Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 76 / 0
To to aż tak wydajna substancja jest, że malutkie 20mg może mnie posmyrać? Boże, 40 dychy za grama, szaleństwo.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 39 / / 0
A czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego niby ta sama alfa tylko pod różnymi postaciami(kryształ, mieniący się proszek etc) ma zupełnie inny profil działania? tak samo jest z kanna i innymi substancjami, niby to samo ale różnice są zauważalne.. aktywne związki/zanieczyszczenia?

A co do wypowiedzi wyżej to oczywiste jest że lepiej zaczynać od progowych dawek niż walić odrazu ścieche jak uliczny materiał...
dosypać możesz zawsze a wybrać z klamy już się nie da więc I.V tym bardziej rozsądne będzie stopniowe zwiększanie dawki..
http://hyperreal.info/talk/befreerc-t42192.html
  • 348 / 9 / 0
Powodów może być pełno: inne zanieczyszczenia, mające różne działanie; różne drogi syntezy często dające w rezultacie (jeśli występują) różny stosunek izomerów danego związku (vide S-(+)- i R-(-)-amfetamina); no i sama czystość substancji oraz postać w jakiej jest rozprowadzana (różne sole, wolna zasada). Poza tym pewnie cała masa innych czynników jak np ilość ryżu w misce chińczyka przekładająca się na jego zapał do pracy %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1959 / 55 / 0
Tak, alfa ma miejscowe działanie znieczulająco-drętwiejące.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 142 / 1 / 0
Blazen pisze:
To to aż tak wydajna substancja jest, że malutkie 20mg może mnie posmyrać? Boże, 40 dychy za grama, szaleństwo.
Zgadza się fenomen: wydajność, efekty i cena. Posmyra pierwszym razem :-D . Umiejętna obsługa, bo póżniej długo żaden inny "wzmacniacz" nie działa (na mnie).
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 2 / / 0
Witam, czy gdy przymuję alfę to multitest narkotykowy to pokaże?
  • 1959 / 55 / 0
Nie, jest niewykrywalna na testach paskowych (było).
  • 2 / / 0
A na jakichkolwiek prócz badania krwi?
  • 1959 / 55 / 0
Poza CG-MS i innymi rodzajami spektrometrii to nie wykryję nic w moczu. Poza tym alfa ma organoleptycznie dosyć krótki okres półtrwania, co nie sprzyja zbytniej wykrywalności tego związku.
  • 16 / / 0
Problemy z sercem? Paranoje? Nie rozumiem w takim układzie dlaczego ludzie którzy mają więcej kłopotu niż pożytku z alfy ją używają. Niema chyba innego stymulanta o takiej mocy tak lekkiego dla organizmu. Już ethcat, pentedron że o Amf nie wspomnę. Szybki przykład syfy na mordzie po spidzie to standard ma ktoś po alfie? pentedron serco killer wogóle cały to w sumie jak skutek uboczny! Co innego sama psycha tu jest gorzej bo oprócz standardowych skutków brania (zmiany priorytetów, alienacja itp.) dochodzi coś wedle mnie bardzo dziwnego problemy z pamięcią krótkotrwałą. Czym więcej alfy tym mniej pamiętam co robiłem chwile temu czasem można stracić pół dnia na szukaniu i gubieniu. Efekt jest krótkotrwały i zanika rano po spaniu (wiadomo cały dzień za człowiekiem) wiem że nie chodzi tu o deficyt snu bo a-pvp daje a nawet czasem namawia do snu. O co chodzi z tą pamięcią? Czy ze mną coś nie halo? Gdzie nie gdzie słychać ludziach co mieli tak samo ale raczej nikt tego rozsądnie nie wytłumaczył samo stwierdzenie ze stymulant, nurotoksyczność... Dupa tylko po alfie jest taki problem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.