Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 237 / 0
Też myślę że 30 mg to za mało, dlatego pisałem o odpowiednim dobraniu dawek, ale ja akurat flualpry nigdy nie brałem a przynajmniej nie pamiętam;)
  • 15 / / 0
Jak już to podkład z relanium. Ale w sumie moim zdaniem walenie alfy i benzo to totalna głupota. Walisz alfe i tyle. Na zejsciu jakieś browark i na końcu wrzucić można benzo ewentualnie.
Uwaga! Użytkownik FreshHighAllwaysFly jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Ja na PHP od sklepu z działu sprzedawcy zawsze biorę clonazolamu trochę. Po wszystkim idealnie nuweluje wszystkie niedogodności, pomaga się wyspać, odpocząć i wrócić szybko do żywych:P
  • 1483 / 237 / 0
@WillSniff a jakie ilości A-PHP bierzesz żeby móc jakoś funkcjonować, na przykład iść do pracy czy wychodzić do ludzi? clonazolam cię nie ścina do snu od razu?
  • 2244 / 381 / 0
Will Sniff 😂 alfa i klon czyli jazda na dwa baty bez trzymanki.
  • 20 / 2 / 0
@zburzony zapomnij o pracy po alfie xD u mnie to musi być wolna chata, zero obowiązków i lecę z filmami dla dorosłych i pisaniem tekstów. Naprawdę podziwiam jak ktoś używa alfy jakiejkolwiek jako funkcjonalny stim. @mietowy3 takie życie... Nie łącze tego tylko jak już przerobię sztukę maks dwie alfy (więcej nie zamawiam nawet) to zamiast się męczyć później zarzucam jednego tabsa czy dwa benzo zależy jakie i odsypiam. Proste. Łączenie stimów i benzo w tym samym czasie to strzał w kolano %D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.