Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
muira puama u mnie tylko dlugosc poprawila chyba jeszcze bardziej a tak to nie odczulem roznicy
  • 155 / 4 / 0
Jakie znacie ziółka na poprawę twardości penisa w stanie wzwodu, większą ilość produkowanej spermy, albo takie, które podnoszą ochotę na sex/po których orgazm jest mocniej odczuwalny.

Próbowałem tribulusa terrestris ale nie_dość ze to gówno drogie, to jeszcze w dawkach 3 razy większych niż zalecane efekty prawie placebo...

Dobrze działa cannabis, ale nie_zwiększa objętości wytrysku i wiadomo że czasem nie_ma jak ogarnąć i przypał, a szukam czegoś, po czym będzie twardszy i będzie więcej spermy, fajnie też jakby zwiększało doznania.

Znacie jakieś ziółka, po których są wyraźne efekty, albo chociaż lepsze od tych po tribulusie?

Poprawiłem ortografię i interpunkcję; pisz poprawnie i z polskimi znakami.
Parathormon

A ja podłączam wątek do już istniejącego o tej tematyce. -dsn
  • 402 / 3 / 0
Szkoda kasy na zioła. Zamów tadanafil, parę lat twardości zapewniony
Zen - szen, damiana, nie znam się na ziołach
Na Twoje potrzeby pomoże najbardziej racjonalnie żywienie i dużo sportu, jak najwięcej ruchu
Zacznij czytać i myśleć więcej
I odstaw mj
wiewi2@bk.ru
  • 32 / / 0
Polecam:
Muira Puama extrakt - na podkręcenie libido
Huanarpo Macho - libido, doznania, erekcja (zaleca się zrobienie nalewki)
damiana - libido, doznania
Tongkat Ali - poprawa erekcji, libido, działanie afrodyzjakalne (polecam extrakt)
Catuaba - erekcja, doznania (jw. extrakt)
Do tego maca,żeń szeń, zdrowa dieta, sport itd.
Zrobiłem sobie mieszankę: muira puama extrakt, damiana extraktx10, tribulus terrestris extrakt, maca, żeń szeń proszek, Catuaba proszek(nie extrakt), red kwao krua, którą to zakapsułkowałem. Dawkowanie 1xdziennie 1 kapsułka i .... jak w reklamie: mogę kiedy chcę i ile razy chcę :-D Takie seksualne zwierzę ;-)
Wcześniej bardzo chwaliłem sobie extrakt Tongkat Ali x 50 oraz Catuaba extrakt x20 . Wrzucenie 1 kapsułki na ok 1h przed dodawało niesamowitego wigoru i twardość sprzętu, pozwalająca orzechy łupać. Mnie wystarczała 1 kapsułka obojętnie którego. Niektórzy polecają łączenie dla osiągnięcia lepszych efektów. Raczej słabo (lub wcale) nie działa w połączeniu z alko.
Jak pchły skaczą myśli z człowieka na człowieka. Ale nie każdego gryzą.
  • 1472 / 26 / 0
Ekstrakt Catuaby z ekstratem tanget Ali ,jeszcze długo po spotkaniu z panna sprzęt nie mógł mi opaść :)
  • 766 / 133 / 6
@Yasuo
Jak wygląda kwestia czasu, który jest potrzebny do osiągnięcia orgazmu? Jak dla mnie, więcej doznań = szybciej, o ile zażyta substancja nie blokuje/opóźnia wytrysku.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 32 / / 0
W moim mniemaniu, można dłużej. Jest przyjemnie ale i czas "dojścia" się wydłuża. Jak jeszcze dopracujesz swoją technikę, to opóźniać będziesz mógł do woli ;-) Tego uczyć Cię nie będę :-D
  • 5 / / 0
Siema : )

Dopiero zaczynam z ziołami i właśnie przyszła mi pierwsza paczuszka:

damiana liść - 100g
damiana ziele - 250g
Catuaba - 100g
Baybean 10x - 5g
Baybean 25x - 5g

Plan miałem na początku taki, żeby zrobić nalewke z samej damiany. Ale coś mnie podkusiło i domówiłem jeszcze catuabe i baybean. I teraz kilka pytań?

1. Czy Catuaba nadaje się na nalewkę? Jesli tak, to jak taką nalewkę przygotować? Zalać na kilka tygodniu damiana liście + Catuaba spirolem i zostawić?

2. Baybean można dodać?

3. Z czego najlepiej zrobić nalewkę żeby nie było bardzo czuć aromatu/smaku damiany? Czytałem o nalewce z miodem ale nietsety moja panna nie znosi miodu. Czy sam sok z cytryny, pomarańcze, jakieś brzoskwinki wystarczą?

Dzięki za wszelką pomoc.
Pozdro.
  • 32 / / 0
Nalewkę z Damiany możesz zrobić wg przepisu Dzidka z forum http://wino.org.pl/forum/viewthread.php ... 454&page=2.
Ja robiłem i spirytusową i tequilową. Należy uważać z ilością ziela, bo jak przesadzisz, to będzie mocno gorzkie a tego nijak nie da się zamaskować. ;-) Myślę,że 50g powinno wystarczyć. Doprawiania smaku pomarańczami i cytryną nie próbowałem, mnie wystarczył miód i było ok.
Nalewkę z Catuabą robiłem jako oddzielną w połączeniu z Huanarpo Macho i Muira puama cięta. Jako że Muira jest "ciężka w obróbce", wszystkie składniki zalałem spirytusem i przez ~30 min gotowałem w łaźni wodnej. Dopiero później odstawka w ciemne miejsce na 3 tyg (pamiętać o codziennym mieszaniu). Po 3 tygodniach zlałem spirytus i ponownie zalałem to co zostało w słoiku przegotowaną wodą i znów tydzień w ciemnym. Po czasie połączyłem wyciąg spirytusowy z wodnym. Delektować produktem końcowym się za bardzo nie da ale ważne, że działa jak należy :-D .
  • 27 / 1 / 0
Dobre jest połącznie catuby i daminy
Oczywiście nalewki. Jeśli chodzi i damianę, to tak jak kolega @yasuo pisze, najlepiej wcześniej przed maceracją wygotować susz w etanolu, a później dopiero zostawić na kilka tygodni w ciepłym miejscu
Najlepiej pić na kilka dni "przed", a damiankę na pół godziny.
Uwaga! Użytkownik MrPresident nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.