Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 1 / 0
jak ma się MPA do alfy ??? Podobnie działają ?
  • 1893 / 179 / 0
Jest znacznie mniej psychozogenna w porównaniu do alfy, nawet w dużych dawkach tak nie ryje. MPA daje czystą stymulację, bardziej porównywalną do etylofenidatu niż a-pvp. No i dużo trudniej przegiąć niż z alfą, gdzie granica między nakręceniem a manią jest krucha. Z negatywów przychodzi mi na myśl chyba tylko spora wazokonstrykcja. Ale nawet jak przedobrzysz to zjazd będzie nieporównywalnie lżejszy niż po przedawie alfy.
  • 3206 / 175 / 0
jaka najlepsza droga podania dla alfy?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Dla mnie to był buch za buchem z folii aż do upierdolenia się. Wolałem jarać niż wciągać. IV nie robiłem, oral i dupa - nic ciekawego.
  • 1425 / 80 / 0
każda jest dobra ;) najlepiej połączyć różne drogi podania. jak nie walisz w ciągu to snort jest ok ale dobrze też do tego trochę zjeść lub pod język wrzucić.
  • 183 / 4 / 0
Jak dla mnie wciąganie daje dostatecznie silnego kopa. Jak teraz dojdzie kolejna paczka z alfą to pierdolnę IV zobaczymy efekt.
  • 596 / 1 / 0
Ile mg alfy na pierwsze i.v ?
  • 7 / / 0
ja waliłem 50mg i wypierdalało mnie na 3 godziny pod sufit ;) normalnie szał huya.....
  • 869 / 15 / 0
minimalna dawka, serio. Max 10 mg podawane wolno, żeby zobaczyć jak na to reagujesz. Wiem, że być może część uzytkowników uzna to za zbyt zapobiegawcze, ale moj pierwszy i jedyny iv tej substancji przestraszyl mnie ze wzgledu na hardkorowy wjazd na serce... Dodam, że nie było to moje pierwsze dożylne podanie stymulanta, więc wiedziałam czego mniej wiecej sie spodziewać :rolleyes:
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3206 / 175 / 0
Macie jakąś inną alfę. Wciągnąłem 250mg w dość krótkim odstępie czasu (~5h) i ze zjazdu nie miałem nic poza zmęczeniem, lekkim otępieniem i niemożnością zaśnięcia. Nie było żadnych psychoz, nawet się ich spodziewałem, a tu nic - zero głosów, gonitwy myśli, przewidzeń w ciemnych miejscach.

dafuq?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?