Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siema

Mam dzisiaj przypadkowo do czynienia z alfą-PVP pierwszy raz. Jako, że nie spodziewałam się sniffowania to wzięłam z rana leki psychotropowe a dokładniej bupropion 300mg, Duloksetyna 30mg i Escitalopram 10.

Przede wszystkim jak bardzo zaburzy mi to odbiór substancji? Co do zespołu serotoninowego, nigdy nie miałam a zdarzały mi sie przypadkowo euforyki po lekach.
A druga kwestia to jak z zażyciem beta blokerów na koniec zabawy?
  • 770 / 176 / 0
alfa nie działa na serotoninę, masz jeden lek w niedużej dawce, który działa na sero i nie jest to iMAO.
Zerknąłbyś w wikipedię tylko i byś miał odpowiedź.
Co do beta-blokerów to kategorycznie odradzam. W połączeniu z beta ketonami powodują paradoksalny wzrost ciśnienia..
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.