I tu pojawia sie problem bo nadal ten bol troche czuje, chwilam mocniej, chwilami slabiej, po ponad 12 godzinach od zajscia. Jak pale papierosy to bol sie powieksza wiec mysle ze to cos z cisnieniem? Spalem pare godzin ale nie pomoglo. Taki piekąco, klojacy bol, bardzo niepokojacy.
Blagam pomozcie mi nie mam sie do kogo z tym zwrocic, pierwszy i ostatni raz w zyciu bralem ciezki narkotyk
Co to moze byc i co z tym zrobic? Czy to cos groznego , moglo cos sie zerwac, peknac etc? Błagam o odpowiedz
pierwszy i ostatni raz w zyciu bralem ciezki narkotyk
Co do problemu to nie mam białego/zielonego/niebieskiego/wątrobianego* pojęcia.
* niepotrzebne skreślić
Wczoraj w nocy moj kolega ktory juz nie jest moim kolega
Jesli ktos wie co to jest i co z tym robic to piszcie, dygam sie po prostu
TheJackal pisze:To byl jakis syf, krotnie i niepelne dzialanie i w dodatku ten bol glowy jakbym mial zaraz sie polozyc i zdechnac.
Ból głowy z tyłu czaszki to najczęściej objaw nadciśnienia. Weź dwie aspiryny, zrób sobie herbatkę czy jakieś ziółka nie pal za dużo, jutro pewnie będzie ok.
Czyli leki przeciwbolowe i herbata? Ok dzieki wielkie za odpowiedz, moze przestanie
Troche sie boje ze to moglo spowodowac jakis trwaly uszczerbek na zdrowiu, jestem strasznie przewrazliwiony jesli chodzi o zdrowie wiec wyobrazcie sobie jaki to jest cios w moja psyche:P
Jesli mieliscie cos takiego lub przypuszczacie co to moze byc to piszcie!! Temat nie jest zamkniety
Procentee co ci nie pasuje w tym temacie, mam isc do lekarza i powiedziec mu co bralem? gawsh.........
Procentee co ci nie pasuje w tym temacie
mam isc do lekarza i powiedziec mu co bralem? gawsh.........
WAŻNE!!!!! - ból nasila się jak oddycham nosem
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.