Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
8 nocy chyba na MDPV bo wszystko wskazuje efektami na ową substancję
- 6 nocy było wszystko w porządku, szóstej nocy już pojawiały się schizy typu słyszałem głosy znajomych i byłem tego świadom, odpowiadałem im i rzucałem przedmiotami a odpowiedzi były dosłownie tak jakby naprawdę tam byli i komentowali każde moje zachowanie
A więc wjechała żarówka
Zacząłem widzieć ludzi wchodzących do mojego mieszkania, znajomych i onych ludzi którzy mówili mi coś co najbardziej mnie dotyka, straciłem świadomość tego że to tylko schiza i zacząłem im kazać wypierdalać. Popatrzyłem w judasza a tam ziomek zeznaje policji że sąsiadka coś znalazła. Wpadłem w panikę, słyszałem jak policja wchodzi do sąsiadki słyszę Oskarżenia.
Potem do drugich i czekam na swoją kolej i odpowiedz: do niego kr
Poszedłem przeprosić strzaskany sąsiadkę która mnie pierwszy raz widziała hah
Słyszałem jak przychodzą do niej kr i mówi że nic się nie stało.

I jeb trzask
Słyszę głos kr:
No jednak nic z tobą nie zrobimy a pewniaczek się zapowiadał.
Poszedł
Słyszę sąsiadów, odjeżdża.
Zaraz a jednak wrócił będzie węszyć
Do mnie: stoję na przedpokoju, nie zobaczysz mojej twarzy. To ta bluza?
Odpowiadam nie ogarnięty, nie w tej drugiej chodzę co wisi.
Sprawdził mi śmieci, ta butelka ma 5 dziurek? Oo alfa. A tu za szybą co jest? Żarówka. No to mamy sprawę. Zaraz po ciebie przyjadą musisz ogarnąć którzy to i jedziesz się bronić. Gadał coś o jakimś bączku i że ktoś ma na 4 piętrze pokazał mi zdjęcie którzy w trzasku widziałem nie pamiętam nawet jakim chujem jak jego nie spytał się czy go zamówić, powiedziałem że jak chce i odp:
Mamy koronnego. Ja co kurwaz

I zaczęło się najgorsze. Pukają, wychodzę nie ma nikogo mam czekać przed klatką.
Czekam, wracam bo nie ma nikogo.
Słyszę: no to masz przejebane wjadę z drzwiami jak nie pojedziesz zaraz ci zapukają
Pukają
Wchodzę przed klatkę, czekam. I powtórka
Znowu pukają
I tak prze 8h bez dawki chodziłem za ludźmi, pytałem starszych ludzi z bloku czy to oni. Otworzyłem babce drzwi od samochodu i chciałem wsiadać, do gościa na wózka szedłem i czekałem bo usłyszałem głos za chłop będzie n wózku.
Śledziłem przez całe miasto chłopa który mówił do psa: tutaj chodź. A na koniec wystraszony podszedł do grupy ludzi i kazał mi wupierdalac i mówi że go śledziłem. Pukam ludziom w blokach po drzwiach stoją bokiem. Mówię ludziom dobry wieczór zamiast dzień dobry i osoby które miały tego nie wiedzieć zobaczyły.
Udało mi się o 22 zasnąć i powiedzieć że mam wyjebane w to a rano jak wstałem zadzwoniłem po transport czy mnie podwiozą bo mnie psiarskie dojebia lat.
Dobrze że ocknąłem się że to nie była rzeczywistość.

Od tamtej pory mam coraz gorsze schizy i ogólnie łeb nie wyrabia, nie wiem co się wtedy przestawiło ale czas na odwyk bo nawet 2 miechy przerwy nic nie dają. Ostatnio mnie straż ze stawu rybnego wyławiała bo się chowałem przed NIMI.
Cóż, nic nie trwa wiecznie, kiedyś były pozytywy a teraz powoli się przestawia że nawet w sumie spoko adrenalina i że udowodnię że ktoś mnie śledzi.
Mam takich opisów w cholerę i nie o gówno co potrafi z głową zrobić to naprawdę tragedia
  • 1631 / 261 / 0
@Hashishoweeed ja jebię chłopie ale historia, i śmiesznie i straszno. Nie jestem pewien czy waliłem kiedyś MDPV, możliwe że tak bo w samarach Ivory Wave podobno bywało i nic mnie tak jak tamto nie zrobiło nigdy. Za to A-PVP waliłem na kilogramy, od 2013 i czytałem jak ludzie opisywali tego typu sytuacje, paranoje, halucynacje, rajdy przez las, szukanie podsłuchu pod podłogą, kłotnie z niewidzialnymi gośćmi i oczywiście spotkania z NIMI. Mnie takie grube akcje jakoś omijały, teraz przy alfie miewam halucynacje słuchowe ale potrafię na nie nie reagować. Ale zawsze jestem w szoku że ktoś pojechał z tematem 8 nocy, ja po trzeciej zawsze padałem i padam, ile i czego bym w siebie nie zapodał. Ciało jak ciało ale mój umysł by tego nigdy nie wytrzymał, reset by nastąpił i awaria że by mi tylko ślina z pyska kapała na podłogę i by mnie wozili do okna czasem.
Brałeś po tym jakieś neuroleptyki? Jest szansa że brane na stałe by coś pomogły.
  • 124 / 8 / 0
Generalnie 5 gram w9 dni to luzak, ale 10 w 14 to już nieźle wali w czerep. Dobrze że zamówiłem sobie 25g NEPa i morfine zamiast 25g alfy. W drugim tygodniu slyszalem jak gadają przez krótkofalowki, ze ćpun, że pewnie handluje prochami bo z kąd ma kase by chodzić cały dzień naćpany, że źrenice a odbicie źrenic w fonie normalne, glosy z zza ściany, wodnista muzyka od nalewania wanny ktora coś mówi, mewy wrzeszacza jak pterodaktyle albo wolaja mnie po ksywie parano normalnie..
A co do witaminy A to stimy ją wypłukują poprzez wpływ na tarzczycę i stres oksydacyjny. Większa praca tarczycy to większe zużycie retinolu i przemiana beta karotenu do niego...
  • 5153 / 897 / 0
20 sierpnia 2025Hashishoweeed pisze:

Znowu pukają
I tak prze 8h bez dawki chodziłem za ludźmi, pytałem starszych ludzi z bloku czy to oni. Otworzyłem babce drzwi od samochodu i chciałem wsiadać, do gościa na wózka szedłem i czekałem bo usłyszałem głos za chłop będzie n wózku.
Śledziłem przez całe miasto chłopa który mówił do psa: tutaj chodź. A na koniec wystraszony podszedł do grupy ludzi i kazał mi wupierdalac i mówi że go śledziłem.
Pukam ludziom w blokach po drzwiach stoją bokiem. Mówię ludziom dobry wieczór zamiast dzień dobry i osoby które miały tego nie wiedzieć zobaczyły.
Nie ma się z czego śmiać ale ten fragment mnie rozjebał
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.