Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
zgadzam sie z przedmowcami ze narkotyki i silownia to jakas paranoja zupelna a juz ta alfa przebiles wszystko.Abslolutnie alfa sie nienadaje wedlug mnie.
  • 149 / 2 / 0
ja biegałem po alfie wiec, silownia bedzie odpowiednim pomysłem, a kilometrów to pewno w chuj po samym domu zrobiłem i po okolicy, bramkarz zawodowy ponad dziesięć km wycisnie podczas meczu. Ja czasem biegalem caly dzień; a w nocy bezruch lub cichy chód . Moje serce, myślę, że coś jebło. Boje się iść do lekarza
  • 839 / 67 / 0
alfa-PVP przed wysiłkiem fizycznym? Przecież to jakaś ironia. Sport przeważnie uprawia się dla zdrowia. Ludzie, co wy macie za pomysły? :nuts:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 149 / 2 / 0
Ja mówię o przymusowym bieganiu od okna do okna.

Pierwszy sort, magia zero psychoz, druga połowa 2013, mleczny kryształ, gram na kilka osób przez tydzień, tylko sniff. Zapach szpitalny, na pewno lekko kojarzony ze szpitalem, ale w zasadzie całkiem inny. alfa miazga. alfa przez psychozy i ciągłe wzmożone przetwarzanie danych pomogła mi zrozumieć siebie. Tajemnicza.
  • 1628 / 196 / 0
Ja miałem zamiar, który się udawał przez 5 dni ze snem i bzdetami tylko po to, żeby szóstego dnia przejebać z "fajnie" na "okurwajapierdolealesztosdawajwincyj" i wjebać całą resztę w jeden dzień i przeżyć swoją najgorszą zwałę świata.
  • 395 / 36 / 0
Pytanie zadałem: ŻEBY DOKOŃCZYĆ 2 maksymalnie serie na koniec treningu , kiedy już jestem wypalony, a chce iść do przodu i zaliczyć trening (niedokończony trening = nie było treningu w ogóle). Nie chce TEGO UŻYWAĆ non stop !!! i NIE CHE używać tego jako przed-treningówki itp. to ma być użyte raz na 16treningów/miesiąc Tylko w naprawdę w krytycznej dla mnie sytuacji kiedy płakać mi się chce a muszę dokończyć trening do końca. Szybko podnieść sobie chęci gdy mój umysł nie chce mnie zmotywować.

#haszykowy napisz albo podaj link do GBL w sporcie używanym.
  • 4807 / 267 / 0
jason, a co byś zrobił gdybyś nie miał tej alfy?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 498 / 26 / 0
jason
alfa sie nie nadaje do treningu mozesz odleciec przy wiekszych ciezarch czxy miec wylew

polecilbym raczxej mix efedryna kofeina Tauryna (efedryne np firmy arsan 50mg tabs z turcji dostepna na sterydowym rynku)
ewentulnie etylofenidat w malej dawce
GBL w sporcie wypity na noc zwieksza wydzielanie HGH z tego co mi wiadomo
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1073 / 124 / 3
Dzięki seansom z 3 mmc dowaliłem sobie z 1,5 cm w bicu. Po alfie też się zdarzyło ale tak się nieprzyjemnie ćwiczyło bo to serducho i po iluś tam seriach już była taka bomba że się ciemno w oczach robiło.

Więc alfy nie polecam. W ogóle do końca nie czaję. Robisz ile masz siły na siłce.
  • 144 / 6 / 0
na silke polecam etylofenidat-super przedtreningowka, czesto stosowana np. w UK
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.