Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Wczoraj w nocy moj kolega ktory juz nie jest moim kolega namowil mnie na sciezke metamfetaminy, mialem duzo nauki i bylem spiacy itp, wiec sie zgodzilem. 3 razy fuknalem (nie bylo tego jakos specjalnie duzo) a za czwartym razem w momencie wssysania (w samym momencie, nie przed, nie po) zaczela mnie glowa bolec. Lewa tylna strona glowy. Bol byl potwornie silny, tak jakby mi cos rozrywalo czaszke.
I tu pojawia sie problem bo nadal ten bol troche czuje, chwilam mocniej, chwilami slabiej, po ponad 12 godzinach od zajscia. Jak pale papierosy to bol sie powieksza wiec mysle ze to cos z cisnieniem? Spalem pare godzin ale nie pomoglo. Taki piekąco, klojacy bol, bardzo niepokojacy.
Blagam pomozcie mi nie mam sie do kogo z tym zwrocic, pierwszy i ostatni raz w zyciu bralem ciezki narkotyk
Co to moze byc i co z tym zrobic? Czy to cos groznego , moglo cos sie zerwac, peknac etc? Błagam o odpowiedz
  • 3854 / 316 / 0
pierwszy i ostatni raz w zyciu bralem ciezki narkotyk
Tak, pewnie. Mówiłem podobnie, kiedy byłem bliski odjazdu na fecie. Życzyłbym Ci wytrwania w postanowieniu, niemniej jednak wątpię, że dotrzymasz słowa ;] .

Co do problemu to nie mam białego/zielonego/niebieskiego/wątrobianego* pojęcia.

* niepotrzebne skreślić
Wczoraj w nocy moj kolega ktory juz nie jest moim kolega
Zdecydowanie bardziej interesuje mnie ten stan rzeczy %-D .
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010 przez Procent, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Na pewno nic takiego juz nie wezme bo niby po co? To byl jakis syf, krotnie i niepelne dzialanie i w dodatku ten bol glowy jakbym mial zaraz sie polozyc i zdechnac.
Jesli ktos wie co to jest i co z tym robic to piszcie, dygam sie po prostu
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
TheJackal pisze:
To byl jakis syf, krotnie i niepelne dzialanie i w dodatku ten bol glowy jakbym mial zaraz sie polozyc i zdechnac.
Jeśli działanie opisujesz jako krótkie i niepełne to to najpewniej nie była metaamfetamina.
Ból głowy z tyłu czaszki to najczęściej objaw nadciśnienia. Weź dwie aspiryny, zrób sobie herbatkę czy jakieś ziółka nie pal za dużo, jutro pewnie będzie ok.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Ah, zapomniałbym dodać. Proszę wykurwić ten temat. Lub przykleić do 'Sytuacje kryzysowe, prośba o szybką pomoc/odpowiedź' .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Wyglądala jak metamfetamina. Qmpel i pare innych osob bralo od tego samego dilera wczesniej i dzialala duzej i lepiej a nie bylo widac roznicy, przynajmniej tak mowili. Metamfetamina ma taka konsystencje ze raczej trudno cokolwiek dodac no ale ch*j wie. Wiem ze powinna dzialac przynajmniej pol doby. Nie siedze w tym syfie ale sie mniej wiecej orientuje ocb.
Czyli leki przeciwbolowe i herbata? Ok dzieki wielkie za odpowiedz, moze przestanie
Troche sie boje ze to moglo spowodowac jakis trwaly uszczerbek na zdrowiu, jestem strasznie przewrazliwiony jesli chodzi o zdrowie wiec wyobrazcie sobie jaki to jest cios w moja psyche:P
Jesli mieliscie cos takiego lub przypuszczacie co to moze byc to piszcie!! Temat nie jest zamkniety

Procentee co ci nie pasuje w tym temacie, mam isc do lekarza i powiedziec mu co bralem? gawsh.........
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010 przez TheJackal, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3854 / 316 / 0
Procentee co ci nie pasuje w tym temacie
To, że wcześniej został specjalnie założony wątek dla tego typu sytuacji (http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=26405).
mam isc do lekarza i powiedziec mu co bralem? gawsh.........
Jak nie ma zagrożenia życia lub zdrowia, to nie widzę takiej potrzeby.
  • 16 / / 0
Nie ma zagrozenia zdrowia? Od 20 godzin boli mnie łeb po wciaganiu mety:P Nie znam sie na tym, nie wiem jakie sa skutki itp ale wyglada to cholernie nieciekawie.

WAŻNE!!!!! - ból nasila się jak oddycham nosem
  • 1041 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Opia »
Wyluzuj, odpocznij, może jakaś aspirynka jak kolega wcześniej radził. Nie sądzę, żeby to było coś poważnego. Za jakiś czas przejdzie. Nie panikuj tak. Zresztą nawet jak coś, to przecież na odległość nikt Ci nie powie co Ci jest... :nuts:
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 16 / / 0
wzialem 2 pylerginy i nie pomoglo. :(( Boje sie jak cholera. Wiem ze diagnoza przez internet to zadna diagnoza ale w koncu to forum dla ludzi ktorzy maja w tym obtrzask wiec myslalem ze doczekam odpowiedzi bo np ktos juz tak mial albo slyszal albo sie domysla itp.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.