Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
  • 1874 / 96 / 127
up o grubo xd 885 waka flakka xDD

a chcesz warna za offtopic? Proszę bardzo, PRZYPOMINAM, ŻE TEN WĄTEK JEST ŚCIŚLE MODEROWANY OD 2 TYG i bezsensowne posty, nie na temat nagradzam warnem, ostrzeżenia były w pierwszym tygodniu, żarty się skończyły
wolna molekula
#mops
  • 448 / 14 / 0
Jaki najlepszy podkład pod sowę? Z tego co czytam, to głównie się klonujecie, a z rc coś może? Dikla?

Swoją drogą, ktoś zna sensowny sposób na ogarnięcie serducha? Przy innych stymulantach sprawdzają się klasyczne metody, ale tutaj niebardzo...
  • 6 / / 0
Po przeczytaniu wielu stron forum naszły mnie podejrzenia, że substancja jaką dostaję jako meth może być właśnie a-PVP. Zgadzam się z prawie każdym objawem opisanym na forum (może poza psycho, które chyba na mnie nie działa bo mam wyj*****). Od około 7-miu miesięcy jestem w ciągu gdzie miałem jedną przerwę - 7 dni z powodu braku towaru. Jak mam towar to po godzinie od wciągnięcia (zawsze sniff, 2 próby vapo - nie podchodzi mi w ogóle) mam ochotę na dorzucenie więcej, do tego zawsze zarzucam coś przed spaniem, aby było mi łatwiej zasnąć. Ostatnio mój tryb to 2 dni na a-PVP i dopiero sen. Mój znajomy, który też wciąga jest przewrażliwiony na punkcie swoich zębów, że mu wypadną i ciągle myślał, że tak będzie. W smaku substancja jest słona, a z wyglądu wygląda jak TO wymieszane z TYM, czyli kryształki wymieszane z proszkiem (tak wyglądającym). Jednak w oparciu o dawki opisywane na forum, myślę, że już dawno bym nie żył, gdyż zdarzało mi się nawet zużyć 2g na dzień. Raz zdarzyło mi się wciągnąć za dużo (dużo za dużo) i czułem się źle, jakbym był pijany (zataczałem się).

Materiał czuć chemią, gdy rozgniatam kryształ i wtedy moje ciało odruchowo się poci od samego zapachu. Na tripie mam przez większość czasu się pocę, głównie na dłoniach i stopach. W smaku jest słony z dodatkami chemii. Nie jest to RC ze sklepu (jak już napisałem, sprzedano mi to jako meth).

Trip jest na początku bardzo euforyczny, gdzie po około 1h-1,5h przechodzi w fazę pobudzenia, gdzie czasami nie mogę spać nawet przez 12h od ostatniej dawki.

Mam podejrzenie, że to co mam to a-PVP wymieszane z czymś jeszcze, dlatego pytam Was o opinię. 1g tego czegoś dostaję za mniej niż 30 zł.

1. Czy to może być a-PVP?
2. Czy a-PVP jest słone lub staje się słone jak wietrzeje?

Jeśli ktoś jest ciekaw zmian zdrowotnych przez okres ciągu to zmiany jakie zauważyłem to duży spadek masy ciała (z 80kg na 55kg) przy wzroście 180cm, oraz ciągłe strupy w nosie z powodu rozwalonej śluzówki.
  • 1874 / 96 / 127
up, o grubo koles. Pewnie dostajesz a-pvp z solo... BTw gram mety po 30? I ty jeszcze masz watpliwosci, ze to nie meta? Schudles 25kg? ?O matko....
wolna molekula
#mops
  • 570 / 8 / 0
Uriel1 pisze:
Jaki najlepszy podkład pod sowę? Z tego co czytam, to głównie się klonujecie, a z rc coś może? Dikla?

Swoją drogą, ktoś zna sensowny sposób na ogarnięcie serducha? Przy innych stymulantach sprawdzają się klasyczne metody, ale tutaj niebardzo...
na klo0nach nie czujesz fizycznych objawow

chyba ze naprawde solidnie przsadzisz
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 109 / 2 / 0
czy vaporyzowana alfa zostawia mocny bialy nalot na jezyku (mialem ta kolorowa jedna pomaranczowa jedna czarna nie z pl;) pytanie jesli jutro nie zejdzie to co poradzic - mycie sok z cytryna tarcie nie pomoga - WIem ze wiele osob po innych specfikach albo rodzajach np 3 mmc mieli bialy jezk chyba ale czy po alfie??
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 570 / 8 / 0
3mmc nie lacz z alfą psuje glowe

czego sie spodziewales po kwasie solnym na jezyku? xD
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 189 / 5 / 0
Siema, ostatnio nabawiłem się rany kłutej w łokciu, na SORze ją ogarnęli, jednak pozostał mi bardzo twardy gul/wrzód/zrost/zakrzep, cholera wie bo dopiero idę we wtorek na chirurgię i myślę, że coś z tym zrobi lekarz. Jest 4 rano, od 20 sobie powolutku dawkuję alfę (zeszło ze 250 mg - 2 sniffy i vapo), a łapa boli mnie coraz bardziej. Nie pomogło nawet wysmarowanie ketopromem połowy ręki. Ból jest ostry, promieniujący, ledwo mogę łapą ruszać, a wcześniej tak nie było. Czy alfa osłabia próg bólu??? Dlaczego? Mogę będąc pod jej wpływem zażyć setkę Ketonalu i Paracetamol, czy lepiej jednak nie??
  • 268 / 9 / 3
alfa u mnie, podejrzewam, że u innych rownież nie osłabia bólu a czasem wręcz przeciwnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.