Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 238 / 0
Też myślę że 30 mg to za mało, dlatego pisałem o odpowiednim dobraniu dawek, ale ja akurat flualpry nigdy nie brałem a przynajmniej nie pamiętam;)
  • 15 / / 0
Jak już to podkład z relanium. Ale w sumie moim zdaniem walenie alfy i benzo to totalna głupota. Walisz alfe i tyle. Na zejsciu jakieś browark i na końcu wrzucić można benzo ewentualnie.
Uwaga! Użytkownik FreshHighAllwaysFly jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Ja na PHP od sklepu z działu sprzedawcy zawsze biorę clonazolamu trochę. Po wszystkim idealnie nuweluje wszystkie niedogodności, pomaga się wyspać, odpocząć i wrócić szybko do żywych:P
  • 1483 / 238 / 0
@WillSniff a jakie ilości A-PHP bierzesz żeby móc jakoś funkcjonować, na przykład iść do pracy czy wychodzić do ludzi? clonazolam cię nie ścina do snu od razu?
  • 2244 / 381 / 0
Will Sniff 😂 alfa i klon czyli jazda na dwa baty bez trzymanki.
  • 20 / 2 / 0
@zburzony zapomnij o pracy po alfie xD u mnie to musi być wolna chata, zero obowiązków i lecę z filmami dla dorosłych i pisaniem tekstów. Naprawdę podziwiam jak ktoś używa alfy jakiejkolwiek jako funkcjonalny stim. @mietowy3 takie życie... Nie łącze tego tylko jak już przerobię sztukę maks dwie alfy (więcej nie zamawiam nawet) to zamiast się męczyć później zarzucam jednego tabsa czy dwa benzo zależy jakie i odsypiam. Proste. Łączenie stimów i benzo w tym samym czasie to strzał w kolano %D
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.