Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 145 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sky »
Niestety nastepne dni nie dawaly zadnego efektu-nic nie pamietalem.
Dokładnie, zazwyczaj tak jest że mamy sporo jasnych snów ale po prostu ich nie pamiętamy. Załóż dziennik snów-zapisuj je itd. To bardzo pomaga:)
Warto również zmienić porę czy sposób przyjmowania ADR.
myslalem, ze ADR daje wygórowane efekty
I tak też jest. Ja np już po 1 dniu mam zadowoalające efety i tak jest cały czas gdy biorę ADR.Takich ludzi nawet na forum jest sporo. Napisz jak dokładnie spożywasz ADR?
Sama roślina bez podstaw tj pamięć czy wcześneijsze doświadczenia w temacie L.D czy OBE nie zawsze wystarcza. Zwróć też uwagę na swój tryb życia-czy jesz późno, ciężkie rzeczy, czy żyjesz w stresie, co robisz wieczorem-o dziwo to ma duże znaczenie.
  • 204 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yass »
Sky pisze:
Niestety nastepne dni nie dawaly zadnego efektu-nic nie pamietalem.
Dokładnie, zazwyczaj tak jest że mamy sporo jasnych snów ale po prostu ich nie pamiętamy. Załóż dziennik snów-zapisuj je itd. To bardzo pomaga]

Jestem skazany na porazke odnosnie dziennika, bo jesli nic nie pamietam to co mam zapisac? ;)
Sky pisze:
myslalem, ze ADR daje wygórowane efekty
I tak też jest. Ja np już po 1 dniu mam zadowoalające efety i tak jest cały czas gdy biorę ADR.Takich ludzi nawet na forum jest sporo. Napisz jak dokładnie spożywasz ADR?
Sama roślina bez podstaw tj pamięć czy wcześneijsze doświadczenia w temacie L.D czy OBE nie zawsze wystarcza. Zwróć też uwagę na swój tryb życia-czy jesz późno, ciężkie rzeczy, czy żyjesz w stresie, co robisz wieczorem-o dziwo to ma duże znaczenie.
Nie wyrywaj z kontekstu. Moze ADR ma potencjal, chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty. Z racji ze nie mam mlynka, zuje 0,5g korzenia. Opakowanie podzielilem na mniej wiecej 20 rownych czesci.
  • 2129 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Moze ADR ma potencjal, chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty.
Na mnie ADR działał tak jak powinien. Naprawdę, ADR ma potencjał, wyższy niż np. Calaea ( przy której jednak doświadczyłem najbardziej psychodelicznych snów w swoim życiu ) Niemniej jednak, są osoby, które działania nie odczuwają. Tak jak napisał borrasca- może tego nie potrzebujesz ? Świadome śnienie jest czymś co można wyćwiczyć. Dobrym sposobem jest, oprócz prowadzenia dziennika, budzenie się nad ranem i ponowne pójście spać, zadawanie przed snem pytania itp.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: adzik74 »
chciałe się dopytać czy lepiej zioła na sny łączyć czy spożywać oddzielnie- mam calaee 25g- planuje zrobić ekstrakt za pomocą alkocholu- do palenia, African Dream Herb, Ilex guayusa, African Dream Root Synaptolepis kirkii Ubhubhubhu- co najlepeij palić a co pić (wiem było pisane ale może są inne możliwości:)
  • 256 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: noor »
yass pisze:
Jestem skazany na porazke odnosnie dziennika, bo jesli nic nie pamietam to co mam zapisac? ;)
jak nic nie pamietasz, to po przebudzeniu NIC nie rob, po prostu lez, urywki snow same powinny przyjsc do glowy. 15min spokojnie powinno starczyc. Nagle zrywanie sie z lozka skutkuje zapominaniem snow niestety;/
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Toudy »
chciałe się dopytać czy lepiej zioła na sny łączyć czy spożywać oddzielnie- mam calaee 25g- planuje zrobić ekstrakt za pomocą alkocholu- do palenia, African Dream Herb, Ilex guayusa, African Dream Root Synaptolepis kirkii Ubhubhubhu- co najlepeij palić a co pić (wiem było pisane ale może są inne możliwości:)
z ADR i Synaptolepis kirkii, Ubhubhubhu możesz zrobić sobie prostą mieszankę Ubulawu-jest opisana w dziale "Ubulawu" działa rewelacyjnie!
jako dadatki wytypowałbym African Dream Herb, Ilex guayusa. Ilex pijesz jako napar a African Dream Herb palisz-tzn biały środek z nasiona.
African Dream Root to powinna być baza-możesz żuć ok 0,5g korzenia codziennie lub rozkruszyc i pić metodą "bicia piany"
Uwaga! Użytkownik Toudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
yass pisze:
chodzilo mi o to ze bez zadnych technik, ktore mialem stosowac wlasnie po tygodniu, da oczekiwane rezultaty.
Prawidłowo stosowany korzeń snu powinien przynieść efekty po trzech dniach stosowania. Ponoc jest to zwiazane z powolną kumulacją saponozydów. Ja odczuwałem efekty już po dwóch dniach. Mogło być też tak, że doświadczyłeś LD tylko po przebudzeniu nawet tego nie pamiętasz. Zastosuj techniki o których mowa w postach powyżej.
  • 527 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jakcha »
W moim przypadku zadziałało od razu tj pierwszej nocy po zażyciu ok 0,5g korzonków. Z tym że rano dosyć cięzko się wstaje- po przebudzeniu w fazie poł-snu przypominam sobie wszystko co spotkało mnie w nocy i przeżywam na nowo-tak śpie do południa. :-D Ehh cudowna roslina!!! Możliwe że gdybym rano odrazu wstał na równe nogi poleciał robic śniadanie itd to zadużo bym nie zapamiętał.

Pożniej w ciągu dnia przypominam sobie kolejne elementy snu i jestem jakby odrealniony tzn bardziej nastawiony na wnętrze. Jest tego tyle że mógłbym ksiażke napisać:) i mówie nie tylko o rozbudowanej fabule ale o uczuciach które jej towarzyszyły.
Ostatnio zmieniony 12 października 2009 przez jakcha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezzoo »
Ten korzen mozna palic? Jakie sa wogole dostepne ziola snu do palenia (poza mj ;-))? Kompletuje sobie zamowienie w magiczym ogrodzie i chcialem do listy jeszcze cos do palenia dodac
Uwaga! Użytkownik rezzoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Nie spotkałem się z taką metodą aplikacji. ADR się żuje bądź wrzuca do naczynia z wodą i wstrząsa do wytworzenia piany. Co do innych ziół snu, to sprawdź w spisie treści->
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=23537
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.