Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
alfa jest mocniejsza od meth - dlatego... Tylko dziala 20x krocej, ale te pare minut jest mocniej niz na czymkolwiek.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3898 / 238 / 13
Btw - probowal ktos w jakis sposob probowac na chwile obnizyc tolerke zeby poczuc ketonowe dzialanie znowu? Citrogrept + czosnek + delikatnie moklobemid no i kilka dni absty - probowal ktos??
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1817 / 106 / 0
Parathorm a ty pewnie meth niebrales a sie wypowiadasz ;-) a ja bralem i jedno i drugie i nierozumie tego zachwytu nad alfa,ale co ja tam wiem ;-)
  • 2428 / 90 / 0
Nie widzialem ze alfa jest monciejsza od meth zresztom jebać to, moklar i stimsy ? a ja myśalęłm, ze moklar tyko serotoninerigki podbija , w moim przypadku zajebistym wycznem - znaycz sie poświeceniem jest kilka h snu i czasme z 1-3 dni detoxu %-D

Eliot - Parathormonowi zapewne chodzi o to ze alfa na papierze tzn wartościami prawdnictwa do recpetorw czy jak to sie tam zwie przewyżższa meth tak? czy cuś w tym stylu.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1040 / 150 / 0
alfa przewyższa meth tylko pod względem szkodliwości, a reszta to wkrętki ogłupionych alfiarzy.
  • 1817 / 106 / 0
Up@ dokladnie ,przybij piateczke :-) wlasnie chcialem wrocic do swojego posta wyzej i napisac dosadniej o wyzszosci meth nad alfa bo z tego posta tam moze nie do konca to wynikac.oczywiscie ze meth bije na glowe alfe pod kazdym wzgledem-sily,mocy,wejscia i dlugosci dzialania tez,choc to ostatnie to dla niektorych moze byc akurat wada bo lubia krotko dzialajace substancje :-)
  • 63 / 1 / 0
Przygodą z alfą podsumuje krótko;

wszystko>alfa xD

Dobrze, że to paskudne ścierwo stało się wreszcie nielegalne.
  • 1072 / 122 / 3
Najlepiej to by wszystkie narkotyki zdelegalizowali bo się ludzie w nie wpierdalają i som Zombie.

Tylko wódkę zostawić bo RP Sp. Z.o.o z siedzibą w Waszyngtonie zbankrutuje j jak się tego zakaże.

A i papierosy zostawić bo po tym nie ma fazy tylko się umiera po tym.
  • 1040 / 150 / 0
Zombie robią się równie dobrze po alkoholu, ale jak widzę alfiarzy pod lombardem (czyli sklepem z dopalaczami), to widać po paru latach, że są skończonymi ćpunami. alfa zmienia całą postać człowieka i od razu widać chorobę.
  • 498 / 26 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Nie widzialem ze alfa jest monciejsza od Meth zresztom jebać to, moklar i stimsy ? a ja myśalęłm, ze moklar tyko serotoninerigki podbija , w moim przypadku zajebistym wycznem - znaycz sie poświeceniem jest kilka h snu i czasme z 1-3 dni detoxu %-D

Eliot - Parathormonowi zapewne chodzi o to ze alfa na papierze tzn wartościami prawdnictwa do recpetorw czy jak to sie tam zwie przewyżższa meth tak? czy cuś w tym stylu.

bron boze bigos nie jedz moklobemidu z alfą lol

ja przy akatarze mialem oiomy w takim mixie z alfą bym sie nie odwazyl toc to DA FUQ SHIT INSTANT "ONI" 200% HART RUSZ WHAT DE FUK GIEB FON 999 NOW %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.