Natomiast działanie bardzo przyjemne. Dominują przyjemne efekty z wyraźną nutą psychodeli, bez rozpierdolu. Trochę przypomina psychodeliczne sorty MJ.
Czasu działania nie mogę ocenić, bo wkrótce zasnąłem.
Taki trochę offtop. Polecilibyście może jakiś podkład, który nie jebie i można palić go w domu żeby nie pozostawiał żadnego zapachu? Ewentualnie znikomy zapach może pozostawiać.
Liść Maliny ludzie chwalą że dobry podkład pod maczane. Ewentualnie Szałwia albo Podbiał,prawoślaz.
Kanna nie paliłem od czasów zdelegalizowania UR-144, bo te chimnaci to są zwykłe mózgotrzepy, a ja szukam czegoś do chilloutu, chyba znalazłem:)
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Ja mimo wszystko zawsze preferuję Damianę :) - tylko bez łodyżek!!!
A żeby offtopu nie było, tak jak przypuszczałem to kanna miksuje się z benzo haraszo, usypia nie wiadomo kiedy, ale trochę kofeiny (nawet koka-cola daje radę) i jest przyjemnie, ale uwaga bo uzależnia takie połączenie.
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.