Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
To zależy czy będziesz pił wódkę, jeżeli tak to piątka odpada, bo 5-MAPB + alkohol = urwanie filmu, gruba jazda, odpierdalanie głupot. Jeżeli nie będziesz pił to przy 100mg białego sortu będziesz się świetnie bawił. A jak będziesz pił to zostaje alfa, która łączy się z alkoholem nawet, nawet. Ale alfa to syf więc IMHO poszukałbym innej substancji.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1169 / 52 / 0
Jak nie masz doświadczenia z alfą, to 5-MAPB. Przy alfie czasem występują wkrety typu : Policja w szafie. Nie na każdego, aczkolwiek to taka ruletka w sumie :)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
czesc. uwielbiam wielogodzinny seks na amfetaminie z moja partnerką. ostatnio w okolicy nic nie mogę wykręcić i szukam jakiegoś zamiennika czy mogę celować w a-pvp czy jest jeszcze coś lepszego ? może jakiś mix ? chodzi mi o dłuuugą zabawę. z góry dzięki za pomoc
  • 205 / 1 / 0
Moge prosic o kilka wskazowek dotyczacych vapo? Mam sort w duzych krysztalach i niewiem czy palic go w takiej postaci czy wczsniej skruszyc? Myslalem waporyzowac ze srebra
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1817 / 107 / 0
Z alfa-PVP jestem obeznany,schizy po niej są to prawda,zwłaszcza jak człowiek nie śpi kilka dni,to są nawet halucynacje,takie bardzo realistyczne że człowiek zaczyna wierzyć w to co widzi,dziwna sprawa.Chodzi mi o to że nie miałem jeszcze kontaktu z 5-MAPB. Więc nie wiem co wybrać na wesele alfe-PVP czy 5-MAPB?Do powyższego postu,alfa-PVP może być zajebista do ostrego seksu,libido po niej jest ok a i chuć i jazda jest odpowiednia.Moim zdaniem alfa-PVP do wielogodzinnego seksu pasuje super.
  • 358 / / 0
repair pisze:
czesc. uwielbiam wielogodzinny seks na amfetaminie z moja partnerką. ostatnio w okolicy nic nie mogę wykręcić i szukam jakiegoś zamiennika czy mogę celować w a-pvp czy jest jeszcze coś lepszego ? może jakiś mix ? chodzi mi o dłuuugą zabawę. z góry dzięki za pomoc
Tak,znakomity wybór ;-)
  • 440 / 32 / 0
alfa jest najlepsza, spróbuj trochę wrzucić na fujarkę i od razu zajedz pannie fleta. Efekty niezapomniane.
  • 8 / / 0
Co najszybciej uspi mnie po alfie?
  • 1959 / 56 / 0
GBL/GHB :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1817 / 107 / 0
Benzo na receptę.Jak nie masz to jakieś RC benzo np. etizolam,jest całkiem spoko na sen,po nocy padań nad alfą-PVP ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.