Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 395 / 36 / 0
Ja biorę na pobudkę pod język do max 15 mg i w ciągu 5 min staje na wysokich obrotach. Jak fazka mija to pojawia się rozdrażnienie i wkurwienie, nie wiem czym je szybko zniwelować. Biorę L-Teanine pod język i się uspokajam do 45 min. Może 5-HTP z rana???
  • 343 / 19 / 0
ta alfa blue to dobry gracz na narkotykowej arenie %-D
btw wale alfe troche czasu i tylko raz mialem te slynne paranoje jak przedawkowałem o dużo alfe ale i tak po 2 piwach calkiem zeszlo xD
ogólnie zauważyłem że jak się wali np ostatnia kreske o 19 to o 1 już normalnie spie także ci co narzekaja że 20h po alfie nie spali to chyba słabi gracze %-D
  • 109 / 3 / 0
Ja na rozdrażnienie po stymulantach uzupełniam minerały, szczególnie magnez i potas, jakieś witaminki, C 1-2g i szczególnie B6 w bardzo dużych dawkach do tego korzeń imbiru tak z 4-5g, ALCAR, NALT, l-teanine, izotoniki, noopept albo sunifiram, na koncentracje, urosept przy większych ilościach, można jakąś herbatę, czy dwie wypić i niekiedy zjem też trochę gotu cola z imbirem w proszku, zazwyczaj pusta stymulacja i rozdrażnienie mija całkowicie. Warto też jakiś posiłek zjeść jak da rade.
  • 1854 / 215 / 37
Cukry proste, np. fruktoza, 5g witaminy c, prysznic, posiłek, jedno piwo i 20mg rolek. Wtedy zapominan co to zjazd.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 319 / 8 / 0
Pełnowartościowy posiłek (nawet i na chama), długi prysznic i trochę ruchu. Dodatkowo B6, witamina C i duuużo płynów. Da się normalnie przeżyć kolejny dzień bez przypału i zwały.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 395 / 36 / 0
Jak te lęki i nakurwianie serca zniwelować???? nawet 3mg alpry pod język + 2 piwa nie dało rady. a wziąłem w ciągu dnia 3 x po 12mg (3 porcja około 19 pod jezyk mogła mieć 20mg)
  • 343 / 19 / 0
jason666 pisze:
Jak te lęki i nakurwianie serca zniwelować???? nawet 3mg alpry pod język + 2 piwa nie dało rady. a wziąłem w ciągu dnia 3 x po 12mg (3 porcja około 19 pod jezyk mogła mieć 20mg)
>lęki
no to widze że walenie alfy do pracy jednak mija się z celem %-D %-D
  • 319 / 8 / 0
SPOKO XDDD Jak wygląda sytuacja kiedy idzie się do ośrodka, i jest się badanym multitestem z apteki? Mogę sobie wziąć taki na 6 substancji i nie przejmować się resztą, tak?
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 1874 / 96 / 127
Kurwa po melanzu z nami w Sosnowcu to ciezko z byciem czystym na testach mordo %-D Ale stwierdzam, ze alfa tylko palona nie wciagana klepie "dziwnie".
wolna molekula
#mops
  • 498 / 26 / 0
r1ven pisze:
SPOKO XDDD Jak wygląda sytuacja kiedy idzie się do ośrodka, i jest się badanym multitestem z apteki? Mogę sobie wziąć taki na 6 substancji i nie przejmować się resztą, tak?
no styka
chyba ze na zyczenie osrodka zrobia ci test na 80dopkow (taki maja mialem robiony %) ) z krwi czy huj wie z czego nie pamietam zawal mialem
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.