do kumpla i odrazu zjaraliśmy z 5 lufek/2, wyciągnął 0.5l spirytusu z zamrażary i zaczeliśmy jebać drinki. W miedzyczasie spaliliśmy jeszcze troche tego szitu, flaszka pękła a mi już słabo było, rzygać mi sie chciało i bladą już liczyłem. Normalnie po 0.5l na dwóch prawie nic nie czuje tylko troszke śmiechy chichy, Spice Golda też potrafie zjarać w jeden wieczór 3g tylko wtedy 3 dni zjebany chodze i jak nie ma aktualnie nikogo do pomocy, a tamtego wieczoru spaliliśmy tylko z 7-8 lufek i pół literka, czyli jest siekiera hehe.
CosmoDo pisze:
Piłem do SG piwko i to kilka razy . Zauwazyłem , że jest sie bardziej ujebanym , ale późniejsza zmuła tez jest mocniejsza . Ogólnie mixu nie polecam . Rekomenduje za to mix SG , kodeina i DXM . Można iśc wtedy elegancko spać .
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Piłem z każdą z wymienionych mieszanek, ogólnie działają normalnie tylko efekty są bardziej nasilone, również zamułka. Po spaleniu większych ilości i wypiciu kilku piw najchętniej bym spać poszedł, jest się bardzo zamulonym. Po wypiciu większej ilości alkoholu i dopaleniu, efekty alkoholu się nasilają, przynajmniej jak zapaliłem ostatnio gdy byłem najebany ścięło mnie z nóg, nie był to przyjemny stan.
Jedynie w małych dawkach mixy bardzo przyjemne, polecam ale tylko w małych dawkach :-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Stary wątek odgrzebuje, ale jak przeczytałem to przypomniała mi się jedna historia... w sumie też już stara bo gdzieś sprzed 10 miesięcy.
Otóż mieliśmy na mieszkaniu dziką imprezę, urodziny współlokatora, tyle, że z racji karnawału to był bal przebierańców:) Było naprawdę grubo bo każdy się (czasami za bardzo) wczuł w rolę... różne historie tam się wydarzyły, ale to na osobny post w jakimś wątku typu 'Wasze najgrubsze imprezy':D... w każdym razie jeden ziomek łaził za mną jakiś czas, żebym z nim gdzieś poszedł blanta spalić, no to w końcu poszedłem na klatkę gdzieś i wyciągnął blanta skręconego z jakiejś tam mieszanki, nazwy nie pamiętam, no i po spaleniu jedynym efektem było to, że okrutnie zachciało mi się spać, tak że nie potrafiłem oczu otwartych utrzymać, zasypiałem na stojąco jakbym z 5ml GBLa walnął, więc wyszedłem z imprezy i wbiłem się gdzieś na klatce pod okno i zasnąłem... trzeźwo myśląc chciałem sobie budzik w telefonie ustawić na zajakieś 20min, ale bateria padła i... znalazły mnie jakieś typy z imprezy za 2h.

Najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, że wyszedłem tak koło 1:00, a że była sobota to niejedna osoba musiała mijać śpiącego pod oknem na klatce klowna:D:D
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 463 / 6 / 0
+ 10 do swojskości imprezy w oczach widzących
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Kilka piwek po mieszance (jeśli palę to tylko Bobbiego) mulą, powodują kręcenie się w bani i w ogóle nie smakują i nie chce się pić.
Kilka piwek przed dają ciekawszy efekt a mianowicie lepsza i wzmożona śmiechawa oraz tłumią dla mnie nieprzyjemne działanie jakby stymulacji oraz niepokoju wewnętrznego wraz z uczuciem szybko bijącego serca.

Ot moje zauważalne różnice.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 463 / 6 / 0
z drugiej strony jak sie najpierw zapali to sie potem mniej pije - ale jakos zawsze wolałem palic dopiero po 3 piwku jak juz baania byla...
ale ja teraz w ogóle nie pije
a jesli chodzi o oranżade to potrafię wypić litr zanim ludzie wypiją swojego półlitrowego browara...
oczywiscie jak sie spale bo tak to pije równo...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / / 0
ja kiedyś zrobiłem sobie mixa z Acataru, półki palenia i 0,5l na dwóch wrażenie miałem jak po Tramadolu Retardzie %-D
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.