Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
umoralnia osoba wjebana w kodeinę :D
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 987 / 38 / 0
[mention]p420[/mention], a to osoba wjebana w kodeinę nie może dać komuś dobrej rady? :P Z dwojga złego wolę być wjebanym w kodeinę niż w alkohol. Zdarzało mi się nieraz pić w ciągach, i jak dla mnie alkohol sieje gorsze spustoszenie, tak samo fizyczne jak i psychiczne.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
bral ktos Tramal na zejscie po ciagu alkoholowym? dziala lepiej niz benzo?
  • 987 / 38 / 0
Szkoda organizmu :) Obstawiam, że jednak benzo lepsze.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
benzo slabo na mnie dziala- rolki czy 5-6 mg klona tylko otepia mnie i bez litra energetyka jak zombie wygladam- mysle o aplrze
  • 987 / 38 / 0
alpra jest fajna do picia, lubię sobie popijać taletki piwem :) Tylko nie można przesadzić, bo łatwo jest o urwanie filmu.
  • 546 / 13 / 0
mam pytanie -czy klony moga byc podrabiane? wczoraj na zejscie po alko wzialem 6 mg klona i 5 Lorafenu- normalnie taka dawka by mnie uspila na 2 dwa dni tymczasem nie dosc ze nie bylem senny to jeszcze czulem ten plytki oddech tak jakby benzo nie dzialalo!2 czy 3 tyg temu oczu nie moglem otworzyc po 2-3 mg alpry ! Biore ISO z Olimpu na nawodnienie, dosypuje do tego chlorek magnezu i glukoze- wczoraj koniec koncow jakos dochodzilem do siebie ale dzisiaj znowu 2-3 mg klona i nic -moze byc tak ze przy niskich leczniczych dawkach jestesmy senni natomiast przy wiekszych rekreacyjnych juz to inaczej dziala- rano pocilem sie jak szczur a teraz wzialem Persen , 6 mg klona i nawet na energetyka nie mam ochoty bo zero sennosci
  • 8103 / 907 / 0
02 września 2017rafi333 pisze:
mam pytanie -czy klony moga byc podrabiane? wczoraj na zejscie po alko wzialem 6 mg klona i 5 Lorafenu- normalnie taka dawka by mnie uspila na 2 dwa dni tymczasem nie dosc ze nie bylem senny to jeszcze czulem ten plytki oddech tak jakby benzo nie dzialalo!
Nie ma takiego czegos jak podrabiane klony :-D . Po prostu wlaczyla ci sie reakcja paradoksalna, benzo zamiast utulac to pobudzily.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / / 0
Od klinowania zaczyna się patologia. Najlepiej wziąć zimny prysznic, przejść się i dużo pić. Pomagają też saszetki 2kc restart, trzeba wypić kilka ale dają efekt. Wszystko byle nie klin, tak zaczyna się alkoholizm i droga donikąd. A na następny raz po prostu trzeba pić z głową.
  • 1081 / 32 / 0
Co sadzicie o zarzucaniu srednich dawek kody ( thiocodinu tam nie ma parasyfu)? Mam zamiar sprawdzic na sobie w nastepnych tygodniach :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.