02 stycznia 2021acylowac27 pisze: Czy to prawda ze ten lek nie ma objawow odstawiennych?
Nie miałem żadnych skutków ubocznych
Brałem go w zeszłym roku jako środek na anhedonię. Ta znikła mi dopiero jednorazowo zaraz po tym jak go odstawiłem i odważyłem się zapalić trawkę. Mógł on jeszcze działać dzień albo dwa po jego odłożeniu? Kusi mnie żeby go jeszcze raz spróbować.
Został mi jeden, przeterminowany o miesiąc, listek (14 sztuk). Byłoby go na raptem dwa tygodnie i pewnie nie ma szans abym poczuł jego działanie w tak krótkim czasie. Z tego co pamiętam to powinno się w trakcie wejść na większą dawkę, po miesiącu stosując ją według zaleceń lekarza, co dodatkowo poddaje w wątpliwość sens prób na takiej ilości.
Na początku zapytałem o podobieństwo do trazodonu. Dlaczego? Po czterech tygodnia jego brania i spożyciu naparu z soplówki jeżowatej dziwnie mnie wystrzeliło co zaowocowało kolejnym zniknięciem anhedonii na kilka godzin. Był to jednak stan odmienny od tego poprzedniego.
Przydałoby się coś działać żeby nie tkwić w nieskończoność w stanie wegetacji. Mam kilka pomysłów na różne, ostrożne testy ale blokują mnie kwestie finansowe i utrudniony dostęp do leków. Tymczasem odrobina agomelatyny leży na półce i oddala się od terminu ważności do spożycia.
Panowie ten lek jest antagonistą receptorów 5-ht2c.
Czy w związku z tym pomoże w kwestii przedwczesnego wytrysku ?.
Chciałbym użyć tego leku do tego. Boje się SSRI (duża skuteczność ale ciężkie efekty uboczne).
Czy warto ?.
Jak radzicie ?.
Z góry dziękuje za pomoc.
Zastanawiam się jak to możliwe - skoro blokuje 5-ht2c. Powinna wydłużyć stosunek (przynajmniej tak mówi teoria).
Rozumiem, że nie miałeś problemu z przedwczesnym ?.
Szukam kogoś kto bierze agomelatyne i problem przedwczesnego został rozwiązany. Zadowoliłoby mnie chociaż 50% wydłużenie stosunku. Czasem to jest różnica między swoim a partnerki orgazmem ;).
Proszę o pomoc - może ktoś ma doświadczenia inne. Kłaniam się nisko.
24 czerwca 2021dominik2323 pisze: Witam,
Panowie ten lek jest antagonistą receptorów 5-ht2c.
Czy w związku z tym pomoże w kwestii przedwczesnego wytrysku ?.
Chciałbym użyć tego leku do tego. Boje się SSRI (duża skuteczność ale ciężkie efekty uboczne).
Czy warto ?.
Jak radzicie ?.
Z góry dziękuje za pomoc.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata