Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 145 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sky »
Niestety nastepne dni nie dawaly zadnego efektu-nic nie pamietalem.
Dokładnie, zazwyczaj tak jest że mamy sporo jasnych snów ale po prostu ich nie pamiętamy. Załóż dziennik snów-zapisuj je itd. To bardzo pomaga:)
Warto również zmienić porę czy sposób przyjmowania ADR.
myslalem, ze ADR daje wygórowane efekty
I tak też jest. Ja np już po 1 dniu mam zadowoalające efety i tak jest cały czas gdy biorę ADR.Takich ludzi nawet na forum jest sporo. Napisz jak dokładnie spożywasz ADR?
Sama roślina bez podstaw tj pamięć czy wcześneijsze doświadczenia w temacie L.D czy OBE nie zawsze wystarcza. Zwróć też uwagę na swój tryb życia-czy jesz późno, ciężkie rzeczy, czy żyjesz w stresie, co robisz wieczorem-o dziwo to ma duże znaczenie.
  • 204 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yass »
Sky pisze:
Niestety nastepne dni nie dawaly zadnego efektu-nic nie pamietalem.
Dokładnie, zazwyczaj tak jest że mamy sporo jasnych snów ale po prostu ich nie pamiętamy. Załóż dziennik snów-zapisuj je itd. To bardzo pomaga]

Jestem skazany na porazke odnosnie dziennika, bo jesli nic nie pamietam to co mam zapisac? ;)
Sky pisze:
myslalem, ze ADR daje wygórowane efekty
I tak też jest. Ja np już po 1 dniu mam zadowoalające efety i tak jest cały czas gdy biorę ADR.Takich ludzi nawet na forum jest sporo. Napisz jak dokładnie spożywasz ADR?
Sama roślina bez podstaw tj pamięć czy wcześneijsze doświadczenia w temacie L.D czy OBE nie zawsze wystarcza. Zwróć też uwagę na swój tryb życia-czy jesz późno, ciężkie rzeczy, czy żyjesz w stresie, co robisz wieczorem-o dziwo to ma duże znaczenie.
Nie wyrywaj z kontekstu. Moze ADR ma potencjal, chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty. Z racji ze nie mam mlynka, zuje 0,5g korzenia. Opakowanie podzielilem na mniej wiecej 20 rownych czesci.
  • 2129 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Moze ADR ma potencjal, chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty.
Na mnie ADR działał tak jak powinien. Naprawdę, ADR ma potencjał, wyższy niż np. Calaea ( przy której jednak doświadczyłem najbardziej psychodelicznych snów w swoim życiu ) Niemniej jednak, są osoby, które działania nie odczuwają. Tak jak napisał borrasca- może tego nie potrzebujesz ? Świadome śnienie jest czymś co można wyćwiczyć. Dobrym sposobem jest, oprócz prowadzenia dziennika, budzenie się nad ranem i ponowne pójście spać, zadawanie przed snem pytania itp.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: adzik74 »
chciałe się dopytać czy lepiej zioła na sny łączyć czy spożywać oddzielnie- mam calaee 25g- planuje zrobić ekstrakt za pomocą alkocholu- do palenia, African Dream Herb, Ilex guayusa, African Dream Root Synaptolepis kirkii Ubhubhubhu- co najlepeij palić a co pić (wiem było pisane ale może są inne możliwości:)
  • 256 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: noor »
yass pisze:
Jestem skazany na porazke odnosnie dziennika, bo jesli nic nie pamietam to co mam zapisac? ;)
jak nic nie pamietasz, to po przebudzeniu NIC nie rob, po prostu lez, urywki snow same powinny przyjsc do glowy. 15min spokojnie powinno starczyc. Nagle zrywanie sie z lozka skutkuje zapominaniem snow niestety;/
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Toudy »
chciałe się dopytać czy lepiej zioła na sny łączyć czy spożywać oddzielnie- mam calaee 25g- planuje zrobić ekstrakt za pomocą alkocholu- do palenia, African Dream Herb, Ilex guayusa, African Dream Root Synaptolepis kirkii Ubhubhubhu- co najlepeij palić a co pić (wiem było pisane ale może są inne możliwości:)
z ADR i Synaptolepis kirkii, Ubhubhubhu możesz zrobić sobie prostą mieszankę Ubulawu-jest opisana w dziale "Ubulawu" działa rewelacyjnie!
jako dadatki wytypowałbym African Dream Herb, Ilex guayusa. Ilex pijesz jako napar a African Dream Herb palisz-tzn biały środek z nasiona.
African Dream Root to powinna być baza-możesz żuć ok 0,5g korzenia codziennie lub rozkruszyc i pić metodą "bicia piany"
Uwaga! Użytkownik Toudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
yass pisze:
chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty.
Prawidłowo stosowany korzeń snu powinien przynieść efekty po trzech dniach stosowania. Ponoc jest to zwiazane z powolną kumulacją saponozydów. Ja odczuwałem efekty już po dwóch dniach. Mogło być też tak, że doświadczyłeś LD tylko po przebudzeniu nawet tego nie pamiętasz. Zastosuj techniki o których mowa w postach powyżej.
  • 527 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jakcha »
W moim przypadku zadziałało od razu tj pierwszej nocy po zażyciu ok 0,5g korzonków. Z tym że rano dosyć cięzko się wstaje- po przebudzeniu w fazie poł-snu przypominam sobie wszystko co spotkało mnie w nocy i przeżywam na nowo-tak śpie do południa. :-D Ehh cudowna roslina!!! Możliwe że gdybym rano odrazu wstał na równe nogi poleciał robic śniadanie itd to zadużo bym nie zapamiętał.

Pożniej w ciągu dnia przypominam sobie kolejne elementy snu i jestem jakby odrealniony tzn bardziej nastawiony na wnętrze. Jest tego tyle że mógłbym ksiażke napisać:) i mówie nie tylko o rozbudowanej fabule ale o uczuciach które jej towarzyszyły.
Ostatnio zmieniony 12 października 2009 przez jakcha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezzoo »
Ten korzen mozna palic? Jakie sa wogole dostepne ziola snu do palenia (poza mj ;-))? Kompletuje sobie zamowienie w magiczym ogrodzie i chcialem do listy jeszcze cos do palenia dodac
Uwaga! Użytkownik rezzoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Nie spotkałem się z taką metodą aplikacji. ADR się żuje bądź wrzuca do naczynia z wodą i wstrząsa do wytworzenia piany. Co do innych ziół snu, to sprawdź w spisie treści->
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=23537
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.