Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
To zależy czy będziesz pił wódkę, jeżeli tak to piątka odpada, bo 5-MAPB + alkohol = urwanie filmu, gruba jazda, odpierdalanie głupot. Jeżeli nie będziesz pił to przy 100mg białego sortu będziesz się świetnie bawił. A jak będziesz pił to zostaje alfa, która łączy się z alkoholem nawet, nawet. Ale alfa to syf więc IMHO poszukałbym innej substancji.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1169 / 52 / 0
Jak nie masz doświadczenia z alfą, to 5-MAPB. Przy alfie czasem występują wkrety typu : Policja w szafie. Nie na każdego, aczkolwiek to taka ruletka w sumie :)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
czesc. uwielbiam wielogodzinny seks na amfetaminie z moja partnerką. ostatnio w okolicy nic nie mogę wykręcić i szukam jakiegoś zamiennika czy mogę celować w a-pvp czy jest jeszcze coś lepszego ? może jakiś mix ? chodzi mi o dłuuugą zabawę. z góry dzięki za pomoc
  • 205 / 1 / 0
Moge prosic o kilka wskazowek dotyczacych vapo? Mam sort w duzych krysztalach i niewiem czy palic go w takiej postaci czy wczsniej skruszyc? Myslalem waporyzowac ze srebra
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1817 / 106 / 0
Z alfa-PVP jestem obeznany,schizy po niej są to prawda,zwłaszcza jak człowiek nie śpi kilka dni,to są nawet halucynacje,takie bardzo realistyczne że człowiek zaczyna wierzyć w to co widzi,dziwna sprawa.Chodzi mi o to że nie miałem jeszcze kontaktu z 5-MAPB. Więc nie wiem co wybrać na wesele alfe-PVP czy 5-MAPB?Do powyższego postu,alfa-PVP może być zajebista do ostrego seksu,libido po niej jest ok a i chuć i jazda jest odpowiednia.Moim zdaniem alfa-PVP do wielogodzinnego seksu pasuje super.
  • 358 / / 0
repair pisze:
czesc. uwielbiam wielogodzinny seks na amfetaminie z moja partnerką. ostatnio w okolicy nic nie mogę wykręcić i szukam jakiegoś zamiennika czy mogę celować w a-pvp czy jest jeszcze coś lepszego ? może jakiś mix ? chodzi mi o dłuuugą zabawę. z góry dzięki za pomoc
Tak,znakomity wybór ;-)
  • 440 / 32 / 0
alfa jest najlepsza, spróbuj trochę wrzucić na fujarkę i od razu zajedz pannie fleta. Efekty niezapomniane.
  • 8 / / 0
Co najszybciej uspi mnie po alfie?
  • 1959 / 55 / 0
GBL/GHB :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1817 / 106 / 0
Benzo na receptę.Jak nie masz to jakieś RC benzo np. etizolam,jest całkiem spoko na sen,po nocy padań nad alfą-PVP ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.